IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Sadetta on tänään saatu vähäsen, pilvistä on ollut, mutta nyt näin iltaa kohti tuntuis että alkaa selkiämään.

Kummallinen kipu tuolla melkein kyljessä vaan jatkuu kolmatta päivää, huomenna neljättä. Kai se on soitettava huomenna lääkäriin ja kysyttävä että mitäs tehdään.

On tullut siivoiltua ja semmosta... huomenna olis perjantai, voisin hakea sen särkkiksen rannekkeen. :)

Ilman tätä kipua olis kaiketi ihan ok fiilis.

It's true the girls love me, why me?Torstai 28.06.2012 01:44

Tässähän tätä viikkoa kulutellaan. Siihen on tähän mennessä kuulunut suurta ihmetystä byrokratian rattaiden toiminnasta, sulostuksia naapuritalossa, ja ja ja... no, ens viikolla sitten ainaskin mukavaa. Piti olla ens maanantaina työpäiväkin, mutta se peruuntui. Ja ens viikon perjantaina sitten... Särkänniemeen, Särkänniemeen! :D

Remppamiehiä taas kylään odotellen

JuhannusaattoaPerjantai 22.06.2012 20:49

Näin se keskikesän juhlakin sieltä taas tulla tupsahti. Eilen jo matkustin takasin kotiin Oulusta, ja tuntuu nyt kyllä oudolta olla kotona itekseen. Juhannuksen juhlinta kuuluu alkaneen täällä Impola cityssä, ja itellä ei hajuakaan illan suunnitelmista. Ei kai sitä pahemmin mitään oikein tule tehtyä eikä mihinkään mentyä kun kaikki kaveritkin on aina näin juhannuksena jossain hukkapiilossa. No, koitan olla rauhassa tässä ja hajoilematta sen suuremmin... juhannuksia vaan

Kai sitä pitää taas kirjotella...Tiistai 19.06.2012 00:26

Yli viikko kulunut täällä Oulussa. Ja eihän tässä nyt ole kaikki taaskaan mennyt ihan niinkun piti... Paljastui asioita mitä en olis edes halunnut tietää, no isokos yllätys tuo sitten oli. Nyt tässä vaan miettii että miten pystyy vai pystyykö luottamaan kun on kerran saanut kiinni toisen sellasista asioista, selkäni takana.

No, jalkkista oli eilen ohjelmassa ja grillibileet. Sielläkin oli aika, hmmh, mielenkiintosta... Tänään jatkettiin vähän pyöräilykautta vaikka kivut oli melkoset, ennenkun sain taas buranaa heitettyä huiviin. Ihanaa olla nainen.... todellakin.

Koskahan täältä sitten pääsee kotiin ja miltähän se sitten taas tuntuu mennä sinne olemaan yksin? Varmaan pää hajoaa sielläkin asioita miettiessä.

Oulusta iltapäivääTiistai 12.06.2012 20:20

Täällä sitä sitten nyt ollaan taas oltu jo muutama päivä, ja pääpiirteittäin kaikki ihan hyvin. Ollaan vietetty aikaa yhessä, sormuskin on nyt sitten sormessa ja semmosta. Eilen käytiin morjestamassa vähäsen noita kavereita ja mukavaa tutustua uusiinkin ihmisiin ja nähdä tuttuja. :) Mii sou häpi.

Tällä hetkellä mies on töissä ja mä pidän täällä sen kämppää pystyssä. Kai sitä tarvii vähän siivota täällä ja tehä herralle ruokaa kun tulee töistä kotiin puolenyön aikoihin. Ja semmosta...

PerjantaiiiiiLauantai 09.06.2012 02:58

On tänään. Kaupungilla taas parhaan kaverin kanssa. Sitten tässä iltasella vaan vähän pakkailua ja tuskailua kun tuntuu että kaikkea pitäs olla ja tehä ennenkun voi mihinkään lähteä. Olenko unohtanu jotain... olenko olenko...

No ei auta, huomenna menoksi ja illalla sitten Oulussa. :)

JouPerjantai 08.06.2012 02:46

Kyllä se vaan niin on että joka päivä saa käydä kaupungilla. Toissapäivänä kävin, eilen kävin, tänään kävin, huomenna käyn. No, käveleminen tekee hyvää ja samalla saa niitä asioita hoidettua. Tosin vieläkin on sellanen olo että mahtaakohan kaikki paperit olla palautettuna mitä tarvii olla.

Sähköt oli poikki about tunnin ajan, mä kävin vielä siwassa ja eipä tässä paljoa muuta... mukavaa ilmaa tänäänkin, aurinko paistanu siniseltä taivaalta. Huomenna on sitten jo alettava pakkailemaan... jee jee jee.

Että sellasta... sittenTorstai 07.06.2012 01:31

Tuli oikeen nukuttua... sitten etsin papereita ja lähin kaupunkiin. Mukava ilma. Kirjastossa en päässy ajoissa koneelle tulostamaan juttuja kun joku toinen siinä jumitti. Niimpä tulostin kyllä mutta huomenna vasta viemään perille. Sitten apteekkiin vein reseptin uusittavaksi ja perjantaina onneksi jo saa sitten lääkkeitä.

Nyt meinaa taas synkkää pilveä taivaalle kertyä, että mahtaako taas sade tulla... Huomenna olis jo torstai, apua, pitäs paljon vielä tehä ennen lauantaita. Näin mielenkiintosia juttuja tänään.

Feeling nice...Keskiviikko 06.06.2012 01:14

Eipä sitten yöllä taas oikeen uni tullu. Nousin aikasin sängystä ihmettelemään että mitäs nyt. Nukahdin mä sitten vielä vähäksi aikaa ennenkun lähin kaupunkiin. Parturissa sai istua yli kaks tuntia, mutta kyllä tämä peruukki nyt parani. Raidat, korjaava hoito, kolmisen senttiä pois, ja vielä ranskanletti. Hintakin oli kyllä aika suolanen, mutta kai sille vastinettakin sai. Olen tyytväinen, en usko että olis tän parempaa näille hiuksille saanu kukaan aikaseksi.

No, unohdin sitten taas käydä apteekissa eli se on edessä huomenna. Kumpa vaan löytäsin jostain sen toisenkin reseptin... että mä olen niin hyvä säilyttämään kaikkea.

Lauantaita odotellessa edelleen...

HellouTiistai 05.06.2012 02:42

Kävimpäs taas tänään kaupungilla hoitelemassa asioita. Kirjastossa ollessani kattelin ikkunasta että aikamoisen hullu kaatosade tuli ulkona. Siis siihen malliin taivas repesi, että ihmiset juoksi sisään aivan likomärkinä vettä tippuen. No, saimpa jotain hoidetuksi ja huomenna pitäs mennä parturiinkin. Kallistahan tuo lysti on mutta kai mä sen nyt itselleni tässä tilanteessa suon kun hiukset on pilalla enkä muutenkaan parturiin tuhlaa kun kerran viidessä vuodessa.

Näin iltaa myöten aurinkokin jo alko kurkkimaan. Mies tulee varmaan kohta koneelle kun pääsee töistä kotiin asti, ja voi että kun odotellaan lauantaita... toivon vaan että saan kaiken kuntoon täällä päässä ennen sitä reissua.

Noh, semmosta tällä kertaa