IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Terve taasLauantai 27.03.2010 21:38

Vähän päivitystä taas.

Koulussa on ollu kaikenlaista, välillä aikamoista kärhämääkin mutta eipä tuota enää pitkästi ole jäljellä. Ehkäpä tuo kunnialla selvitetään.

Olin tänään yhen luokkakaverin kanssa tekemässä tehtävää kirjastossa ja sitten tultiinkin taas tänne Niittymaalle, pitkästä aikaa voisi sanoa. Eipä tässä sen kummempaa kun iltaa kulutellaan ja jossain vaiheessa sitten nukkumaan, huomenna jatkuu kouluhommat.

MoikkelisSunnuntai 21.03.2010 23:05

Taas on jonkun aikaa vierähtäny viimesestä merkinnästä. Olen tässä taas (yllättävästi) sairastellu mutta huomenna taas kouluun nukketeatteria opettelemaan. Joo, meillä semmosta, mitäs teidän koulussa... heh.

Olen pitäny tänä viikonloppuna Ghost whisperer - maratonia, kun ei oo oikeen ollut muutakaan.

Day 4Lauantai 06.03.2010 23:37

Olo on jo vähän normaalimpi. Tänään heräsin kyllä ihan ihmisten aikoihin, mutta päivä meni silti aika lailla lepäilyksi. Tontsa on taas omilla teillään, joten mulla on tässä ollut ilta omassa seurassani. Huomenna sitten pitäs katsoa jos sais jotain koulujuttuja tehtyä.
Se on morjes.

My breathing hope of new lifePerjantai 05.03.2010 00:09

Terse. Menossa day 2. Olo on... mielenkiintonen. Väsyttää, ei tule uni. Levottomuus, ei jaksa pysyä paikoillaan, vaan on pakko liikutella itseään. Oksettaa ja nälkä. Päänsärky, janotus. Kauhee vilu ja hirvee hiki. Ja kaikki tämä vain 2,40 euroa. Lääkkeet <3

Njooh. Viikonloppua odottelen että sais ihan rauhassa olla ja totutella tähän taas.

Morjesta vaanMaanantai 01.03.2010 02:07

Sinne se hiihtoloma sitten meni. No ainakin on tullut löhöttyä koko viikko. Odotan niin paljon jo kunnon kevättä... tänään jo sitten veti lämpöasteiksi vissiin tuolla ulkona. Ahistava olo ollu jo pari päivää, onneksi keskiviikkona sitten lääkäri.

I see youPerjantai 26.02.2010 18:39

Voi itku kun oli ihanaa eilen käydä kattomassa Avatar jo toisen kerran, ja kolme deenä tietty. Kyllä toi Scifi - fantasia - osasto leffoissa on se mun osasto. Kyllä niin täydellinen leffa tehty mun makuuni että mahtaakohan jäädä lempparikseni ikuisesti. Ja Leona Lewis - I see you...

Tänään on siivoiltu tässä taas ja illalla olis tiedossa sitten astetta jännempää kiekkoa. Fin - USA ja panoksena pääsy vuoden 2010 Vancouverin talviolympialaisten miesten jääkiekkofinaaliin. Sitä Olympiakultaa ja Suomen sekoamista odotellessa... (Yeah right mutta toivossahan on hyvä elää sano lapamato...)

Luntakin on tullut taas ihan tarpeeksi. Mitään järkeä tässä ei ole enää, kun ei lopu niin ei lopu.

Taas tämmönen lauantain tapanenLauantai 20.02.2010 21:03

Ja aika tylsää taas. Ei nyt oikeen talous anna periksi mihinkään kivaan, niin kotona vaan. Kävin tosin pikasesti kaupungilla ja kaupassa. Hui olkoon että siellä osaa olla kylmä.

Saas nähä vietänkö tämän illan / yön taas yksin. No, toisaalta...

No niin no niinLauantai 20.02.2010 00:58

Ihanata, ihanata. Hiihtoloma alkoi. Aamulla olin koulussa tekemässä ruokaa ja sitten kotiin, ja viikkoon ei tarvi koululle mennä.

Eipä tässä sitten ole tänään tullut juurikaan mitään tehtyä, huomenna sitten paremmin. Vaikka saa nähä tuleeko uni vielä pelin jälkeen, kun seiskalta aamulla pitäs nousta sitä kattomaan. Eli se on Fin - Ger ja Leijonat voittoon!!!

Huomenissa lisää

Moro...Torstai 18.02.2010 22:21

Kävin tänään sitten juttelemassa tuolla vastaanottoryhmässä mutta eipä siellä mitään erikoista ollu...
Nukkunu olen kans tänään ja nytten hoitelen noita marsuja tässä. Huomenna pitäs vielä mennä kouluun ja nousta kuudelta jo. Mutta sittenhän se alkaa hiihtoloma. Jipiiii.

Hope dies lastTorstai 18.02.2010 01:12

Tänääääään se sitten alkoi, Suomen Leijonien matka kohti Olympia-mitalia (kultaista, muuhan ei kelpaa). Ottelu menossa toista erää ja tilanne 2 - 1 Leijonille. =o)

Talvi tuntuu välillä hellittävän otettaan, ja nyt taas luvataan viikonlopuksi runsaasti lisää lunta. Huoh, EI ENÄÄ!

Huomenna olis mulla aika kattelemaan tätä mun mielenlaatuani ja että tarvinko mä taas jotakin lääkityksentapaista.