IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Muuttoa...Perjantai 25.06.2010 03:01

Muutto se vaan jatkuu. Olen tavaroita kannellut ja siivoillut. Paljon olis vielä silti kannettavaa jäljelläkin.

Tällä minuutilla tätä kirjoittaessani tupsahti muuten juhannusaatto käyntiin. Mikäs siinä sitten, ei vaan taida nyt täksi jussiksi olla mitään erikoista ohjelmaa. Meneehän se sitten rauhallisemminkin.

Ei kai muuta kun huomiseen...

Hammaspeikko juhliiTorstai 10.06.2010 20:35

Niin tuo taitaa tehdä pihkura. Toissapäivänä jo alko särkemään, luulin ensin että menny joku vadelmansiemen hampaankoloon mutta näytti kyllä enemmänkin siltä että palanen olis pois ja kauhia reikä. Pitäs saada aikaseksi soittaa hampu-apua.

Vuokrasopimus tuli tehtyä eilen, mutta eipä tässä kuussa juhlimista ole mitenkään kun rahaa ei taho tulla mistään. Voi kettu sanon mää. No jospa sitä jollakin selvittäs tästäkin taas.

Suomen suvi on kyllä sulonen, lämpöä ainaskin riittää sillain sopivasti mun makuuni.

Oppia ikä kaikkiMaanantai 07.06.2010 02:10

Näin se viikonloppukin sitten meni. Oman rakkaan kanssa vietetty aikaa ja jänniä juttuja sitä saa selville itestäänkin toisen seurassa. Parisuhde on jännä juttu, mikään ei ole itsestäänselvää vaan töitä on JOKA suhteessa tehtävä, siitä ei pelasta mikään. Mutta kun rakastan niin eipä tuossa ongelmaa. =o)

Huomenna sitten olis siivouspäivä, marsuja tullaan kattomaan ja pitäs kaikenlaisia juttuja juosta hoitamassa. Mutta ihan hyvillä fiiliksillä nyt.

TerppaLauantai 05.06.2010 17:28

Näin se koulu sitten saatiin loppuun. Eilen oli viiminen näyttöpäivä ja nyt on aikast rento ja vapaa kesälomatunnelma. Saas nähä kauanko sitä kestää kun työnhakijaksi ja päivähoitotoimistoon pitäs ilmottaa että olisin nyt just pian sitten käytettävissä.

Kaikki muutenkin vissiin suht ok, asunto olis kiikarissa, eikä ees kovin pitkällä ja sitten alkaakin aika lailla uus elämä.

Tällasta tänään...

Joo-oMaanantai 24.05.2010 00:05

Tältäkö se tuntuu olla OIKEASTI onnellinen?

Hej ny taas pitkästä aikaaTorstai 13.05.2010 23:47

Eipä näköjään nykyään kerkiä päivittäin täälläkään kirjottelemaan.

Sinkkuna taas ollaan, ja kämpän etsintä pitäs alottaa toden teolla. Koulussa olis vielä jäljellä kauhia loppurutistus, sitten se olis valmis. Kunhan vaan nyt sais kunnialla hoidettua tältä sairastelultaan, kun tänäänkin piti lähteä päivystyksessä käymään. Lääkkeitä nassuun niin eiköhän se siitä.

Ilmojen puolesta kesä tuli tänään.

Onnellista...

Joopa joo...Sunnuntai 09.05.2010 00:33

Aika sekavat fiilikset, mutta sydämessä semmonen rauha silti...

Viiminen yö kotonaPerjantai 23.04.2010 23:44

Mä olen vieläkin aika kipeä, flunssanen ja huonovointinenkin. Mutta jospa se tästä helppais kun yön nukkuis hyvin.

Huomenna aamulla se olis sitten menoa, ulkomaille. =o) Toivotaan että reissu menee hyvin. Wish me luck.

Paljon onnea minäMaanantai 19.04.2010 21:40

Se olis sitten 27 mittarissa. Olin harjottelussa aika myöhään ja nyt tässä kotona vaan kärsin hammassärkyä ja päänsärkyä. No, meneehän se näinkin. =oD Kai tämä tästä helppaa.

Vieläkään ei ole varmaa tietoa päästäänkö matkaan suunnitellusti vai ei. Katsotaan nyt. Huomenna pitäs mennä aamuvuoroon seiskaksi, apua.

Että semmonen viikonloppu...Maanantai 19.04.2010 01:27

Tässä tämä meni sitten. Ja paljon ajateltavaa tuli taas.

Saa nähä nyt onnistuuko tuo reissu kun tuo luontoäiti päätti järjestää tänne Eurooppaankin tempun ja Islannissa tulivuori purkautui, ja sitä tuhkaahan tuolla taivahalla nyt sitten on ettei lentäminen tule vissiin muutamiin päiviin kuuloonkaan.

Huomenna sitten olis mun synttärit, mutta luulempa että siitäkin tulee ihan päivä muiden joukossa. =o/ =o) =o( En tiä en tiä en tiä... sekasin olen taas kun seinäkello. No huomenna alkaa se vauhdikas viikko sitten ja hurjasti on tekemistä.