IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Joo-oMaanantai 24.05.2010 00:05

Tältäkö se tuntuu olla OIKEASTI onnellinen?

Hej ny taas pitkästä aikaaTorstai 13.05.2010 23:47

Eipä näköjään nykyään kerkiä päivittäin täälläkään kirjottelemaan.

Sinkkuna taas ollaan, ja kämpän etsintä pitäs alottaa toden teolla. Koulussa olis vielä jäljellä kauhia loppurutistus, sitten se olis valmis. Kunhan vaan nyt sais kunnialla hoidettua tältä sairastelultaan, kun tänäänkin piti lähteä päivystyksessä käymään. Lääkkeitä nassuun niin eiköhän se siitä.

Ilmojen puolesta kesä tuli tänään.

Onnellista...

Joopa joo...Sunnuntai 09.05.2010 00:33

Aika sekavat fiilikset, mutta sydämessä semmonen rauha silti...

Viiminen yö kotonaPerjantai 23.04.2010 23:44

Mä olen vieläkin aika kipeä, flunssanen ja huonovointinenkin. Mutta jospa se tästä helppais kun yön nukkuis hyvin.

Huomenna aamulla se olis sitten menoa, ulkomaille. =o) Toivotaan että reissu menee hyvin. Wish me luck.

Paljon onnea minäMaanantai 19.04.2010 21:40

Se olis sitten 27 mittarissa. Olin harjottelussa aika myöhään ja nyt tässä kotona vaan kärsin hammassärkyä ja päänsärkyä. No, meneehän se näinkin. =oD Kai tämä tästä helppaa.

Vieläkään ei ole varmaa tietoa päästäänkö matkaan suunnitellusti vai ei. Katsotaan nyt. Huomenna pitäs mennä aamuvuoroon seiskaksi, apua.

Että semmonen viikonloppu...Maanantai 19.04.2010 01:27

Tässä tämä meni sitten. Ja paljon ajateltavaa tuli taas.

Saa nähä nyt onnistuuko tuo reissu kun tuo luontoäiti päätti järjestää tänne Eurooppaankin tempun ja Islannissa tulivuori purkautui, ja sitä tuhkaahan tuolla taivahalla nyt sitten on ettei lentäminen tule vissiin muutamiin päiviin kuuloonkaan.

Huomenna sitten olis mun synttärit, mutta luulempa että siitäkin tulee ihan päivä muiden joukossa. =o/ =o) =o( En tiä en tiä en tiä... sekasin olen taas kun seinäkello. No huomenna alkaa se vauhdikas viikko sitten ja hurjasti on tekemistä.

10 päivääKeskiviikko 14.04.2010 22:50

Ja sitten kutsuu...

Marmaris, Turkki.

=o)

Huolien polkuMaanantai 12.04.2010 22:44

Ensimmäinen työharjottelupäivä takana ja hyvinhän se meni. Eiköhän se tästä lähde sujumaan.

Mutta huolissaan tässä saa olla. Ehkä kerron enemmän sitten jossain vaiheessa...

Onneksi hyvä ilma jatkuu. Tule kesä, tule.

Tästä kesä voi alkaa...Sunnuntai 11.04.2010 19:54

Letkeetä sunnuntaita. Viiminen rästitehtävä tuli tänään tehtyä ja lähetettyä. Nyt voi rauhassa keskittyä tyäharjotteluun, näyttöön ja näyttötehtäviin. Ja tietty portfolioon. Argh. =oD

Ihana ilma ollu tänään. Tuuletusikkunoita saa pitää auki koko päivän, ja kuitenkin on hiki. Se hikoilu taitaa silti johtua enemmän noista lääkkeistä kuin tästä ilmasta, vaikkei ilmakaan niin kylmä enää kyllä ole...

Huomenna sitten eka työharjottelupäivä, ja sitten vaan odottelemaan miten se menee, ja kaikkia muita juttuja. Voin kertoa että paljon tulee vielä tapahtumaan ennen kun kesä edes ihan kunnolla pääsee päällensä. =oD

Mä en haluu kuolla tänä yönäSunnuntai 11.04.2010 02:43

Tässähän tätä viikonloppua on vietetty. Käytiin Lidlissä kun siellä oli superlauantai ja kyllä sieltä kolme kassillista ruokaa tuli mukaan halvemmalla kun mitä varmaankaan mistään muualta olis saanu. Tontsa meni yöksi Niittymaalle ja mä olen tässä rustannu koulutehtävää ja kattellu Ghost whispereriä herkkujen kanssa.

Eipä tässä sitten muuta kun huomiseen...