IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Sing HallelujahPerjantai 01.08.2008 01:43

Tänään löydettiin kirpparilta halpa pikkunen terraario, ja ostettiin se pois. Kai se akvaariona on ollut mutta pari gerbua voisin siihen hankkia. =o)
Käytiin kirjastossakin että saatiin iltalukemista. Ei aina uni tule samantien kun menee sänkyyn.
Varasin ajan lääkärillekin niin jos saatais näitä mun keuhkojuttuja selviteltyä.
Ylihuomenna, ylihuomenna...

Se nousee, se nouseeTiistai 29.07.2008 02:57

... jännitys, nimittäin. Viikonloppuna se olis sitten menoa. Idols-menoa.
Helle ei vaan hellitä. Aika tuskasta meinaa olla iltapäivisin mutta eipä se ikuisuuksia kesäkään kestä.
Tässä viikolla vielä harjottelua ja kaikkea puuhastelua ja semmosta.
Tuli muuten mieleen että eikö meistä jokainen ansaitsisi löytää sen oikean ihmisen? Sen yhden tietyn ja ainoan rakkauden? Sen tunteen kun maha menee nurinpäin, polvet pettää alta, naamalla on koko ajan tyhmä hymy, ajatukset pyörii ympyrää ja maailmaa kattelee vaaleanpunasten lasien läpi. Sen tunteen, kun saa juuri sen kenet on vain ja eniten halunnutkin. Sen tunteen, kun suutelee kaatosateessa, kävelee kahdestaan meren rannalla, katsoo suoraan ja rehellisesti silmiin ja näkee sieltä toisen sielun, ja pitää toisen kädestä kiinni niin että mikään ei niitä käsiä voi erottaa. Eikö elämä olisi meille kaikille niin paljon helpompaa silloin?

Tahdon laulaa, laulaa, laulaaPerjantai 25.07.2008 02:36

Tulipa sitten tänään ostettua mikki kotiinkin ja on sitä tullut lauleskeltua. Youtubeen lykkäsin toisen videon ja eipä siinä muuta kun kovaa harjottelua edelleen.
Hellettä toista päivää. No, nautitaan nyt kesästä.

AurinkoistaTorstai 24.07.2008 03:40

Tänään on pitkästä aikaa aurinko paistanu. Käytiin kaupungilla mutta oltiin vähän myöhäseen liikenteessä. Huomenna pitää käydä musiikkiliikkeessä vähän kyselemässä mikrofonien hinnoista ja niin poispäin. Oijoi mä oikeen odotan että saan alkaa kunnolla laulelemaan täällä kotonakin ja harjottelemaan.
Loppupäivä menikin sitten tässä koneella, mutta jos sitä taas huomenna sais jotain aikaseksi.

P.S. Kauheeta kun on yöt alkanu pimenemään!!!

Idols Tiistai 22.07.2008 22:27

Pitkällisen harkinnan tuloksena olen saanut Idols-biisiehdokkaani rajattua kolmeen kappaleeseen. Ne ovat siis nämä:

1. Chisu - Mun koti ei oo täällä
2. Kaija Koo - Minun tuulessa soi
3. September - Satellites

Nyt pistäisinkin pystyyn pienen gallupin eli mielipidekyselyn. Ihmiset ihanat rakkaat, jos te yhtään mitään tiedätte minusta / laulamisestani / äänestäni / näistä biiseistä, kertokaa mikäs minun pitäisi valita. Hieman erilaisiahan nuo kaikki ovat toisiinsa nähden, vaikeustasoltaankin, mutta valinta olisi tehtävä PIAN koska kohtalon viikonloppu olisi ovella jo vajaan kahden viikon päästä! Jotta siis pääsisin harjoittelemaan jo erittäin ahkerasti, auttakaa minua. 1, 2 vai 3?
Eilen sitten lähtivät marsupojat uuteen kotiin. Parempi niin. Nyt onkin sitten olkkarissa jotenkin eri näköstä ilman sitä häkkiä. =oD
Väkisinkin joskus meinaa ressi tulla asioista, mutta onneksi olen viime aikoina onnistunut kääntämään ajatusmaailmaani siihen suuntaan, että ressi on niin turha asia. Se on turha siksi, ettei sillä saa mitään aikaseksi ja se kuluttaa vaan omia voimavaroja niin paljon. Parempi kun opettelee ymmärtämään, että määräänsä enempää kukaan ei voi olla, kaikki tekevät vain sen mihin pystyvät koska enempäähän ei vain yksinkertaisesti voi.. Ja se on tarpeeksi se, että yrittää. Muuta on turha kenenkään vaatia, edes itseltään. Otetaan rennosti eikä tuhlata tätä ainoaa, lyhyttä elämäämme ressaamiseen.
Tässähän tämä on mennyt kun se pitelee vaan itsepäisesti sadepäiviä. Eipä sillon kauheesti huvita uloskaan lähteä, muuta kun mitä nyt on pakko. No, tähän koneellehan sitä on hyvä jumittua, tai sitten ei. Ehkä se tästä.

Ihmisenä olemisen iloa ja tuskaaLauantai 19.07.2008 18:26

On se tämä ihmisenä oleminen jotain erikoista. Jos olisin kissa, huolehtisin korkeintaan siitä että koska se tuo isäntä tai emäntä laittaa ruokaa kuppiin ja joskus voisi vaihtaa hiekatkin. Jos taas olisin koira, olisi suurin murheeni kun ei pääse ulos justiinsa silloin kun tahtoisi. Tuotaisi ruoka nenän eteen kuten kissallekin, ja makoiluun olisi aikaa. Mutta kun minäpäs olenkin ihminen.
Maksoinkos mä tuon laskun jo? Mitä sitä huomenna söisi? Mitä se yksi ajattelee minusta vai ajatteleeko lainkaan? Koska kerkiäisin korjaamaan tuon rikkinäisen pöydän? Mitä ostaisin lahjaksi siskon pojan serkun kummin kaimalle kun sillä on huomenna synttärit? Ja niin edelleen ja niin edelleen.
Minä näin viime yönä unta että mulla oli muksu. Pisti taas ajattelemaan tätä vauvakuumetta. Olisi se mulle jotain niin tärkeää, ainutlaatuista ja upeaa olla äiti. Vaan miten se nyt tässä tilanteessa sitten kävisi, kun itsestäänkin pitäisi ensin oppia huolehtimaan kunnolla? Selkä on maanantaitekele, hengitystiet aina tukossa, toinen munuainen sanonut sopimuksensa irti jne? Onko lapselle tarjota hyvä koti ja hyvä elämä juuri nyt? Jos ei, niin koska sitten? Paraneeko se tästä? Koska se vauva sopii tilanteeseen niin ettei tarvisi murehtia, tuleeko sellaista tilannetta eteen?
No, kai tämä on niitä juttuja mitä miettii tässä iässä. Sadepäivä on ja piti alkaa siivoamaan, kun saisi itsestään irti.
Sellasta tänään.

LepopäiväTorstai 17.07.2008 01:09

Eilen illalla oltiin muutaman kaverin kanssa vähän ulkona nurtsilla istuskelemassa ja muuta semmosta. Meni aika myöhään siinä sitten ja tänään onkin ollut tosi väsy päivä. No, kai tässä vielä leffan vois kattella ja niin pois päin. Tontsa yritti ottaa eilen musta kuvia mutta eipä yhtään sellasta tullu jonka olisin tänne galleriaan kelpuuttanu... no, ehkä myöhemmin.

Ooh WeeTiistai 15.07.2008 02:40

Kerkis sitten jo uusi viikkokin alkamaan. Sukulointireissu meni hyvin, ja tulipa todella niitä sukulaisia nähtyä, mikä on kivaa.
Tänään oli tosi hikinen päivä taas. Meinas tulla vähän kankeus selkään ja joka paikkaan kun piti istua lattialla niin kauan. kun meni näiden pikkulettien tekemisessä nelisen tuntia. Mutta kivat näistä tuli. =o) Täytyypi laittaa valokuvia joku päivä.
Jazzit olis menossa siellä, mutta katotaan nyt koska sinne jazzkadulle päästään käymään.

Jee jeeTorstai 10.07.2008 20:10

Keikkuvaa kesää. Pilvistä on ollut mutta lämmintäkin.
Viikonloppua odottelen tässä. Tontsan sisko lupasi tehä mulle pikkuletit (jihuuuu) ja sitten pääsis sukuloimaankin. Näkis äitin, iskän, veljen, siskot, siskojen perheet ja ties ketä muita. Menee kyllä luvattoman pitkiä aikoja sukulaisista ihan erossa.
Tänään olis vielä ohjelmassa varmaan siivousta, kun sais nostettua takapuolensa tästä tuolista.