IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

[Ei aihetta]Perjantai 28.06.2013 00:11

I swear my baby I say no be lie
I love to hear you laugh and watch you smile

Juhannus takana (elämä edessä?)Sunnuntai 23.06.2013 02:50

Juupa juu elikäs taas sitä olis yksi juhannus elettynä. Eilinen aatto meni siinä muuten itekseen mutta illalla kävin olemassa lapsenvahtina kolmelle muksulle muutamia tunteja. Puolenyön jälkeen takasin kotiin. Kaupungissa näytti olevan porukkaa mitä taksin ikkunasta kattelin ja kai siellä oli kokkokin poltettu, niinkun asiaan kuuluu. Minä vaan semmosista(kaan) ole mitään tienny moneen vuoteen.

Tänään sitten ihan semmonen hiljanen päivä taas, ulkoilua vähäsen mitä nyt hyttysiltä saa armoa. Jassu pitää huolta vieläkin että lattiaa saa olla pesemässä tuon tuosta. No, eipä kai tässä voi kun kattoa mihin suuntaan se menee.

Tästähän se päiväkin alkaa taas lyhenemään ja ai että kun tämä kesä on aina lyhyt. Vaikkei vielä ole edes heinäkuu niin tuntuu että kohtahan se syksy taas saa.

No semmosta...

Sometimes dreams accidentally come true...Perjantai 07.06.2013 01:27

Tämä vuosi sen viimeinkin taisi tuoda tullessaan... tänä kesänä pientä ulkomaanmatkailua edessä ja ja ja.... no en kyllä sano vielä ääneen. Kyllä sen sitten kaikki aikanaan näkee.

Työpäiviä (tai paremminkin työaamuja) on tässä tullut tehtyä ja ja ja... kaikenlaista olis. Paljon pitäs vielä järjestellä ennen reissua, pitäs miettiä koulua ja muuttoa ja kaikkea... äpyä. :D

No ei kai tässä muuta kun kesää etiäppäin

Life is lifeKeskiviikko 22.05.2013 01:12

Huhhei, reilun viikon loma pidetty tässä helteessä, jos ei tuota yhtä tuurauspäivää nyt oteta huomioon. Huomenna sitten taas tytteliä kaitsemaan ja semmosta.

Voi elämäni kevät kun olis niin paljon kaikkea tehtävää ja tässä mä vaan olen päivät istunu ja pyöritelly peukaloitani. No huomenna voi kai jotain hoitaa samalla kun on siinä kaupungissa.

Lämmintä on tosiaan ainakin piisannut. En tiedä nauttiiko nuo koirat vai hätääkö kärsivät, millon mitenkin. :D

Rakkaani se siellä välillä vähän temppuilee niin että saa mut myrtsiksi ja sitten taas saa hymyn huulille. On se semmonen. <3 Mihkäs minä siitä pääsen, munmunmun.

Alkukesän jatkoa vaan...

Den glider in...Lauantai 18.05.2013 22:17

Nimittäin ruottin hyväksi vaan. Eipä sitten päästy tänä vuonna finaaliin kun tre kronor oli tällä kertaa hurjana. No, illalla tuleepi vielä euroviisut, jos niitä kattelis.

Mitäs tässä muuten, lomailtu on tämä viikko, paitti eilen kävin päiväkodissa taas tuuraamassa. Onhan tässä vähän huolta nyt että mitäs tapahtuu mutta mutta... ei kai näille mitään voi, isompiin käsiin kaikki jätettävä. Onneksi mulla on tuolla joku vaikka se kaukana onkin. Lamin <3

Hellettä on pidellyt silleen että olen jo polttanut itteni. Kai se tästä sitten rusketukseksi muuttuu. :D

Twitterissäkin innostuin taas jotakin kirjottelemaan tänään ja ei kai tässä sitten, onneksi Jassu oppii jo pikkuhiljaa siistiksi.

Onnellinen...Maanantai 06.05.2013 02:27

Kai sitä pitää olla onnellinen sillon kun on jotakin syytä. Kelpaisiko syyksi se että sovimme tänään erään kanssa kuuluvamme yhteen? :) No semmosta. Kai tästä täytyy kertoilla enempi sitten myöhemmin.

Huomenna taas töihin, johon kuuluukin sitten uimahallireissu tällä kertaa. Ei kai siinä, mukavaa. :)

Nukkumaan käy tie...

Toukokuuta...Perjantai 03.05.2013 21:43

Tässähän se on alkanut. Vappu meni suhteellisen rauhallisesti, kaverin kanssa oltiin kaupungissa, syötiin ja käytiin tivolissa. Epä siinä sitten pahemmin muuta.

Toukokuu on muutenkin alkanut ihan hauskoissa merkeissä. Olen saanut kehuja ulkonäöstäni, mihin en kovin ole tottunut ja ja ja... kaikenlaista tässä on ollut. Tänään ensimmäinen työpäivä meni oikein mukavasti, hoitoneiti oli kiltti.

Nyt vähän on päänsärkyinen olo, sitä vastaan taistellessa...

HjelppiväTiistai 30.04.2013 01:43

Mistäs tässä nyt taas niinkun alottas. On nyt taas tapahtumassa semmosia asioita että... vaikea edes puhua. Sanotaan nyt että skype on käynyt kuumana tuonne muille maille vierahille ja semmosta. Kävin tänään poliisilaitoksella sekä monikulttuuriyhdistyksessä kyselemässä että mitenkäs nämä paperihommat menee että saadaan suomenvierailu aikaseksi. Onneksi yhdistyksessä paikalla oli joku joka tiesi asioista ja lupasi auttaa.

Juttelin myös Perulaisten miesten kanssa kaupungilla, siis niitä intiaanien näkösiä. Heh. Siellä ne soitteli ja kun vähän vilkasin niiden myynnissä olevia koristeita niin eikö pitäny jäädä suustaan kiinni.

Sitten työhaastattelua ja toivotaan että huomenna tulee siitä asiasta hyviä uutisia, ihan vapun kunniaksi.

Niin, huomennahan se päivä taas olisi. Katsotaan mitäs siitäkin tulee, sateiselta näyttää sääennuste ainakin. Olis se kiva jätskillä ja tivolissa käydä.

Kai sitä vois mennä nukkumaan kun on ai laavjuut sanottu jo tänään niin moneen kertaan.