IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Pillow fight...Lauantai 30.01.2010 23:53

Nyt on sit munkin tavarat täällä Impolassa. Huhheijaa. On tässä kaaos ja järjestämistä mutta pääasia että se ravaaminen edestakasin loppu nyt.

Huomenna pitäs mennä sitten tekemään loppusiivous sinne kämpälle. Ja sitten loppupäivä koulutehtäviä. Siinähän se viikonloppu sit taas menikin perhana.

Ajatukset kulkee samaa rataa, ei pelkoa että muuttuisivat... ta jotain...

Talvea piteleeLauantai 30.01.2010 00:10

Ja kovasti piteleekin. Aamulla ennen kaheksaa kun menin bussipysäkille niin tuntu että kuolen siihen paikkaan. Sittemän aikaan ei oo kuulemma ollu kun vaivaset 24 astetta pakkasta. Muhevaa.

Kämppää laitettu tänäänkin muuttokuntoon ja huomenna sitten pitäs olla minunkin tavarat täällä Impolassa. Jes. Mutta tänään oli kyllä surunkin päivä, nimittäin...

Marsuni Rölli lähti vihreämmille niityille kuikuttamaan. Nuo marsut on kyllä siitä hassuja ettei niistä aina tiedä mikä on vienyt. Pari päivää marsu oli semmonen hissumpi mutten ajatellu sen olevan mitään sen kummempaa. No nyt Lilli on yksin niin kauan kunnes sille kaveri hankitaan, jos nyt selviytyy sekään tästä kaikesta järkytyksestä. Kaverin menetys, muutto, tuo pakkanen... Saa nähdä, on ne niin herkkiä otuksia. <3

Kaikenlaisia ajatuksia on päässä risteillyt, mutta ei kai siinä sit mitään... Tämä viikonloppu menee tuossa muutossa ja koulutehtävissä. Ja jos aikaa vielä jää yli niin X-files kyllä ratkasee senkin ajankäytön pulman.

Kuittaan

Terve...Sunnuntai 24.01.2010 19:12

Olin taas tänään pakkailemassa Sampolassa kamoja ja nyt alkaa näyttää jo vähemmän epätoivoselta se homma. Mistään muusta en sitten puhukaan siinä suhteessa...

Koulutehtäviäkin teen tässä ja kuuntelen musiikkia... tiettyä musiikkia... se siitä aiheesta...

Huomenna taas kouluun. En tiedä onko se sitten huonompi vai parempi että on jotakin muuta tekemistä ja ajattelemista.

Insane...Perjantai 22.01.2010 01:15

I'm going insane... insane...

It was funKeskiviikko 20.01.2010 23:41

Or was it?

Miten sitä sais taas kiinni jostakin ajatuksen päästä tai jotain? Musta tuntuu että tarvii taas miettiä lääkitystä...

[Ei aihetta]Maanantai 18.01.2010 23:34

It's still too much for me to take...

HellouPerjantai 15.01.2010 22:27

Viikonloppu taas alkanut. Käytiin kaupassa ja nettikin alko toimimaan. Ihan letkeä ilta siis tiedossa. =o) Joskin ajatustentäyteinen... mä en näköjään pääse näistä eroon. Ikinä. Kun pää on sekasin niin se on.

No hei ny taasTiistai 12.01.2010 22:16

Olin aamusti tosi väsy eikä olis huvittanu nousta sängystä lainkaan. Noh, kyllähän se päivä siellä koulussa sit vaan meni ja huovutusta tuli tehtyä. Päästiin kotiinkin jo onneksi melkosen aikasin.

Tontsakin meni jopa kouluun taas pitkästä aikaa. Ei tässä tänään ole kauheesti jaksettu mitään, mutta ainahan se menee päivä näinkin. Kyllä tämä koti tässä järjestyy hiljalleen.

Muutto se vaan jatkuuLauantai 09.01.2010 22:08

Olin tänäänkin Sampolassa järjestelemässä ja pakkailemassa tavaroita. Marsujakin tuli siinä samalla hoideltua ja syliteltyä. On ne vekkuleita, eihän niistä enää malttais edes luopua.

Lauantai-ilta olis enkä oikeen tiedä mitä tekisin... tietysti tässä uudessa asunnossakin olis vaikka mitä, ja siinähän se onkin kun ei tiedä edes mistä aina alottas tai jatkas.

Kaikenlaisia fiiliksiä tulee ja menee, toiset kummittelee sitkeästikin.

Hejssansaa...Lauantai 09.01.2010 01:58

Mitäs tässä. Kävin tänään Sampolassa kattelemassa kämppää kuntoon. Huomenna jatkuu.

Onneksi oli tänään vapaapäivä, on sen verran sekavat fiilikset kaikesta. Nenä on koko ajan tukossa ja nämä pakkaset sais jo loppua. En tiä kun en tännekään enää osaa mitään kirjottaa...