IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

[Ei aihetta]Perjantai 31.07.2009 23:36

Nyt rentoudutaan ja kunnolla... antaa ajatuksen vaan kulkea, koska tässä tilassa se ajatus on kuitenkin aidointa...

Hei sinä. Toivon sulle kaikkea hyvää vaikka en tiedä onko sillä nyt niin merkitystä. Näen että olet rikki, kyllä sut vielä joku korjaa. Lyön siitä vetoa.

[Ei aihetta]Perjantai 31.07.2009 22:27

No niin, oliko tuo nyt sitten niin vaikeeta? Tulkaa toimeen ihmiset.
Viikonloppu se sieltä TAAS tulla tupsahti.

Kävin eilen kirjastossa. Lainasin sieltä jopa kirjan. Koskahan mä olen viimeksi sen tempun tehnyt? Ainahan sieltä lainaisi mutta sen palauttamisen kanssa on vähän niin ja näin...

Sadepäivä ja perjantai ei ole hyvä yhdistelmä. Otin 13 ja puolen tunnin yöunet että eiköhän sillä pärjätä... olen kyllä ollut vähän pihalla kaikesta koko päivän. Ei se ihmekään, pitäs aina nousta sängystä samaan aikaan kun toinenkin nousee.

Äitillä on tänään synttärit. Että onnea vaan äippä vielä tätäkin kautta, sitten joskus kun lueskelet.

Eipä tässä muuta, katotaan mitä viikonloppu tuo tullessaan. Luultavasti aika lailla sitä samaa mitä muinakin viikonloppuina on ollu.

[Ei aihetta]Torstai 30.07.2009 22:34

Njooh. Semmosta ollu taas tänään että huhheijaa... jospa tästä sit rauhottus. Olen tainnut sanoa tämän joskus ennenkin mutta aina sen sijaan että pyörittelee asioita vain omassa päässään, niistä kannattaa puhua. Sillä lailla ne yleensä selviää.

Tänään tämä ja huomenna ihan muuta...

[Ei aihetta]Torstai 30.07.2009 16:52

Haluanko edes tietää?

TämmöstäTorstai 30.07.2009 00:09

Voin kertoa että paljon mitään en saanu tänään aikaseksi. No, ei aina pysty.

Tänään mulle sanottiin semmonen hauska juttu, että tajusin taas yhtäkkiä pari asiaa. Oli kyllä varmaankin vähän päinvastanen reaktio kuin mitä oli tarkotettu.

Kahvia on juotu taas enemmän kuin laki sallii, joten saa nähä onko se unille bye bye.

Tää rakastais...

Tätä tänään

[Ei aihetta]Tiistai 28.07.2009 22:55

On kyllä omituinen olo... En tiedä. Kamalan haikea, jotakin kaipaan ja jotain on ikävä mutta kun en tiedä mitä. Itkuttaa melkeen ja fyysisestikin tuntuu että mut olis vaihdettu jonkun toisen kroppaan. Eikä auta yhtään että kuuntelen jotain Yön Etkö unta saa tai Sano että jäät

Voi hyvää päivääTiistai 28.07.2009 19:57

Nukuin taas, no sanotaanko että tarpeeksi. Onneksi herätettiin.

Kävin kaupungilla ja laitoin menemään pari hakemusta Eurajoen kristilliseen opistoon. Saas nähdä pääsiskö jo nyt sitten koulun penkille...

Taas on tänään vilistäny päässä jos jonkinmoista ajatusta... ei osaa oikeen edes sanoiksi pukea. Niimpä en taida edes yrittää.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Jos sulla kerran on
joku josta oikeesti välität
niin pidä siitä kiinni
älä usko kyynisiin lauseisiin
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Tästä se viikko lähteeMaanantai 27.07.2009 16:18

Taas uusi viikko käyntiin.

Sompailin tuossa kaupungilla ja tein vähän ostoksia. Pitäs vielä soitella puheluja tai käydä parissa paikassa asap niin olis taas monta asiaa hoidettuna.

Täällä talolla rytisee niinkun maailmanloppu olis tulossa, kun ne tekee tuossa pihalla sitä remonttia. En aina edes ymmärrä mistä koneista tulee noin kauheeta jytinää.

Pitäsköhän yrittää saada itestäni vähän tuoreempaa kuvaa tänne? Ja poistella vanhempia? Onhan ne silti muistoja nuo vanhemmatkin kuvat...

Niinkun huomata saattaa tästä tyhjänpäiväsestä sepustuksesta niin ei mitään erikoista tänään. Raumalla pikku lenkki ehkä.

[Ei aihetta]Lauantai 25.07.2009 18:08

<3<3<3<3<3<3<3<3
En elämältä silloin
paljon muuta pyytänyt
kuin että saisin sinut
aina pitää omanain
<3<3<3<3<3<3<3<3