IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

MuuttumisleikkejäSunnuntai 30.07.2006 02:41

Oltiin kaverin kanssa kaupungilla ja taas tuli naurettua enemmän kun laki sallii. Sitten kaveri tuli kylään ja tehtiin mulle semmonen temppu että nyt mä olenkin ihan blondi. Ei ole edes paha vaikka itte sanonkin. Pelkäsin ettei vaaleet hiukset sovi mulle mutta ihan kivat ne on. =o)
Aatu ulkoili taas. Alkaa sujua jo aika mallikkaasti se kävely. Vielä pelkää ja arastelee jonkun verran outoja ihmisiä ja ääniä mutta uskon että pian tottuu olemaan ulkona ihan hyvin. Siis valjaissa, yksin en sitä päästä vaikka jotkut on sitä mieltä että kissan tarvis olla ulkona itte. Mä en ala sitten suremaan kun joku mun kultapienen myrkyttää tai ajaa yli tai jotain... ettei tulekkaan takasin. Sitäpaitti kissaa ei saa pitää ulkona irti. Niih.
Omaa kultaa on hirvee ikävä jo. Se on koko ens viikon poissa. IIIIK. =o( Miten mää pärjään? Ikävä tuleeeee.

RakastanLauantai 29.07.2006 05:13

Rakastan. Rakastan rakastan rakastan. Rakastan kertaa miljoona. Ainaskin.

*Huokaus*Torstai 27.07.2006 22:06

Jenni uudestisyntyi maailmaan eräänä sateisena iltana. Sateen lakattua näki että hänestä tuli sekasikiö.. Perhe oli varakas ja he söivät vain marjoja. Koulussa hän oli hyvä, siellä häntä ei sorrettu.

Jo opiskeluaikoina häntä alkoi oksettamaan kasvikset, niinpä ajankuluksi tuli finnit.

Jenni kehittyi seitsemännelläkymmenellä varsin äksyksi. Päähänsä hän sai vihreät hiukset, sekä vaaleanruskeat silmät.
Heikkoudesta johtuen hän oli melko elämänmyönteinen. Lempiruokaansa makkarapizzaa hän sai työskennellen sipulirengasmainoksena.

Jenni ei tupakoi mutta käyttää nuuskaa kerran viikossa. Alkoholia hän juo kertoessaan vitsejä.

Hän huuti itselleen puolison jonka kanssa luuli menevänsä naimisiin.

Sen pituinen se.

---> ei hyvin mee mullakaan.

Jees päiväKeskiviikko 26.07.2006 23:20

Semmonen se on ollu tää päivä, aika jees. Unta en saanu tietyistä syistä ennen aamuviittä, mutta piti kuitenkin herätä yhentoista aikaan. Iskä poikkesi ja jatkoi matkaansa pohjoseen. Sitten tuli sisko käymään kylässä perheensä kanssa. Ihan pieni prinsessa se siskon likka, vuoden ikänen neitonen. Ihan rakastunu olen. =o) <3
Kulta on ylitöissä että en varmaan näe sitä tänään. =o(
Muuten kaikki aika hyvin.

Jos oisit täälläKeskiviikko 26.07.2006 00:05

Heräsin ennen yhtä ja kolmen aikaan suunnistin kaupungille. Kaverin kanssa oltiin kahvilla... tai siis cokistahan me juotiin, ja katteltiin kävelykadun meininkiä. Mukava ilma siinä oli istuskella. Mun oma raksukin siinä kävi morjenstamassa.
Kävin tuolla entisessä työharjottelupaikassakin, semmosessa asuntolassa ja siellä oli aika hissua. Parin tutun kanssa juttelin, muita ei sitten pahemmin näkynykkään. Kaveria vielä moikkasin kotimatkalla.
En tiiä, taidan olla väsyny tai jotain kun mieliala heittelee niin perusteellista vuoristorataa... Huomisesta lähtien tarvis ihan OIKEESTI keskittyä noihin kouluhommiin.
Tällasta.

Että silleenTiistai 25.07.2006 01:36

Viikonloppu oli ja meni. Leffoja katsellessa. Oman kullan kanssa ollaan vietetty aikaa, eilen käytiin jazzkadulla vielä kävelemässä. Syötiin jätskit rannassa ja silleen. Voi olla että huomenna ei nähä toisiamme. Sehän tekee kyllä tietyllä tavalla vaan hyvää, ei sitä joka päivä tarvi toisen naamataulua kattella vaikka kuinka toisesta välittäis.
Tänään vois mennä ajoissa nukkumaan ja herätä huomenna virkeämpänä.

Sataa sataa ropiseePerjantai 21.07.2006 19:38

Sadepäivä siis, joten ei oikeen huvita mennä jazzkadullekaan. Niimpä vuokrattiin Oskun kanssa pari leffaa ja naposteltavaa on myös joten iltapäivän pitäs kulua aika hyvin. Olihan se taas arvattavissa että tän viikonlopun sää on tällasta... märänpuoleista.

No ei olis taas uskonuPerjantai 21.07.2006 02:51

Jaahans... taas sitä seurustellaan. Kyllä taas kirkkaalta taivaalta tuli tämäkin salama mutta toivotaan että se on hyvä salama...
Elikkä juu... Osku oli tässä mun tykönä viime yönä, ei tosin koko yötä mutta kuitenkin. Tuli sitten semmonen hassu olo. Mun oli kysyttävä että alkaisko se, ja alkoihan se.
Tänä aamuna se poikkesi tässä taas ennen töihin menoa ja sitten äsken olin morjenstamassa sitä tossa kaupungilla. Juteltiin asioita, ja mua mietityttää mutta eipä se auta kun kattoa mitä tulevaisuus tuo.
Mä olen niin koomassa että nyt pitää varmaan mennä vaan ajoissa nukkumaan, tiedän että viikonloppu imee taas mehut ihan kohtalaisesti...

ApuahTorstai 20.07.2006 02:22

kaikkee sitä sattuu ja tapahtuu.
Eilen oltiin Katan kanssa vielä jazzkadulla morjenstamassa niitä turkkilaisia, ja ensin meni kaikki hyvin mutta sitten mä sain semmosen pienen sanaharkan pystyyn sen Marokkolaisen kanssa. Eipä siinä mitään. Kaveri tuli vielä käymään yöllä kahen aikaan.
Tänään olen siivonnut, koska tuo kaveri tulee taas kylään. =o) Lupasi laittaa mun webbikameran toimimaan (tai ainakin saa yrittää).
Välillä musta tuntuu että mun kissa tarvis viedä hoitoon.

JazzeillaMaanantai 17.07.2006 02:05

Eilen oli taas semmonen päivä että ei tiedä pitäskö itkeä vai nauraa.
Kysyin kaveriltani että mennäänkö käymään jazzkadulla ja mennään siinä samalla syömään. No, kaveri tuli sinne. Mentiin syömään uuten paikkaan, samanlaiseen kun Rax. Siellä meillä oli lievästi sanottuna hauskaa, kun muutama musta mies tuli sinne meitä tuijottelemaan. Kaveri käytteli jätskikonetta sillä seuraamuksella että jätskit oli pitkin lattiaa. Ei oo varmaan ikinä naurettu niin paljon.
No, syömisen jälkeen mentiin sitten sinne jazzkadulle. Nähtiin jonkun verran tuttuja. Katteltiin kojuja ja ihmisiä. Mustat miehet kiusi meitä edelleen, vilkutteli ja silleen. Vilkutin takasin. =oD No, sitten mun jalat väsyi ja päätin että pitäis istua.
Olisin tietty voinut valita paikan vähän paremmin. Istuttiin sellasen turkkilaisten kebab-kojun eteen. Sieltä hyökkäs kaks suklaasimmua meidän kimppuun. Oli tarjolla kuulemma vaikka mitä. Juttu lensi kuin... no, lentokone konsanaan ja silmiin saatiin tiukkoja katseita. Yksi niistä miehistä alkoi sitten väittämään olevansa homo. No mehän ei sitä uskottu, ja meidän piti vähän kiusata miesraukkaa takasin, joten pussattiin kaverin kanssa (tyttöpuolisen) keskenämme. "Are you...?" Kysyi mies. Kaveri nauroi ja sanoi että me vaan kiusataan. No, sitten me saatiin ihan suomalaista seuraa, kaverin kaveri liittyi seuraan. Siinä me sitten oltiin, kaks nuorta naista ja yks nuori mies.
Vielä toinenkin mies liittyi hetkeksi seuraan. Tanssittiin yhestä isosta teltasta tulevan musiikin innostamana (no hei, ne oli hyviä biisejä).
Jazzkatua suljettiin joten me siirryttiin kirkkopuiston liepeille istumaan joen rantaan. Kaveri (siis tämä tyttö) päätti mennä alasti uimaan. Voi kökkö. Me kiljuttiin sille, että tulis ylös ennen kun vilustuu. No, tulihan se sieltä sitten.
Sitten tämä neiti sai kimppuunsa pari miestä, ja mä näin ettei se olisi päässyt niistä millään eroon, joten mun oli pakko nopeesti keksiä jotain ja pelastaa neito. "Anteeks mutta tää sattuu olemaan mun tyttöystäväni että voisitteko te mennä siitä kun mä en oikeen tykkää tällasesta", mä menin pokkana sanomaan. Sitten taas vähän esitettiin. Pojat raapi päätään. Sitten tuli miespuolinen seuralaisemme, nappasi meidät kainaloonsa ja sanoi: "No niin, mennään tytöt." Pojat jäi raapimaan päätään ja meillä oli hauskaa.
Mä pääsin kotiin siinä puoli viiden jälkeen. Sitten piti vielä lähteä kattomaan kaverin uutta kämppää. Niimpä mä pääsin nukkumaan seittemän aikaan aamulla. Silleen.
Tänään mä heräsin neljän aikaan iltapäivällä, kävin kaveria kattomassa ja empä oo sitten paljon muuta tehnykkään. Ens viikolla pitäis taas tehdäkkin jotain.