IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Joulun odotustaSunnuntai 07.12.2008 04:08

Taas on yks vuosi melkein elettynä. Paljon on mahtunut taas tähänkin vuoteen. Ja miten paljon onkaan mahtunu näihin 25 ja puoleen vuoteen... paljon paljon.
Sitä vaan miettii menneitä. Toiset sanoo että se on turhaa mutta kyllähän niitä saa miettiä, siellä menneisyydessä kun on ne kaikki asiat jotka on tehneet susta ja musta just ne sellaset mitä me nyt ollaan ja miksi me tullaan. Pitäisi kiittää ihan joka ikistä ihmistä jonka on elämänsä aikana tavannut ja jonka kanssa on ollut tekemisissä, sillä ne ihmiset on kaikki vaikuttaneet siihen miten olet elämäsi kokenut, ja he kaikki on olleet osaltaan tekemässä niitä niin positiivisia kuin negatiivisiakin kokemuksia. Niistähän taas oppii aina jotain. Joten jos olet ikinä törmännyt minuun, jos olet koskaan vaihtanut kanssani sanankin, niin haluan sanoa sulle KIITOS. Olen sulle velkaa, paljon.

Kattelin tuossa linnan juhlimista ja kauniita pukujahan siellä oli taas. Eipä tässä kummempaa, valvomiseksihan tämä taas meni... No, sitten nukutaan myöhemmin.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.