IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

SyyskuutaSunnuntai 02.09.2012 00:58

Tuli taas pari päivää siellä Tampereella oltua, keskiviikko ja torstai. Keskiviikkoaamuna olin siellä taas puoli kymmenen aikaan ja vietin muutaman tunnin kirjastossa. Sitten siinä haahuilin niitä näitä, ostin yhden paidan ja kävin syömässä. Sitten olin siellä koulussa muutaman tunnin, eipä siellä tuntunut mitään kovin uutta olevan ainakaan sillä kertaa. Sitten evästä ostamaan kaupasta ja hostellille nukkumaan. Samassa huoneessa Intialainen ja Japanilainen, miespuolisia molemmat. Intialaisen kanssa tuli muutama sanakin vaihdettua. Uni ei kyllä kauhian hyvin tullut mutta kai sitä joku tunti tuli tajuttomana oltua.

Aamulla sitten kymmenen jälkeen hostellista pihalle ja taas vaan aikaa kuluttelemaan. Kävelin museolle, missä oli luonnontieteellinen osio sekä lintunäyttely, jääkiekkonäyttely, kenkänäyttely, keksintönäyttely, Tampere-näyttely... hienoa oli. Sitten taas syömään eli kebabille, jossa jäin suustani kiinni myyjän kanssa ja lupasin pistäytyä ensi viikollakin. :D Koululla taas, ja sen jälkeen junalla Poriin. Poikkesin Saluunaan mistä nappasin kaverin mukaan mua saattamaan kun oli jo niin pimeetäkin eikä huvittanu muutenkaan yksin kävellä.

Tässä nyt sitten viikonloppua vaan kotona ja oivoi kun sekalaiset fiilikset... eilen katoin älyttömän hyvän leffan, I am Gabriel. Semmosta. Eräs ihminen ei ole antanut kuulua itsestään viikkoon, mutta saimpa tänään toisaalta puhelun Afrikasta asti... että silleen.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.