IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

2012 ---> 2013Maanantai 31.12.2012 16:14

Niinkun on mulla tapana ollut niin kai sitä voisi taas tähän laittaa semmosen pienen katsauksen menneeseen vuoteen. Ja kuten aina, paljonhan vuoteen mahtuu.

2012 alkoi hieman sekavissa merkeissä Helsingin reissun jäljiltä. Suunnitelmat oli kovat, kunnes tuli taas muutos. Mies löytyi ja seurustelu alkoi. Yritin kovasti sumplia työ- ja kouluasioita. Pieneläinhoitajan opinnot oli mielessä. Oulun reissuja muutama. Ne oli mielenkiintosia, kaikki omalla tavallaan. Siinähän se kevät meni kun toista ikävöi aina.

Äitin tilanne meni eteenpäin, ja se on ollut huolena. Kesällä tuli selväksi, ettei enää kotona oikein pärjää.

Loppukesästä sitten selvisi niitä totuuksia miehestä, erohan siitä tuli. Myös Helsingin reissu tuli käytyä jossa sitten olikin aikamoista... Suunnitelmia oli taas vaikka muille jakaa, ja selvät sävelet, mutta eipä se niin mennyt miten olisin halunnut. Kouluun hain kuitenkin ja pääsin. Tampereella reissasin minkä kerkesin. Ja vähän muutenkin. Enkä niin vähänkään. Koulunkäyntiavustajaksi tie tyssäsi silti melkein alkuunsa onnettomien sattumien myötä. Asuntohakemus Tampereelle on silti vielä sisässä ja muutto pois Porista toivottavasti pian edessä. Loppuvuoteen mahtui vielä suht mukava mutta hiljainen joulu ja hiljaiset välipäivät sekä ylimääräisten ihmisten elämästä pois potkimista.

Eipä kai tuota lyhkäsemmin voi summata. Ei se tylsä vuosi ollut, eipä maar olisi kaikkea tätäkään uskonut tapahtuvaksi vielä toissavuonna.

No, nyt sitten katsotaan taas mitä ilta tuo tullessaan, mikään hillitön bilefiilis ei kyllä nyt ole mutta olishan niitä rakettejakin kiva nähä.

Hyvää Uuttavuotta!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.