IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Onhan tämäkin ilmiö... :DTiistai 02.04.2013 11:03

Nyt en tiedä pitäiskö itkeä vai nauraa. Pakko nyt sen verran avautua, että...

Olen tässä törmännyt useamman kerran täällä galleriassa typykkään, joka kirjottaa blogiinsa tuskastuneena siitä, että hän saa seksistisiä ja alatyylisiä kommentteja. Milloin kehutaan tissejä, milloin muistetaan mainita että kuva on hyvää... no, materiaalia. Jne jne. No eipä siinä mitään. Sitten menen katsomaan tytön kuvia. Ainakin yhdessä niistä hän on viettelevästi vähissä vaatteissa rinnat pystyssä tai peppu pystyssä, makuullaan, kroppa ihan esillä kaikessa kauneudessaan. Kuva suorastaan kiljuu kommentoimaan käyttäjän ulkoisia avuja.

Sitten havahdun taas. On pakko mennä takaisin sinne blogiin ja katsoa, että mitä se oikeasti kirjoitti. Kyllä. Siellä valitetaan, että oi mistä näitä sikiää, tulevat kommentoimaan tolleen... Että kyllä ottaa päähän kun ihan pitävät pelkkänä objektina...

No kuulkaas neidit. Se on sellanen juttu että toki kaikki saavat pukeutua miten haluavat. Eipä sitä kukaan kiellä. Toki teillä on kaunis kroppa ja sitä mielellänne esittelette. Kyllä minä senkin ymmärrän. Mutta sitä en ymmärrä, että minkälaisia kommentteja te sitten ihan tosissaan ajattelitte saavanne noihin kuviin? Ujoja toteamuksia siitä, että ompas neiti nätti? Laittakaa millaisia kuvia laitatte, mutta muistakaa ja ymmärtäkää se, että kun olette ihmeissänne ja näreissänne niistä kommenteista, se on vähän kuin olisitte heittäneet koiralle luun ja sitten itkisitte kun se syö sitä, tai että olisitte antaneet lapselle tikkarin, ja olisitte ihmeissänne kun hän nuolaisee sitä. Kyllä, kaikkien pitäisi osata käyttäytyä, myös kommenttien osalta, ja kyllä, ehkä näillä kommentoijillakin on parantamisen varaa mutta hei... tämä on irc-galleria.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.