IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Huh huh mikä päiväKeskiviikko 10.11.2010 23:28

Kun pääsin aamulla sängystä ylös, soittelin lääkäriaikaa. Semmonen sitten järjestykin, vaikkakin lääkäri ei ollu hääppönen. No, lähin sitten tarpomaan loskassa (eilen tuli talvi) ja lääkärissä olikin ajat noin tunnin myöhässä. Pikanen käynti se oli, resepti kouraan ja näkemiin. Saas nyt taas nähdä mitä ne nämäkin auttaa, litalgin on tosin ollut hyvä sairaalassa mutta sillompa ei kivut olleetkaan menkkakipuja.

No, siinä sitten toinen sukka litimärkänä (kenkä vuotaa) kaupunkiin ostoksille. Bussiläpyskään aikaa, sitten Goretexin kengät, intersportista ulkoiluhousut, ja vielä pipo ja hanskat piti olla. Sekä lääkkeet apteekista. Menihän sitä rahaa siinä kiitettävästi. Olo alko olemaan aika tuore, kun en mitään ollu kerinny syömään ja kotiin pääsin siinä puoli neljän aikaan.

No, huomenna aamulla se olis sitten lähtö sinne töihin. Kuus ja puoli tuntia päivä, ei pitäs liikaa rasittaa mutta kun ei tähän ole taas tottunut. Pian iltapala, eväiden teko ja tarvii kattoa kaikki valmiiksi aamua varten, mä kun sitten inhoan sitä että aamulla silmät sikkarassa yrittää jotain tehä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.