IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Hei nyMaanantai 14.03.2011 23:26

Vähän päivitystä taas tännekin, vaikka enempi tulee nykyään tuolla naamakirjassa oltua.

Työt on jatkunu, välillä raskaampana ja välillä helpompana. Eipä sitä enää kovin kauaa ole jäljellä, kun ajattelee että toukokuu tulee kuitenkin yllättävän äkkiä.

Pariuhde on <3. Justiinsa lauantaina vietettiin semmonen päivä yhdessä, että kulta tuli mut hakemaan tästä päivällä ja sitten käytiin taas Kankaanpäässä juoksukilpailut katsastamassa. No hyvä mieli sieltä tuli kun aika parani tuolla miehellä ja kolmen viikon päästä sitten haetaan kultamitali.

Sieltä sitten Ikaalisiin kylpylään ja siellä meni muutama tunti. Yleistä lillumista, liukumäkeä, ulkoaltaassa kuutamouintia, höyrysaunaa höystettynä eukalyptuksella sekä poreallasta. Kelpasi. Pieni kiertoajelu Ikaalisissa, sitten takasin Poriin ja syömään. Loppuyö pientä rentoutumista vielä sidukalla ja olusella. Menihän siinä sitten sunnuntai nukkumiseksi mutta yllättävän pirteä päivä tämä maanantai silti oli.

Kyllä tämä valo saa mielialaa vähän korkeammalle selkeesti. Ja kun molemmille kissoille on nyt löytynyt uusi koti ja lähtevät tästä vielä tämän viikon aikana, niin eiköhän tämä hengityskin ala sitten sujumaan.

Semmosta. Ehkä lisää taas joku toinen kerta...

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.