IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Iltaapa iltaa...Lauantai 25.08.2012 00:15

Tänään on tullut nukuttua todella reippaasti, en tiedä sitten niinkö pahasti se reissu väsytti. Voisin kyllä uskoa että se sen teki, oli se sellanen reissu...

Lähetin papereita kouluun täytettäväksi ja katotaan nyt saadaanko kaikki kuntoon niin pian kuin hyvä olisi. Ensi viikolla olisi taas keskiviikkona ja torstaina lähiopetusta, mutta tänään vasta lähetin ne paperit koululle ja työkkärissä niiden pitäs olla jo viikko ennen opiskelun alotusta. Voi ääh. Niin ja nyt sitten etistään niitä delfiinikouluttajia oppisopimuksella vakituisiin töihin... VOI ÄÄH! Pitäskö piruuttaan laittaa hakemus, voishan se elämä siitäkin muuttua... eihän sinne hae kun parisataa muutakin, hehe.

Noh, nyt sitten venetsialaiset saa mun puolestani ihan rauhassa mennä ohi ja niin pois päin. Ei nyt oikeen jostain syystä kiinnosta mikään semmonen. Mutta joku muu sen sijaan... hmmh, pakko sanoa tähen väliin että empä muista tällasia fiiliksiä tunteneeni, kun yleensä olen aina se joka ei tiedä mitä haluaa, ja NYT TIEDÄN. Tiedän niin tasan tarkkaan. Uskomatonta että tämäkin päivä tuli.

Mitäs tässä sitten muuta kun ens viikkoa odotellessa, tällanen turha viikonloppu sais tästä mennä pois tieltä...

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.