IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Helöy...Lauantai 15.09.2012 00:43

Eipä tänne näköjään oikein ole kerinny kirjottelemaan. Noh, mitäs tässä... Tampereella seikkailua on ollut ja tämä viikko onkin aika tiivis ollut koulun suhteen. Keskiviikko, torstai ja vielä huomenna lauantainakin. No, olin taas yötä siellä dream hostellissa ja tällä kertaa sain huonekaverikseni ainakin Saksalaisen likan, siitä toisesta en tiedä kun näky vaan vilaukselta.

Mukavia puheluita ja keskusteluja naamakirjassakin on ollut, tuolta kaukaa käsin... tykkään kyllä, paljonkin, mutta sitten kyllä se eräs tietty vaivaa tuolla takaraivossa. Sekin soitti tossa yks ilta semmosen reilun kahen viikon hiljasuuden jälkeen, ja selitykset oli sivulta seittemän, muttei sitten soittanu enää myöhemmin paremmin vaikka niin lupasi. Voi elämän kevät mitä tästäkin tulee.

No, tykkään olla tuolla Tampereella kyllä, kunhan pääsis pian sinne muuttamaan. Huomenna sitten junassa istumista aamu seittemästä asti, sitten koulua kuus tunta, sitten taas junassa istumista ja äitilään kylään, viimestä kertaa sen kotiin. :o(

Noh, kirjottelen taas kun kerkiän, ehkä ens viikolla...

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.