IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Vain elämää, ei sen enempääMaanantai 23.11.2015 19:52

Heräsin viime yönä klo 03.48 ja en pahemmin sitten enää sen jälkeen saanut unta. Mutta tuntuu oudolta että en minä silti mikään nukkuneen rukous ole aamuisin, päinvastoin.

Töissä oli ihan mukava päivä. Siitä sitten ostamaan ne uudet kengät (tulikin ostettua niin mukavat että kyllä nyt kelpaa tallata), pizzalle, kaupan kautta kotiin, pieni lepohetki, koira ulos ja mitäs tässä sitten vielä. Velipojalle soittelin pitkästä aikaa.

Nyt tuntuu mieli ja sydän vähän rahoittuvan, tunnun olevan tässä niin sanotusti aralla mielellä. Nyt tekee vaan mieli olla ihan hissukseen jonkin aikaa, mind my own business ja sitten taas jossain vaiheessa herätä tuohon sosiaaliseen maailmaan. Kyllä kai se tästä. Eipä sitä voi kieltää, kyllä olen itsekin mokaillut, olen ajatellut ilkeitä, ollut itsekäs, lausunut ihan turhia sanoja, ties mitä muuta joten ehkä ihan hyvä vaan että poistun vähän takavasemmalle. Tämä on mun elämä, ei ihminen voi kun todeta että ensi kerralla paremmin.

Tammikuussa on kyllä VIIMESTÄÄN hankittava se salikortti tai uimahallikortti, ennen kun rapisee tää kunto käsiin. Ellen sitten innostu ostamaan uutta crossaria. Eipä sekään tuota lihaskuntoa oikein auta, eikä selkää.

Over and out.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.