IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Ohi syyskuun, läpi repaleisen lokakuun...Keskiviikko 01.11.2023 20:48

Että semmosta. Vaikka mä kuinka yritän kattoa jotain varsinaista blogialustaa mihin alkaa kirjottaa omaa blogia, niin ei. Kaikki muu tuntuu vaan niin hankalalta. Joten jatkan tänne.

Mitäs tässä... ollaan keskellä viikkoa ja lunta on tullut pari päivää oikein kunnolla. Aikamoista rämpimistä. Töissä oli tänäänkin aika huliviliä. Nyt iltaa vasten alkanut taas kurkku tulla kipeäksi. En minä taas voi olla saikulla, en vooooi...

Joulukinkku on ostettu ja ensi juhannukseksi mökki varattu, ei meitä ainakaan matti myöhäsiksi voi nyt sanoa. Oottelen kauhulla että minkälainen mun uudesta biisistä tuleekaan, kun se ei omasta mielestäni oikein tahtonut onnistua mun laulu siellä nauhottaessa.

Kissa on melkosen lailla oma itsensä, kyllä se kaikkea keksii. Mutta on se toisaalta kovasti tyytyväinenkin isäntäväkeen, ruokaan, lämpöön, silityksiin ja sen semmoseen.

Entäs muuta... no marraskuu on korkattu ja jotenkin tässä koittaa jaksaa ja ajatella että enää niin ja niin monta työpäivää jouluun.

Jos sitä nyt koittas muistaa kirjotella useammin. Jollei nyt ihan joka päivä (mitä sitäkin olis kiva harrastaa) niin ainakin niinmä päivinä kun on jotakin kirjotettavaa.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.