IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

Pikkuiset joulut juhlittuLauantai 09.12.2023 22:17

Joo elikkäs eilen. Töissä meni päivä silleen, vähän oli raskasta mutta suht nopeasti. Sitten menin Puuvillaan, ostin mekon ja muutaman muun pikku jutun, söin Hesessä iltapäiväruokaa ja sitten mies tuli töistä ja haki mut kotiin. Siinä sitten sovittelin mekkoa mutta sepä ei ollukaan ihan sellanen että olis viittinyt laittaa päälle. No onneksi se maksoi vaan 15 euroa.

Sitten siinä ennen seitsemää olin taas Puuvillalla ja sinne tuli työkaverit. Pakohuoneiltiin siinä sitten se tunti ja olihan se hauskaa. Vois kokeilla lisää. Sen jälkeen mentiin ravintolaan syömään ja olihan siinä sitten kivaa istuskella ja syödä pitkän kaavan mukaan. Muut tilasi viinipulloja pöytään mutta minä en saanut edes alkudrinksua kokonaan juotua joten vesilinjalla vaan. Siellä ravintolassa menikin sitten melkein puoli yhteentoista joten kun muut lähti yökerhoon niin minä päätin lähteä kotiin. Vanha ei jaksa eikä oikeen kiinnosta semmoset enää.

Tänään sitten nukuttiinkin pitempään kuin pitkään aikaan.Ollaan oltu rennosti vaan, mitä nyt kaupassa käytiin. Syötiin hyvin ja semmosta, vähän kodinhoidollisia askareita myös. Eihän tässä muuten mitään mutta kun... mä olen TAAS flunssassa. TAAS. Armoa.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.