IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

2024Lauantai 06.01.2024 21:37

Jaahas, jospa sitten taas alkaisi kirjottelemaan.

Joulu meni, uusivuosi meni, koko joululoma kohta mennyt. Olihan sitä tässä. Joulun jälkeen oli ihan tarkotus viettää uusivuosi kotona mutta eipä vietettykään. Meille tuli kutsu kylään Kinnulaan, miehen tutuille. No, aatonaattona lauantaina lähettiin ja olihan se pitkä matka ajaa. Tuli Suomeen niinä päivinä sitten kunnon pakkaset, 30 asteen ympärillä pyörittiin. Kinnulassa sitten vietettiin uusivuosi, siinä oli koiraa, kissaa, hevosta, kelkka-ajelua, syömistä, juomista, vähän rakettejakin. Me nukuttiin semmosessa erillisessä talossa ja kyllä siinä oli lämmittäminen että saatiin se kämppä sellaseksi että siellä pystyi nukkumaan. Toisaalta siellä tuli kyllä otettua ihan harvinaisenkin hyvät unet.

Uudenvuodenpäivänä ajeltiin takaisin kotiin yhden kyytiläisen kanssa jonka mies hetti vielä kotiinsa. Sen ajomatkan ja niiden kilometrien jälkeen oltiin kyllä aika valmista kauraa.

Tämä viikko tässä sitten on mennyt ja tuntuu että väkisin on kuntokin huonontunut kun koko viikkoon oikeen ei ole päässyt edes ulos. Pakkasta on ollut niin paljon joka päivä, ja nyt vasta maanantaina kun menen töihin, on luvattu että pakkanen hellittää kunnolla. Mahtaa se olla sitten taas hassua mennä töihin, tässäkö tämä kaksi viikkoa oli. No, toisaalta hyvä että sai tämän kylmän viikon olla kotona.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.