IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

No huh huhTiistai 24.08.2010 01:06

Mikä päivä. Menihän se suht normaalisti sinne neljään asti...

Kunnes yhtäkkiä kuului pihalta jarrutuksen kirskunta ja sitten kauhea rysähdys. Ajattelin että mitäs ihmettä, nyt ei kyllä ole kaikki hyvin. Juoksin parvekkeelle kattomaan, ja näin miten meidän talon kohdalle tohon tielle alko pysähtelemään autoja jonoon. En kuitenkaan nähnyt mitä oli käynyt, joten menin alas etupihalle. Siellä oli tiellä skootteri palasina, nuori nainen makasi tiellä ja toinen istui pientareella. Sienänaapurit siinä autoinensa kanssa. Ambulanssit ja poliisit oli soitettu. Tuli myös paloauto ja lääkäriauto. Porukkaa kerääntyi mukavasti yleisöksi. Siinä sitten odoteltiin apua. Vietiinhän ne tytöt siitä hoitoon. Siinä oli käynyt niin että naapuri autollansa hidastanut kääntyäkseen tähän pihaan, mutta skootterineiti ei ollutkaan huomannut hidastusta koska oli justiinsa irrottanut katseensa taustapeilistä, ja ajoi näin ollen auton perseeseen ja lensi vissiin takakontin päällekin. No, ei kai niille silti pahemmin onneksi käynyt, mutta se rysähdys ei ollu kivaa kuultavaa.

Lähdin sitten alottamaan uudestaan harrastustanikin eli uintia. Uin sen kilometrin ja tulin hesen ja kaupan kautta kotiin. Toki piti hesestä hakea takasin kaikki kalorit mitkä nyt mahollisesti oli altaassa kulutettu. =oD

Huhheijaa. Olen vähäsen poikki. Pitäs huomenna taas soitella lääkäriaikaa koska noi lääkkeet ei oikeesti taida sopia mulle. Ja mitä muuta sitä sitten keksiikään.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.