IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Toisiksi viimestä viedäänMaanantai 31.12.2012 00:14

Hellou. Kaikennäköstä on tänään tullut mieleen. Lähinnä olen miettinyt noita ihmissuhdeasioita, ensimmäistä kertaa elämässäni tuntuu että nyt olen toden teolla menettämässä luottamukseni miehiin. Eipä sitä tietenkään silläkään mitään saavuta että rakentaa sen muurin ympärillensä, mutta jospa sitä siellä sisässä saisi sitten koottua itseänsä sen verran, että uskaltaa lähteä ottamaan taas uusia kolhuja. Sitä myös tässä olen itekseni ihmetellyt että onko se kuitenkin minussakin ollut se vika, huonosti valinnut kumppanit vai mikäs siinä on. Noh, se siitä.

Ulkona veti plussan puolelle eli vesikeliksi. Kävin kuitenkin sen verran ulkona että kaupasta hain jotain, ja saihan siellä liukastella. Aamulla heräilin jo aikasin, mutta sitten uni vei taas voiton päivällä ja herätessäni olikin niin etova olo että voi morjes. Kaipa se tästä.

Ensi viikolla pitäs kunnolla palata arkeen. Pitäs kävästä varmaan Tampereella ja ja ja... kaikkia paperihommia olis. Kuusen laitan pois huomenna ja valot ikkunasta, saa joulu luvan loppua tältä erää.

Mitäs muuta... no kai sitä tässä. Huomenna sitten katotaan mikä on illalla fiilis.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.