IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Ai ettäPerjantai 15.03.2024 22:11

Perjantai on aina kiva päivä. Varsinkin kun viimeset pari päivää on ollu töissä suht kivoja ja helppoja päiviä. Ja aamulla bussille lähtiessäni huomasin heti että hei... täällä on reilusti lämpöasteita, tähän asti keväisin päivä. Ihanaa. Aurinko näyttäytyi kyllä mutta iltaa kohti pilvistyi ja nyt on satanut jonkun aikaa vettä.

Töistä kun pääsin, menin torille enkä kerinnyt käymään kuin Tokmannilla pikaseen enkä ees löytänyt sieltä mitään. Sitten mies nappasi mut kyytiin ja tultiin kotiin. Viikonloppu, ihanaa. Mies sai semmosen sokerinmittausnapin käteensä ainakin vähäksi aikaa, ja molemmat me tässä tuskaillaan kun ei oikeastaan saisi syödä mitään hyvää mitä tekee mieli. Ootan edelleen pyöräilykelejä, ei ne enää kaukana voi olla.

Oli mies viime yönä kuunnellut jotain ihme rapinaakin, se on sitä mieltä että tässä talossa asuu rotta. Mielenkiintoista sinänsä että kun ollaan kerrostalossa ja kolmannessa kerroksessa. Ei kai se silti mahdotonta, meneehän ne kai viemäriputkia sun muita koloja pitkin vaikka mihin. Jos vielä tänä yönä kuuluu jotain niin lupasi herättää minut että kuulen ihan itse. Hehe.

Semmosta

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.