IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

ToipumistaLauantai 01.10.2011 00:19

No niin, nyt on sitten nielurisat viety. Keskiviikkoaamuna menin sairaalaan eikä kauaa tarvinnu odotella että pääsi leikkaussaliin. Hoitsut ja lääkäri oli ihan mukavia.

Herätessä oli semmonen olo että no niin, joko se on ohi. Hassulta tuntui, ei periaatteessa sattunut mutta kurkku oli outo ja semmonen fiilis oli että "jotain on tehty". Piti oksentaa veret mahasta pois ennenkun alko jätski ja mehu maittamaan.Jättivät sitten yöksi osastolle, ja vähän oli vaikea nukkua siinä kun henki ei meinannu kulkea kun kurkku niin turvonnut, muut kuorsasi ja hoitsut ravasi huoneessa pitkin yötä.

Eilen sitten pääsin kotiin ja lääkkeiden syönti jatkuu. Pamacod pistää kovasti väsyttämään, mutta eihän se viime yönäkään uni tullu kun ei henki kulkenu. Aamupäivällä sitten vasta sain nukahettua.

Tänään on semmonen puolituinen olo ollu, mutta kai se tästä. Ihan ekaksi sais tosiaan tämä kurkun turvotus laskea että pystys nukkumaan. Kylmää ja pehmeetä syömistä nyt vaan toista viikkoa. Ja lepoa, saikulla on hyvä röhnöttää.

No kirjottelen sitten taas kun jaksan

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.