IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Tänään tätä, huomenna muutaMaanantai 30.09.2013 22:24

Huhheijaa, taas on just päästy kotiin. Lähin päivällä käymään äitillä. Mentiin kauppaan ja äitihän innostu ostamaan mulle uudet farkut, kultaset delfiini-korvikset ja ässäarvan josta vielä voitinkin kolmekymppiä. On se hauska kun äiti tuommosia haluaa antaa mulle, kai se kiitollinen on kun sitä käytän ulkona.

Nyt sitten tulin justiinsa kotiin ja ihmettelen tässä että mahtaako mistään kuulua mitään taas ennen viikonloppua. Eilen kävin mielenkiintosen keskustelun erään kanssa jota en o nyt vähään aikaan nähnytkään. Se olis halunnu tulla kylään tänään. Minä siihen, että no herra on nyt ihan ensin hyvä ja kertoo rehellisesti mitä se etsii ja haluaa, hauskanpitoa vaan vai jotakin vakavampaa. No rehellinen vastaus sieltä ainakin tuli, hän haluaa olla "friends with benefits". On muuten ilmasu jota inhoan ehkä eniten, en ole koskaan koko konseptia oikein ymmärtänyt. Eikö sitä yksinkertasesti olla joko kavereita vain, jollon ei touhuta mitään, tai sitten jos touhutaan niin ollaan enemmän kuin kavereita. No mä totesin herralle että joo, jospa mä nyt vaan ihan jätän teitin rauhaan. Eipä siinä. Nyt sitten odotan että mitä tää viimesin meinaa kun näkee mitä kirjotin naamakirjaan seinälleni. Katsotaan sanoi lääkäri, tämä saattaapi mennä mielenkiintoseksi...

No semmosta. Huomenna olis tiistai ja taas yllättävästi kaupunkireissu edessä. Ei kai siinä, jospa se uni tulis aina vähän paremmin kun on ulkoillu.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.