IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

We did itKeskiviikko 31.01.2024 20:10

Elikkäs tällä päivämäärällä tammikuu on eletty taas pois. Kylläpä se kestikin monta kuukautta, ei meinannut loppua tulla. Huomenna se on kuitenkin helmikuu ja kevättä kohti mennään vaikka pihalla ei nyt näytä kovin pirteältä.

Aamulla luistelin varovasti tuota tietä pysäkille ja ehdin kyllä bussiin. Johtuen ehkä siitä että se oli aika reippaasti myöhässä. Niin ollen tapahtuikin sitten se mitä olen koko ajan pelännyt, enimmäinen töistä myöhästyminen. Torilla citylinja sitten meni nenäni edestä, joten otin seuraavan joka lähti kasilta. En mä sitten myöhästynyt onneksi kuin parikymmentä minuuttia, josta puolet tein jo tänään takaisin.

Töissä oli ihan semmosta tavallisen hektistä. Sieltä lähtiessäni kerkisin sitten juuri citylinjaan, joka joutui kiertämään vähän pidemmän reitin torille. Käväsin Normalissa, sieltä menin keskustan Tokmannille mutta siellä ei ollut liukuesteitä kenkiin. Mies nappasi minut sitten torilta ja käytiin Prismassa jossa oli melkein maailmanlopun meininki vaikka huomenna lakkopäivänä on todennäköisesti ainakin joitakin kauppoja auki. Ja sieltä isommalta Tokmannilta sitten löysin onneksi ne liukuesteet, ihanaa saada nastat kenkiin.

Sitten kotiin ja suihkun jälkeen alkoikin tuntumaan taas ihmiseltä ja tuli jotenkin parempi mieli. Pienet asiat tekee sen. Vielä kun saa huristella hampaat puhtaiksi UUDELLA sähköhammasharjalla niin ai että, kyllä se tästä.

Hyvää tulevaa helmikuuta kaikille.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.