IRC-Galleria

miiainen

miiainen

I'm a queen. I got this shit handled.

Selaa blogimerkintöjä

Kyl tää tästä!Keskiviikko 21.06.2006 20:43

Mul ei oo huono mieli yhtään mistään! Toivottavasti pysyyki tilanne tällasena.

Unohdin v-loppuna kertoo (harmistuksissani kun olin), että oltiin Hannan kans lauantain Ypiksellä Finnderbyssä. Hengailtiin aamusta iltaan siellä ja seurailtiin kisoja, oli oikein mukava päivä. Kotimatkalla kyllä alko kamalasti väsyttää, mutta se oli niin pientä. Kenttäkisoja seurattiin, nähtiin, kun yks ruotsalainen tyttö putos aika pahan näkösesti ja se vietiin ambulanssilla pois. Sit ilmeisesti joku hevonen oli pitäny lopettaa, kun se oli loukannu jalkansa. Kaikkee sitä. Derby-luokassa joku ulkomainen miespuolinen ratsastaja vimmastu, ku hevonen kielsi esteellä ja se mätkäsi sitä pari kertaa piiskalla niin lujaa, et se koko piiska lensi maahan. Sitten se hevonen kielsi toisenkin kerran. Ihan oikein sille, et suoritus hylättiin!!! >:D Pari ratsastajaa putos esteiden sekaan, mut ketään ei pahasti sattunu onneks. Käytiin lopuks kattomassa vielä laitumella hevosenpoikasia, ne oli aika ihanii.

Työtkin alko viime perjantaina, eka päivä oli pitkäveteinen ja tylsä ja kulu tosi hitaasti, kun ei ollu mitään tekemistä. Tällä viikolla on aika kulunu hiukan paremmin. Mä sain maanantaina kätöseeni semmosen jättimäisen kansion, josta saan omaan tahtiin ite opiskella IBM DB2 Content Manageria ja Document Manageria. Kolme päivää mä sitä oon tässä ny vääntäny. Se koulutusmatsku on tietty englanniks, aina välillä keskittyminen herpaantuu, ku koittaa lukea. Onneks siellä on tehtäviäki, niin saa paremmin tolkkua siitä touhusta. Sit oon vähän jotain semmosta muuta pikkuhommaa tehny. Huomenna taidan siivota vähän serverihuonetta, kun ne pojat siellä sotkee aina :D

Mulla piti just olla jotain muutaki asiaa, mut en vaan muista enää. Aina mulle käy näin!

No, ei se mitään. Voisin mennä hetkeks sohvalle köllöttämään ja sitten ripustan lakanat ja lähen käymään kaupassa. On kai järkevämpi käydä kaupassa hiukan ennen pahempia juhannusruuhkia. Jotain pientä ehtii hakea vielä huomenna tai perjantaina, mutta jotain juomia ja semmosia vois ostaa kyllä tänään. En haluu sit kauheessa ryysiksessä kantaa kauheeta määrää tavaraa.

Pitää kai tehdä tarkastus jääkaappiin ja sen semmosta, et niinq moi!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.