IRC-Galleria

miiainen

miiainen

I'm a queen. I got this shit handled.

Selaa blogimerkintöjä

[Ei aihetta]Torstai 01.02.2007 01:00

Koiraa halajan edelleen. Äiti on ehkä heltymässä. Aion käyttää väsytystaktiikkaa ja tunkee toitsun kuvia jokaseen purkkiin, purnukkaan, kaappiin ja koloon.

En kestä tätä.Tiistai 30.01.2007 00:31

Kammottava tämä koirakuume. Tänään opiskelin koiran ruokinnasta ja vierailin toitsufoorumilla lukemassa ja imemässä itseeni kaikki tärkeet tiedot. Oon miettiny kaiken valmiiks. Koira enää puuttuu. Mut pitää ensin oikeesti saada sen asteinen hyväksyntä isältä ja etenkin äidiltä, että vois joskus koiraa sitten kyläänkin viedä. Ei mulla oo kiire saada pentua, ja varmaan joudunkin jonottamaan sellasta, kun niikseen tulee. Mutta musta on hyvä tietää asiat jo etukäteen.

Multa lähtee hiuksia.

Näin yöllä kummallista unta. Mun entinen poikaystävä viiden vuoden takaa laitto tekstiviestin tyyliin, että nyt voitais yrittää uudelleen. Mä suostuin, mielessäni mietin, että pitäis varmaan kysyä miks se oli tehny tollasen päätöksen just nyt, mut en koskaan kysyny, koska mua ei oikeestaan haitannu ja olin ihan onnellinen. Silti oli sellanen creepy feeling siinä unessa, vaikka kaikki oli hienosti. Muutettiin isoon taloonkin ja poika toi niiden vanhan koiran sinne, sanoin, että se on laihtunu ja se kuulemma johtui siitä, että sillä on syöpä. En muista paljoo muuta, mut oli vähän ovela olo, kun aamulla sitte heräsin.

Menin koulun jälkeen kaupungille kaverin kanssa. Ostettiin Lontooseen muuttaneelle ystävälle synttärikortti ja mentiin Wikholmille kirjottamaan siihen kaikki tärkeet jutut. Kyllä tuli taas hullu kortti, mutta sellanen me lähetettiin viime vuonna laivaltaki =) Paras oli viiminen lause "P.S. Jos kuoressa ei ole taksia, se on ajanut harhaan", ja tämä siksi, että liimattiin sellanen hieno käsintehty taksitarra siihen kirjekuoren sulkemiskohtaan. Nyt vaan toivotaan, että se pysyy siinä Lontooseen asti, muuten se teksti ei ehkä aukea.

Isä kävi tänään. Saatiin vihdoin joululahjataulut seinään, kun se oli käyny ostamassa uusia poranteriä. Viime kerralla oli jotain pehmeempiä ja ne suli. On kyllä muutenki ihan hiton kovaa seinää tässä talossa, mut pysyypähän ainaki kasassa, ni! Sain keittiöön pienen taulun, pöydän yläpuolelle ja sitten toinen taulu laitettiin sängyn päätyyn. Kyllä on hyvä. Isä toi samalla mun videonkin, se oli ollu remontissa, kun se ei nauhottanu. Nyt se toimii, jes! Enää ei tarvii soittaa äidille ja pyytää sitä tallentamaan ohjelmia.

Kissat nukkuu. Mun pitäis käydä suihkussa ja sen jälkeen vielä vilkasta yhtä kouluhommaa. Jos jaksais edes lukasta läpi. Huomenna olis sitte parit läksyt tehtävänä. Yritän olla reipas, vaikka lupasin kyllä käydä isää ja äitiäki moikkaamassa. Tarvii varmaan mennä vasta sitte, ku läksyt on tehty. Ensin työ, sitten huvi =)

Mä toisinaan mietin, että lukeeko näitä juttuja oikeesti kukaan. Välillä kyllä tarinoin niin pitkästi, etten jaksa itekään lukea, mut kyllä mua silti kiinnostaa jaksaako joku muu. Käsi ylös, jotka luette mun päiväkirjaa! TUNNUSTAKAA!

Nyt meen suihkuun. Okeimoi.

PÄIVÄN PÄHKINÄ:Perjantai 26.01.2007 13:14

Tilanne: Liikut ylös alas ajoneuvossasi. Oikealla puolellasi on laakso ja vasemmalla puolella paloauto, joka ajaa samalla nopeudella, kuin sinä. Edessäsi on jättiläismäinen laukkaava sika, joka on autosi kokoinen. Takanasi on helikopteri, joka lentää ihan tienpinnan tuntumassa. Sika ja helikopteri liikkuvat samalla nopeudella kuin sinä ja kaasupoljin tuntuu olevan jotenkin jumissa, etkä pääse heistä eroon.


Kysymys: Mitä pitäisi tehdä, että pääsisi eroon tästä vaarallisesta tilanteesta?


Vastaus: Olet kännissä. Nouse pois siitä lasten karusellista, idiootti!

[Ei aihetta]Maanantai 22.01.2007 01:33

Jättikissa istuu taas ikkunan alla ja Elvistä kiukuttaa se.

Sunnuntai.Maanantai 22.01.2007 00:10

Kaverit lähti kolmen aikaan. Käytiin syömässä ensin ja pelattiin vähän PhotoPlayta. Meillä oli ihan hauskanen ilta, mä tanssin mun rotantappokengillä ja sit oli vaikeuksia yöllä kävellä autolle, mut muuten meni hyvin. Ja kaikki tuntu viihtyvän! Jee. Uusiksuusiks. Yks tyyppi kysy multa, et meenks sen kans naimisiin. Sit se sano, et mul on hienot hampaat. No, ei olla menos naimisiin.

Kävin reippaasti (tosiaan) tallilla laittamassa Pipolle ruuat ja morjestin sitä vaan nopeesti. Sit kävin nopeella kävelylenkilläki. Oli liian lyhyt lenkki, mut en sit kävelly kuitenkaan enemää ku mitä olin suunnitellu. Tarvii alkaa kartottaan tätä Ruosniemee käppäilemällä täällä ympäriinsä. Huomenna vois tehdä pidemmän lenkin. Nyt on kiva kävelläki pimeellä, ku omistan ton heijastinliivin. Ihan turvallinen fiilis kävellä autotien reunassa, ku tietää, et näkyy takuuvarmasti.

Äiti soitti. Se puhu vaiks kuin kauan, mummusta ja tuffasta (se oli taas raukka kaatunu polkumispyörällä) ja Tupper-kutsuista ja sukuloinnista ja kaikesta. Se oli jutellu mun kummitädin tyttären miehen siskon (melkein sama, ku kummin kaiman veljen vaimon lapsen kaverin hamsterin purulelu) kanssa ja selittäny, että mun pitäis asuu jossain maatilalla eläimineni. Sitten se oli kertonu mun hevosharrastuksesta ja tää sisko oli sit ihan innostunu, ku on hevosenhoitajaa vailla. Ja oli muutenki ollu kiinnostunu ylipäätään mun harrastuksesta. Sillä on itellä useempiki hevonen, mutta se halus tietää missä käyn ratsastamassa ja mitä hevosia hoidan. Nyt harmittaa, kun en ite ehtiny sukuloimaan ja juttelemaan asioista. Olisin varmaan viihtyny, ku olisin saanu puhuu hevosista! =)

Ja äsken tuli dokumentti suomenhevosesta. Siellä oli Jaime. Se on niin hieno! Oli aika paljon ravijuttuja siinä, mut se oli ihan mielenkiintonen ohjelma kyllä. Nii. Äiti soitti mulle just sen takia, et se kertois mulle, et sellanen ohjelma tulee. Sit se vaan puhu ja puhu niin kauan, että se ohjelma kerkes jo alkaa enkä saanu mihinkään väliin sanottua, et menisin kattoon sitä. Hyökkäsin heti, kun se piti hengähdystauon ja huusin, et "tuol on nyt Jaime mun tarttee mennä kattomaan sitä" ja se alko nauraa ja pyysi anteeks, et se puhu niin innolla vaik sen piti lopettaa siks, ku se ohjelma alkaa =) Se lähetti perään vielä viestin, että "Onko Pipo Pilvenpoika, *kummitädin tyttären miehen sisko* kysy" ja sit vastasin, että sama mies ja korjasin Pilvenpojan Pilven Pojaksi. Tärkee tieto.

Nyt venaan Twin Peaksii.

Jeah!Perjantai 19.01.2007 17:36

Huomenna tulee kavereita kylään, kaukaa Turkkusest. Tulee takuuvarmasti villi ilta =)

[Ei aihetta]Keskiviikko 17.01.2007 00:28

Haluisin koiran.

Huomenna meen tallille.

Ei muuta, moi.

[Ei aihetta]Sunnuntai 14.01.2007 23:08

En oo jaksanu kirjottaa tänne mitään, vaik olis ollu kaikenlaist. Oon väsyny.

Tai laiska.

[Ei aihetta]Keskiviikko 10.01.2007 01:26

Jättikissa hyppäs taas ikkunalaudalle. Raukka joutuu olemaan tos kauhees myrskys yksin. Alkaa mietityttää, et onkoha sil kotii ollenkaa. Se kyl näyttää silti hyvin syöneeltä, et kai sillä jossain joku paikka on. Siltiki vähä surkeet, ku toine joutuu värjöttelee tuol yksinää :(

[Ei aihetta]Tiistai 09.01.2007 17:55

Joo. Elvis ja Jättikissa jatko sit sitä henkevää keskusteluu ja rähinöintii noin tunnin. Ehkä kahden aikaan oon saanu vasta kunnolla unen päästä kiinni. Toivottavasti se ei tuu kylään tänään illalla.