IRC-Galleria

miiainen

miiainen

I'm a queen. I got this shit handled.

Selaa blogimerkintöjä

[Ei aihetta]Sunnuntai 01.03.2009 01:53

Ostinpa itelleni kauan hankintalistalla olleen pyöräilykypärän Intersportin alesta. Piti ostaa lasten kokoa, kun aikuisten kypärät oli liian isoja. Mut nyt on sitte asialliset varusteet mummiksella kaahailuun :) Luistimia etsin myös, muttei ollu sopivia kokoja mieluisista malleista. Kissoille ostettiin kasa ruokaa ja uus lelu, johon saa kissanminttua sisälle. Se oli hitti. Elvis kieri sen hiiren kanssa lattialla useita minuutteja ja hiero sitä nenäänsä. Kissalapsi oli väkivaltasempi ja koitti nyhtää hiirulaisen rikki päästäkseen käsiksi kissanminttuun :) Kissalapsi pyydysti tänään myös perhosta täällä. En tiedä miten meillä oli sellanen sisällä, mut kissalapsi oli innoissaan ja miukuen selitti, että tuolla se nyt menee <3 Hän just käpertyi P:n syliin nukkumaan. Elvis nukkuu tapansa mukaan eteisen matolla, ja koira "omalla" sohvallaan.

Tänään kävi vieraitakin. Huomenna tulee kans. Aika leppoisaa :)

Nyt kuunnellaan vähän Elvistä sohvalla <3

Yhyy.Perjantai 27.02.2009 12:24

Miten voiki tuntua näin tympeeltä. Väsyttää, joka paikkaa kolottaa. Niinku silmäluometkin painais kiloja. Hartiat ihan kivikovat ja särkee. Ja tietysti just tällasena päivänä, kun pitäis vielä jaksaa oikeesti ajatella ja tehdä asioita. Onneks tarvii pinnistää enää tämä päivä, koska sitten alkaa viikon loma. Mä kyllä aion levätä niin paljon ku vaan suinkin ehdin. Pari päivää menee reissussa, mutta muuten on varmaan aika rauhallista. Ainakin toivon niin. Mua ahdistaa jo valmiiks, kun pitäis vielä tänään illalla jaksaa lähtee tallille ja musta tuntuu nytkin, että just ja just jaksan vesilasia nostaa. Siis vaikka haluan mennä niin toisaalta mieluummin jäisin jonnekin matkanvarrelle vaan lepäämään. Olin eilen tunnin jälkeen vaan niin kertakaikkisen loppu, et syöminenki kävi ihan työstä. Ehkä tässä on kertyny vähän univelkaaki. En jaksais yhtään mitään.

...

No en mä kyllä jaksa edes kirjottaa enempää.

Taas on päivät sekasinTorstai 26.02.2009 13:03

Olin eilen korvaavalla ratsastustunnilla, ja oon ihan perjantaifiiliksissä. Aika sääli, et tänään on kuitenki vasta torstai. Ja tänään on myös ratsastustunti. Eilinen meni niin pieleen ku vaan voi mennä, en tiedä, miten se olikin niin vaikeeta. Jos tänään onnistuis hiukan paremmin. Tai jos vaikka vaan ite olis kartalla niin vois olla kivempaa. Eilen kyllä lähinnä hävetti.

Mä muuten ajattelin ostaa uudet luistimet! Vanhat on niin aikansa eläneet ja hyvin palvelleet, että ehkä ne voi päästää jo lepoon. Ens viikolla on talviloma, joten vois jopa ehtii sinne luistelemaan jonain päivänä :)

[Ei aihetta]Maanantai 23.02.2009 17:36

Lily Allenin uus piisi on muuten aika kiva!

Esteet tutkinnassa!Maanantai 23.02.2009 13:43

Viikon päästä saadaan tietää, ollaanko me esteettömiä. Saatiin seurakuntatoimistosta yllärilahjaks myös Juha Muilun kirja "Voiko tuon kanssa elää?" :)

Töissä on ihan sairaan kylmä. Mä en käsitä. Lämpömittari näyttää kyllä 22 astetta, ja sen pitäis olla ihan hyvä lämpötila, mutta silti täällä vaan palelee. Enkä oo edes ainut kylmissään oleva henkilö täällä. Oon aamusta asti istunu kaulahuivi kaulassa, neulebolero pitkähihasen paidan päällä ja villaset tossukat jalassa. Siitä huolimatta sormet ja varpaat palelee ja muutenkin viluttaa. Noista ikkunoista on pakko vetää. Ne on pari vuotta sitte vaihdettu. Enää ei verhot lepata vedon takia niin ku vanhojen ikkunoiden aikaan, mut jotain mätää tässä täytyy olla.

Meidän toimistoo ollaan laajentamassa. Arkkitehti teki suunnitelman ja siihen oli tyytyväisiä kaikki muut paitsi rva toimitusjohtaja. Sehän nyt arvattiin. Jos joka tapauksessa pitää remontoida, että saadaan tietylle määrälle ihmisiä sopivat työtilat, uudet neukkarit, kunnon keittiö ja sosiaalitilat ynnä muut, miksei samalla sitten laittais oikeesti koko toimistoa kuntoon, kun se on oikeesti ehostuksen tarpeessa. Vaan kun ei tätä vanhaa osaa tarvis kuulemma mitenkään muuttaa... EIPÄ. Täällä on todella kököt työhuonejaot eikä muutenkaan mitään logiikkaa koko pohjapiirustuksessa. Sokkeloa ja huonot ratkasut. Tietysti tommoset työt maksaa paljon, mutta jos remontti on satavarmasti tulossa, miksei sitä vois hoitaa kerralla kuntoon. Saatais hyvät ja toimivat työtilat, jotka menis täällä seuraavat 20 vuotta. En tiä sit. Kai se on kivempi pihistellä. Maailman tilanne on tietysti sellanen, että on hyvä miettii tarkkaan näitä asioita, mutta kun kukaan ei halua tehdä töitä täällä kauheessa sekasotkussa, kun osa tiloista on remontoitu ja osa ei, ja kaikki on levällään. Tää nyt oli silti jo arvattavissa, että ainut, joka tässä voi jarruksi alkaa on rva toimitusjohtaja. Kaikkee tätä on suunniteltu ilmeisesti vähän sillä mielellä, et "olis kiva, mut ei sellasta kuitenkaan saada". Olis kyllä kiva, et ihmisillä olis kunnolliset huoneet, vaikka useampi työskenteliski samassa huoneessa. Pitäis olla kunnollisen kokoset työpöydät ja muut, ja muutenkin parannellut työhuonejärjestelyt, että työteho ei olis tätä luokkaa, mitä se esimerkiks tälläkin hetkellä on.

[Ei aihetta]Sunnuntai 22.02.2009 00:37

Kyllä ihminen näköjään saa paljonkin aikaseks, kun vaan päättää niin tehdä. Nyt on hoidettu miesten puvut ja kaikki kukka-asiat. Sit vaan odotellaan Helsingin reissuu, et saadaan pari seuraavaa asiaa hoidetuks. Enkä malttais odottaa, et päästään syömään sushia :)

Nyt vähän Frendejä! 8. kauden viiminen levy menossa.

Ai miten niin on paljon tekemistä?Torstai 19.02.2009 18:10

Ens viikko on aika hyvin buukattu täyteen. Maanantai-ilta on vapaa, mut tiistaina mä oon työreissulla, keskiviikkona mulla on korvaava ratsastustunti, kun tänään en mee, torstaina normaali tunti, perjantaina meen Pipolla ratsastamaan ja varmaan viikonloppuna menee ainaki toinen päivä jossain kyläillessä. Tässä sitä sit ihmetellään, mihin kaikki aika oikein menee.

Lomaan on onneks enää 1½ viikkoa :)

[Ei aihetta]Torstai 19.02.2009 14:10

Olin muuten eilen pukuproton sovituksessa. Mittojen mukaan tehtyä yläosaa piti kaventaa senttejä. On vissiin jotain tosta vyötäröltä kadonnu. Et jipii! :) Ens kerralla sovitetaan jo sit oikeeta pukuu.
...millainen sen soundtrack olisi? Vastaa kysymyksiin elämästäsi ja sinusta eri biisien nimillä. Laita musiikkisoittimesi shufflelle. Paina seuraavaa joka kysymykselle. Käytä biisin nimeä kysymyksen vastauksena vaikka se ei sopisikaan. Ei huijata!

Alkumusiikki: The Beatles – A Hard Days Night
Herääminen: Madness – Solid Gone
Rakastuminen: The Beatles – Strawberry Fields Forever
Ruokailu: Jeremias – La Cita
Taistelu: PMMP - Henkilökohtaisesti
Riitaantuminen: KoRn – Got the Life
Sovinto: Laila Kinnunen – Brigitte Bardot
Salainen rakkaus: Rinneradio - Fintrip
Ensisuudelma: Jamiroquai – Feels So Good
Elämä on okei: Cuban Jazz Combo – Descarga (Or. Mix)
Pettymys: Madness - Embarrassment
Ajaminen: PMMP - Kiitos
Muistot: Lady GaGa – Again Again
Iloinen tanssi: The Beatles – All You Need Is Love
Unohtaminen: GusGus – I.I.E.
Pitkä yö yksin: Snow Patrol – Chasing Cars
Viimeinen taistelu: Madness – Girl Why Don’t You
Kuolemankohtaus: Lady GaGa – The Fame
Lopputekstit: The Beatles - Help

HYI.Keskiviikko 18.02.2009 17:19

http://www.kenny-glenn.net/

En iljenny kattoo videoita todellakaan, mut toi kertomus itessään inhottaa ja suututtaa ihan tarpeeks. Ei todellakaan ole tervettä toimintaa. Täytyy ehkä ekstrapaljon halata kumpaakin kissaa, kun pääsen töistä kotiin.