IRC-Galleria

miiainen

miiainen

I'm a queen. I got this shit handled.

Selaa blogimerkintöjä

http://www.tunnelukkosi.fi/testi.phpMaanantai 28.10.2013 11:45

Tunnelukkotestin tulokset

Tunnelukot voimakkuusjärjestyksessä

Tunnelukko --- Voimakkuus
Uhrautuminen --- erittäin vahva
Emotionaalinen estyneisyys --- erittäin vahva
Vaativuus --- erittäin vahva
Hyväksynnän haku --- keskivahva
Riippuvuus --- keskivahva
Alistuminen --- keskivahva
Epäonnistuminen --- keskivahva
Rankaisevuus --- heikko
Pessimistisyys --- heikko
Riittämätön itsekontrolli --- heikko
Oikeutus --- heikko
Ulkopuolisuus --- ei tunnelukkoa
Kietoutuneisuus --- ei tunnelukkoa
Suojattomuus --- ei tunnelukkoa
Vajavuus --- ei tunnelukkoa
Hylkääminen --- ei tunnelukkoa
Tunnevaje --- ei tunnelukkoa
Kaltoin kohtelu --- ei tunnelukkoa

Testin tulokset ovat suuntaa antavia. Tulosten tarkoitus on auttaa sinua tunnelukkojesi tunnistamisessa.

Tunnelukon voimakkuus:
- erittäin vahva (tunnelukko ohjaa elämääsi voimakkaasti ja laaja-alaisesti)
- vahva (tunnelukko vaikuttaa merkittävästi elämääsi)
- keskivahva (tunnelukko vaikuttaa elämässäsi useissa tilanteissa)
- heikko (tunnelukko vaikuttaa elämässäsi harvoin)

Testi suoritettu: 28.10.2013 9:43

KIINTOISAA!

[Ei aihetta]Keskiviikko 23.10.2013 12:18

Mietin, tai oikeestaan oon jo pitkään miettiny, että perustaisko ihan niinku oikeen blogin. Se olis ehkä mukavempi vaihtoehto kuin tää galtsu, mutta toisaalta en näe kauheesti järkee perustaa semmosta blogia, joka on vaan niinku päiväkirja. Aihepiirin pitäis olla vähän rajatumpi. Mä oon kuitenkin semmonen jaarittelija ja aiheesta toiseen rönsyilijä, et enpä tiedä onnistuisko vain muutamaan aiheeseen keskittyminen.

On toki vähän sellanenkin fiilis, että ehkei sitten jostain tietystä aihepiiristä ehkä riittäis sanottavaakaan kovin pitkään. Olishan niitä aiheita kaikenlaisia, mutta just se mietityttää, et miten niistä riittäis kirjotettavaa. Vieläpä mielellään jotain mielenkiintosta sanottavaa. No se siit!

Menin eilen tallille uusissa, ihanissa tumman pinkeissä ratsareissani ja päällä oli seuran pinkki takki. Pinkki pipo puuttu. Yks tuttu huuteli käytävällä, että onks tänää joku pukeudu pinkkiin -päivä. Mul on usein! Etenkin, jos aion tehdä jotai urheilullista :D Nimim. Urheiluvaatevarastoni koostuu enimmäkseen pinkeistä ja liloista vaatteista.

Aijoo. Kävin maanantaina työterveydessä, kun on ollu jo toista viikkoo tosi kova kipu ja lihasjännitys vasemmassa hartiassa. Tai jossain siellä, pistävää kipua on tuntunu lapaluusta niskaan asti ja se on oireillu päänsärkynäkin. Pää ei oikein oo kunnolla kääntyny ja yöllä on heränny jokaseen kyljenkääntöön, kun on tuntunu siltä niinku joku lykkäis jonkun piikin tonne hartiaan. Ei oo auttanu kotona venyttelyt eikä särkylääkkeet.

Aattelin, että lääkäri määrää fyssarille ja sillä sipuli. Se siinä kokeili niskan ja hartiat, käänteli päätä. Sit se kyllä kirjotti mulle lähetteen fyssarille, mutta ennen ku voin mennä sinne, pitää saada tulehdus pois tuolta lihaksesta. Sitä ei voi käsitellä, kun se on sen verran ärtsynä. Sain sitte lihasrelaksantteja ja jotain tosi tujuja ja varsin pitkävaikutteisia särkylääkkeitä. Lueskelin haittavaikutuslistaa ja tuli olo, et kärsinkö mieluummin lihaskivuista kuin otan jotain mahdollisia haittavaikutuksia siitä tulehduskipulääkkeestä...

Siel oli erittäin yleisissä ja yleisissä haittavaikutuksissa mm. ylävatsakivut, närästys, pahoinvointi, päänsärky, väsymys, pyörrytys, näköhäiriöt, korvien soiminen ja humina, kuulohäiriöt, sydämen vajaatoiminnan paheneminen (turvotukset, hengenahdistus), suutulehdus, ripuli, oksentelu, ruuansulatushäiriöt ja iho-oireet (mm. kutina ja nokkosihottuma). No, otin, ja maha tuli kipeeks, mut ei muuta (toisella kertaa ei enää sitäkään, kun otin lääkkeen kunnon aterian yhteydes). Ja voi sitä ihanuutta, kun sai yöllä käännettyä kylkeä ilman tuskaa. Lihasrelaksantista tuli vaan tajuton väsy.

Glee <3Tiistai 22.10.2013 17:44

Oon niin Glee-hurmiossa taas, että moro. Netflixiin oli tullu kolmas kausi vissiin viime viikolla ja oon jo melkein kokonaan sen kattonu. Mut se on vaan niin ihana!Hyvänmielen kiiiis-savideo :)Tiistai 22.10.2013 15:39

D'oh!Maanantai 21.10.2013 12:08

Kissalapsi oli tehny pienen jekun meidän eteisen peilikaappiin. Se on todistettavasti murtautunut sinne täs joku kerta ja tänään talvisaapikkaita sieltä etsiessäni totesin, että kissa oli ystävällisesti päättänyt kusta mun saappailleni. Ja siinä samassa vähän Reinoille, pareille korkkareille ja vähän lattialleki. Että kiitti vaa! Pyyhkäsin isommat siinä lähtötohinois, mut jonkinmoinen siivousurakka odottaa, kunhan päästään kotiin.

No, mieluummin jotkut harvoin käytössä olevat korkkarit kuin esim. käsilaukku... Sitä kusenhajuu ei saa pois nimittäin millään. Ja onneks eniten käytössä olevat kengät on kuistilla telineessä, et niihin ei oo osunu. P suivaantu melkolailla, vaikkei sen kengille käyny mitää.

Ostoksilla, juu.Perjantai 18.10.2013 17:18

Tilasin yhest nettikaupasta itelleni uudet chapsit, ratsarit ja hanskat. Melkein kuukausi sitte. Olin aiemmin tilannu samasta kaupasta kypärän ja kaikki meni hienosti. Siis. Tilasin, maksoin luottokortilla ja jäin odottelee. Parin päivän päästä tuli viesti, että haluamani värisiä hanskoja ei oo, et käykö joku muu väri. Vastasin tähän, että väri x, kiitos.

Sit sen jälkeen ei enää kuulunu mistään mitään. Toissapäivänä laitoin sähköpostia perään ja eilen soitin. Halusin varmistaa, etten oo missannu jotain viestejä ollessani reissussa, et jos ei oo vaikka tekstari tullut perille.

"Joo siis näitä housuja ei oo enää saatavilla lainkaan. Hanskoihin on merkitty toi toinen väri... ja noista chapseista on vaan kysymysmerkkejä, kun ei oo missään kuormassa vielä tullu. Pitääkin alkaa selvittää tarkemmin". Kiitin tiedoista ja sanoin, et housuilla en ees pidä välii, mut ne chapsit kyl tarvisin mielellään nopeesti.

Sain viestin, että chapsejakaan ei oo enää lainkaan saatavilla. Et jos antasin tilinumeron rahojen palautusta varten. Peruin sitte tilauksesta ne hanskatkin, en viitti niin pientä asiaa erikseen tilata ja pyysin samalla, et jos voisivat hyvittää suoraan kortille sen summan, kun sieltä maksoin. Ei käy kuulemma. Huoh. No ei sitte. Annoin kiltisti tilinumeron, ja lisäksi palautteen, että olis kiva jossain ilmottaa se, että kortille hyvittäminen ei lainkaan onnistu. Ite vaan suosin usein luottokorttimaksuja, kun sit on luottokunnan asia, jos jotain hämminkejä tulee.

No, löysin sitte toisesta nettikaupasta PINKIT ratsarit ja toisenlaiset chapsit, toivottavasti saan ne pian. Vanhat chapsit on niin hajoomassa, et tarttis saada äkkii.

Kävin lisäks työkaverin kans Intersportissa aamusti, ku siel olis ollu Peakin huppareita ales. Ihmiset oli niiiin sekasin. Sinne ne juoksi hyllyjen väliin ja rupes kahmiin huppareita sylikaupalla ja sit vasta kattoon, et saiko saaliiks jotain, mitä vois oikeesti ostaakin. Ei tartte toiste mennä, pitää kytätä sopivii halvennuksii josain muualla :D

Hurraa!Torstai 17.10.2013 13:12

Sain tutun ihanan ihmisen Nepulle hoitajaksi. Hienoa, mahtavaa! Parasta on, että tää tyyppi kuulosti jopa innostuneelta asiasta :) Veikkaan, et mulle on kovempi paikka olla josain iltamenoissa ja jättää tyttö hoitajan kans kotiin.

Hohhoijaa, mulla on vähä hiljanen työtilanne. Nyt pitää vaan keksii jotain.

Mut miks ihmees mä eksyin Louis Vuittonin sivulle selaileen laukkuja ja huiveja? Pitäs varmaan säästää johonkin semmoseen, et vois ostaa itelleen 30-vuotislahjaks, nyt olis tsäänssi viel oikeesti ehtii SÄÄSTÄÄ :D

Voi kivi.Keskiviikko 16.10.2013 15:42

Firman naisten ilta 1.11. kun niin ihanasti saatiin kaikille se päivä sopimaan. Mut nyt mulle ei sit ehkä sovikaan, voi @#$! mä vaan sanon! P lähtee jenkkeihin työreissulle just sinä päivänä ja mun vanhemmillakin sattuu oleen iltameno eikä ne siks voi sitte hoivata Nepuu. Mistä mää ny taikosin jonkun lapsenvahdin? Oonks mä jo aiemminki nurkunu tästä? Varmaan, mut iha sama.

Sikälikin tylsä tilanne, kun hoitoapuu tarvii ilta-aikaan, niin pitäs onnistuu iltapuurot ja iltatoimet ja nukkumaan laittaminen. Niitä olis hyvä ehtii ees kerta kokeileen etukäteen, niin olis sitte kaikki selvää. Ja toisaalt tuntuu tosi tylsältä pyytää joku "outo" meille yksinään hengaileen, ku ei sit enää oo mitään tekemistä, kun Nepu nukkuu.

Emmä ny tietenkään siihen kuole, jos en pääsekään sinne illanviettoon. Mutta tää ois niinku eka naisten ilta vissiin neljään (vai peräti viiteen?) vuoteen, ja kaikki muut pääsee, niin tuntus melko karheelta olla ainut, joka ei pääse!

Hianoo!Maanantai 07.10.2013 00:35

Meil meni matka hyvin. Nepu jakso lentokoneessa hämmästyttävän hienosti, ja oli hyväntuulinen väsymyksestä huolimatta. Hän kotiutu mainiosti seuraavana päivänä ja on syöny hyvin ja ollu varsin touhukas.

Ollaan tehty hiekkakakkui, uitu, käyty ravintolassa ja kaupoilla. Huvilalla hienointa viihdettä on portaat, kun saa ite kiivetä kolmanteen kerrokseen :D

Huomena me haetaa pari maastofillarii vuokralle ja käydään ajelemassa. Kiipeilyseinälle yritettiin tänään, mut se oli kii.

Onneks on viel monta päivää aikaa, on niin paljon kaikkee mielessä! Yhtenä päivänä ainakin on tarkotus ajella Gibraltarille.

Parhainta on se, et koiralla on menny uudessa hoitopaikassa niin hirveen hyvin. En tiä mahtaako hoitotäti luovuttaa sitä meille enää takas :)

<3Keskiviikko 02.10.2013 11:56

Mummi oli kirjoittanut Nepulle runon:

Eivätpä haittaa syksy ja tuuli, lapsi on oikea hymyhuuli.
Viimassa tehdään hiekasta kakut, mummin hiuksista aukeaa takut.
Syksyn lehdet leikkiä lyö, lapsonen salaa hiekkaa syö.
Taivasta lapsi keinussa katselee, kiireiset aikuiset ohitse astelee.
Leikeissä eivät murheet paina, mummi vain miettii "on lapsonen laina".