IRC-Galleria

miiainen

miiainen

I'm a queen. I got this shit handled.

Selaa blogimerkintöjä

Ei kauheen huisalta näytä, mut...Keskiviikko 30.11.2011 13:41

http://ski.ruka.fi/rinteet/?file=slopeinfo&submenu=12

Kai siellä jotain laskettavaa silti on. Ehkä silti ois järkevääkin ottaa hiukan rauhallisemmin, ettei tarvii ihan rampana tulla reissusta kotiin :)

"Kiitos palautteestasi."Tiistai 29.11.2011 18:07

Sain ihan fiksun vastauksen, kun kirjotin kilometrin mittasen reklamaation mun korukutsuista ja siitä korumyyjästä. Selvitin siinä tarkasti samat asiat, ku tänne päivikseenki olin kirjottanu. Melkein ois tehny mieli mankuu jotain korvauksia tästä kaikesta vaivannäöstä, ku oon joutunu kinaamaan sen myyjän kans ja sit vielä naputtaa mailia sinne jonnekin ylemmälle taholle. Mut enpä jaksanu vaivautuu, pääasia, et palaute otettiin vastaan.

Lisäks se korun toimitus hoituu nyt niin, että yks työkaveri on menossa tänään sen myyjän vetämille kutsuille ja saa sieltä sit mukaansa sen mun tilaamani korun ja tuo sen mulle huomenna. Ei tartte sitä sitte itkee. Kaveri kyl sano, et ne kutsut on jossain täsä työpaikan nurkilla eikä siit ois meille matkaa ku se muutama kilsa, mut ei se myyjä mitenkään ehdi heittään sitä koruu meille tänään niiden kutsujen jälkeen (kysyin). Varmaan taas kiire saunaan...

No, epäonnistuneista kutsuista huolimatta oon silti ihan hirmuonnellinen mun tiikerinsilmä-Fridasta :)

Joskus mietityttää...Maanantai 28.11.2011 11:55

...et miks ihmeessä jotkut ihmiset ottaa tehdäkseen jotain hommia, mitä ne selkeesti ei halua tehdä. Oltii eilen sukuloimassa ja tuli sitten siinä puheeks ne mun korukutsut. Kummitäti anto siitä esittelijästä palautetta. Oli kuulemma sitten siellä vieraiden kuullen (mä missasin) selittänyt, että ei hän olis yhtään halunnut tulla, mutta kun mä olin halunnut. Koruja esitellessä se selitti, että "katotaan nyt kauanko jaksan tätä hommaa tehdä" ja kutsujen edetessä mainitsi ainakin kolmesti, että hällä menee sauna päälle kahdeksalta, et sillon pitää päästä sit lähtee kotiin. Kerran sitten yhelle tuntemalleen vieraalle sanoi, että sulla on 10min aikaa päättää, mitä otat, ku mun täytyy lähtee saunaan.

Että silleen. Jos olis ollu jotain muuta menoa sinä iltana, ja sen on tiennyt jo ajoissa, niin oiskohan voinut vaikka kysyä sopiiko kutsujen siirtäminen toiseen ajankohtaan? Lisäksi tiedän, että toi kello kahdeksan sauna ei ole mikään taloyhtiön saunavuoro, vaan kyseessä ihan oman asunnon sauna, joten kai sen vois pistää päälle koska vaan. Tai sitten ei ota kutsuja niille päiville, kun on tarkotus mennä illalla saunaan. Pakkohan tollasilla kutsuilla on antaa ihmisille aikaa sovitella ja miettiä, sen hintasista helyistä kuitenkin kyse, että monet haluaa miettiä sitä ostopäätöstä tarkkaan. Ja sit vielä on kahvittelua ja muutakin siinä. Pari tuntii on aika lyhyt aika, kun paikalla on kymmenkunta ihmistä.

Nyt kävin kyselemään, että koska mun erikseen tilaamani koru saapuu. Sanoin jo kutsuilla, että tarviin sen ennen perjantaita, että pystyn toimittamaan sen eteenpäin. Totta kai myyjä nyt odottaa, että lähden itse sitä korua häneltä hakemaan, kun hänellä on "vähän menoja". Voin sanoa, että en hae. Mä olen sen korun tilannut ja varmistanut, että se saapuu tiettyyn päivään mennessä, joten mua ei ihan kauheesti liikuta muut menot. Kyllä se koru pitää toimittaa silloin, kun on luvattu, eikä juoksuttaa asiakasta sen takia.

Sovin kevääks äidin kans yhteiskutsut, mut pitää selvittää onko Porin alueella muita myyjiä, koska tämän kyseisen myyjän palveluita en enää halua käyttää.

edit:
Hienoja käänteitä vielä tossa korun toimituksessa, jumalauta. Oon koko aamupäivän kinannut asiasta ja nyt vihdoin sain lupauksen, että koru on meillä postilaatikossa torstaina. Näinköhän... kiintoisaa nähdä.

Om nom nom :)Keskiviikko 23.11.2011 11:14

Leivoin eilen ahkerasti tän päivän korukutsui varten. Tein suolasen piirakan ja makeen kakun. Molemmat muuten munattomii versioita! Ja se kakku on myös gluteeniton ja liivatteeton. Pienellä säädöllä ois myös maidoton. Toivottavasti maittaa :)

Eilen olin kynttiläkutsuilla. Onnistuin pitää pintani, vaikka kaikkee aika ihanaa olikin taas tarjolla. Tilasin ainoastaan sen, mitä suunnittelinkin, eli tuoksuöljypulloon täyttöpakkauksen. Mul on pari vuotta jo ollu vessassa sellanen pullo ja oon tykänny tosi paljon. Se öljy kestää n. vuoden mulla, vaikka paketis taidettiin sanoo, et kestää n. 6-8kk. Mut varmaan riippuu siitä paljonks siinä pitää niitä ruokojaki. Kuus kuulemma vähintään pitäis olla, mut mä oon pitäny neljää, koska vessa on niin pieni tila ja ovi lähes aina kiinni, en haluu sinne liian voimakasta tuoksua.

Ei täs ny sit mitää. Mun tarvii alkaa hommii.

Mun koti <3Tiistai 22.11.2011 13:27

Me vaihdettiin eilen tapetit meidän olkkarin kaapinoviin. Tuli seeprakuvioo. Vähänks se on mahtavan näkönen nyt! Vihreet läpikuultavat verhot, vihreekuvioisii sohvatyynyi, vihreet kynttilät, tuikkivalle liskosomiste olkkarin pöydällä... vähä niinku viidakossa ois :) Raahasin viimein myös mun rakkaan Rosinan kissataulun olkkariin, mut se ei oo vielä seinässä vaan nojailee seinään hyllyn päällä. Sitte toinen, pienempi kissataulu laitetaan kaappien ja makkarin oven väliin, koska siinä on just sen mentävä paikka.

Kuistiki on nyt suht koht raivattu. Enää ei ahista pyytää ihmisiä kylään :D Aina ollu vähän sellanen "no kun tässä nyt on näitä, älkää antako häiritä". Saatiin kuitenkin siivottua JA järjestettyä. Työhuoneen pöytä on tyhjennetty kaikesta rojusta, samoin yhtä sekalaisen tavaran laatikkoa lukuunottamatta lattiakin on tyhjä. Ja sama vierashuoneessa. Sielläkin on vaan yks muovilooda lattialla odottamassa sitä, et sisältö katotaan läpi ja myydään, mitä myydään.

Joku lähes naapurissa asuva nainen lupas hakee meiltä sen vanhan keittiön vitriinikaapin, ku uloskantohintaan luvattiin. Mut ei se oo nyt syystä ja toisesta vieläkään hakenu sitä... Huoh. Autotallin (ja sitä myöten myös vaatehuoneen) siivous odottaa sitä, että saatais se mööpeli pois nurkista ja kiskoo ja hyllyy autotallin seinään. Ikean reissu pitäis tehdä varmaan vielä ens kuussa, kunhan suinkin ehditään. Sais sitte sukset vielä pois kuistilta ja surffilaudat pois olemasta pitkin autotallin lattiaa :)

Kyl sitä kuulkaa ihminen aika paljon saa aikaseks, ku vaan päättää tehrä. Ja mä oon niin onnellinen, ku meidän koti on niin kiva nyt.

Mänkki! Eli tiernapojat pinteessä!Maanantai 21.11.2011 16:37

Oltiin lauantain Kehräämössä katsomassa Rakastajat Teatterin uusi tulkinta tiernapojista. Oli kyllä melko hulvaton show :D Sen jälkeen herkuteltiin Torerossa. Mulla oli kyl maha täynnä viel eilen illallaki.

Eilinen meni sit kaikis kotipuuhis. Nyt meil alkaa näyttää kaikki paikat aika kivalta :) Vielä pitää jotain sieltä sun täältä siistii, ja tietysti kaapit ja laatikot kaipais aina jotain ruokkoamista, mutta noin yleisesti ottaen on nurkat tyhjennettynä ja siivottuna. Mikäs sen kivempaa.

Keskiviikkona ois ne korukutsutkin sitten, mun tarviiki tänään lähtee hiukan kaupoille ostaan tarvikkeita leipomuksia varten.

Ens viikolla ois lähtö kohti Kuusamoa. Siis NYT JO. Apua. Vaikka mitä on vielä järjestelemättä.
Oli hurja tosiaan juu! Ihmeellinen ratsu. Alkutunnista niin tahmea, niiiiiin tahmea, että ei tosikaan. Piti jatkuvasti muistuttaa, että k ä v e l e! Apuna oli piiska ja kannukset, kun ei enää pelkkä pohje kunnolla tehonnut. Ja lopulta oli piiska kummassakin kädessä, että sain soudettua hevosen liikkeelle. Tähän ähertämiseen meni noin puolet tunnista ja mul oli niin kauhee hiki. Mutta lopulta hevonen kulki, ihan omalla moottorilla. Sen jälkeen ois ollu kiva tehdä hommia, mutta se päätti ruveta riehumaan. Eli ensin ei liiku, sit ylikuumenee. Sit se vaan säntäs korvat hörössä johonkin, teki pari hauskaa loikkaa ja jatkoi matkaansa, kunnes onnistuin pysäyttämään sen ohjaamalla kohti seinää :D

Tänään olis tiedossa reenit Virkkulin kanssa, kiva päästä sitäki kattoon taas pitkästä aikaa :) En oo varmaan pariin viikkoon käyny, ku on ollu kauheesti kaikkee muuta ohjelmaa. Aattelin lähtee suoraan töistä. Katotaan kuin paljon menee hermot Vaasantiellä taas, ku ruuhka-aikaan ajelee.

Lumi, huhuu!?Torstai 17.11.2011 15:20

On tää nyt vähän omituista. Mennään marraskuun puolivälissä ja lunta ei näy missään. On alkanu jännittää se pohjosen reissukin, kun lumitilanne on näin huono. Eka rinne avattiin eilen, kuukauden verran keskimääräistä myöhemmin, huhu. No on täs vielä pari viikkoo, ehtii sinne ehkä vähän jopa sataakin lunta. Mutta pääasias varmaan tykkilunta sitten. Saa nähä, mitkä rinteet sit on auki, kun mennään. Viime vuonna oli täälläkin lunta maassa ja iha kunnolla pakkasta.

Tuntukin tosi oudolta, kun tiistai-iltana kävin koiran kans lenkillä ja lämpömittari näytti -2,5 astetta. Piti koisullekin pukee takkia päälle ja itekin totesin, et kohta alkaa kuoritakki olla vähän liian vähän, vaikka alla oliki pitkähihanen aluspaita ja kohtispaksu fleece.

Ja alusvaatteista tulikin mieleeni, että löysin Prismasta Odlon kerrastoja! Wohoo! Siellä oli ohuempia ja sitten x-warmeja. Mul on yks sellanen x-warm -paita, joka on kyllä ihan loistava. Se on kokonaan vähän paksumpaa kangasta ku kerrastot yleensä ja sit lisäks on yläselässä ja käsivarsissa fleeceä. Houkuttaiski nyt tota sarjaa housut, jossa ois fleeceä reisien kohdalla. Ois varmaan pyöräillessä tosi kivat. Ja miksei rinteessäki muuten, mut ne oli kyllä ihan pitkälahkeiset. Tarvii varmaan laittaa toive joulupukille :)

Ootan kyl jouluu jo niin kovasti. Kiitos meidän siivousurakoinnin alkaa olla jo paikat aika hyväs järjestyksessä. Eikä olla ees joulukuussa vielä :) Tietty jotain parempaa siivousta ja hinkkausta teen varmaan vähän lähempänä joulua, mut sitäkin on nyt sit paljon kivempi tehdä, kun on muuten tavarat siististi ja kaikella oma paikkansa. Katotaan mahtasko meidän sängynpäätyki valmistua jouluks, se ois kyllä aika kivaa!

Kis, kis.Tiistai 15.11.2011 13:45

Olin eilen Hekun kans lenkillä heti töiden jälkeen. Käveltiin siellä tutulla puutaloalueella, missä käyn usein ihastelemassa söpöjä taloja. Oli aika pimee jo, kun kello oli viiden pintaan. Yhdessä korttelissa alko takaa kuuluu jotain hentoo kilinää. Pysähdyin ja jopa katoin taakseni, mut en nähny mitään.

Sit jatkettiin matkaa, ja melkein saman tien se kilinä jatku. Tiirasin taas taakseni, mutta mitään ei näkyny. Kunnes sitten kolmannen kerran vilahti silmäkulmassa pieni hentoinen mustavalkoinen kissa, jolla oli kilikello kaulassa <3 Se oli musta ja koirasta erityisen kiinnostunut ja kulki meidän perässä hyvän matkaa, ei kuitenkaan tullut kovin lähelle, vaik juttelin sille kaikenlaista. Jossain vaiheessa se sit katos jonkun aidan raosta talon pihaan.

[Ei aihetta]Maanantai 14.11.2011 13:54

Hiusten kiharrus toimi paremmin ku hyvin, tuli sit semmonen afro, et en olis uskonu mun hiuksista :D

Viininmaistelu oli mielenkiintoista, Buccon ruoka jälleen kerran aivan taivaallisen hyvää ja ilta muutenkin oli tosi hauska. Mulla on kyllä ehkis maailman parhaimmat työkaverit <3