IRC-Galleria

miiainen

miiainen

I'm a queen. I got this shit handled.

Selaa blogimerkintöjä

[Ei aihetta]Maanantai 30.04.2007 02:36

Kyllä kylmä piimä on hyvää! Ja siis sellanen kunnon piimä eikä mikään rasvaton litku. Äsken join ison lasillisen. Maittaa uni paremmin, kun ei vatsa kurni. Koiralle ostin, ja juon sen ite! No ei, mut ei toi niin paljoo juo, että se ei ehtis huonontua, joten avitan vähän =)

Polkupyörän kaamea kohtalo.Tiistai 24.04.2007 01:56

Ainii. Oonki vallan unohtanu kertoo, miten mun pyörälle kävi! Kun kaks viikkoa sitten ostin sen ni siitä jäi vielä se kori uupumaan. Edellisviikon lauantaina lähdin pyöräilemään kaupungille, että saisin samalla reissulla sen korin. Pääsin puoleen matkaan, siihen Ruosniemen (tai Toejoen, who knows) Valintatalon kohdalle ja olin ylittämässä suojatietä, niin joku vanhempi mies sitten ajoi mua päin autolla! Olin jo melkein kokonaan siinä pyörätiellä, ja kaiken lisäks luulin, että se kuski näki mut, kun se katto suoraan päin. Mut ei se sit nähny. Sano itekki, et hän katteli ihan johonkin muualle. Olin "vähän" harmistunu. Ihan uus pyörä ja kaikkee, ja sillä ei päässy mihinkään liikkumaan, ku takarengas oli ihan mutkalla. Se anto mulle satasen rahaa ja käyntikorttinsa, et jos ostan uuden renkaan ja korjautan pyörän. Pyöräliikkeen sedät sano, et varaosia joutuu odottamaan tosi kauan, ku kyseessä on uus pyörä ja että on järkevämpää, jos ostasin kokonaan uuden, ettei tarvii tyytyy sit ajamaan sillä kolaroidulla. Sovin sitten sen miehen kanssa, että se maksaa vielä 200 euroa mun tilille ja saa sit sen romun itelleen.

Tiistaina kävin sit tekemäs kaupat uudesta samanlaisesta pyörästä ja lauantaina hain sen kotiin. Ajoin sillä kaupunkiin ja takas, kun oli pakko päästä baariin. En jääny auton alle. Hyvähyvä. Jos ton kans olis parempi tuuri.

Ja tuli mieleeni, et pitäski täyttää netis se Tunturiturvalomake taas, et saa sen varkausvakuutushommaan lisää aikaa.

[Ei aihetta]Tiistai 24.04.2007 01:46

Mua väsyttää. Huomenna on työpäivä. Täytys lukee tenttiinki. Must tuntuu tosi vaikeelt ajatel, et jaksasin pinnistää viel pari viikkoo, vaik tenttei on vaan kolme jäljel. Se helpottaa elämää niin paljon, kun ei ole koulutehtäviä, jotka pyöris mielessä koko ajan ja joita täytys tehdä vapaa-ajalla.

Mun piti mennä suihkuunki tänää. Must tuntuu, et meen vast aamulla koiran ulkoilutuksen jälkeen. Nyt on vaan semmonen olo, että eiiii jaksa.

[Ei aihetta]Lauantai 21.04.2007 12:08

Onneks Hector osaa pissata myös sanomalehdelle... kyl oli taas kamalaa aamulenkillä. Mut on siel kyl aika karsee keli edellee.

Tänää mennää ostaa hänel takki.

[Ei aihetta]Lauantai 21.04.2007 02:14

Hyi mikä ilma ulkona. Koirakaa suostunu menee ovesta ulos muuten, ku kantamalla. Ja hätäsee takas sisäl, ei pystyny ees pissaamaa.

Jes!Tiistai 17.04.2007 11:56

Tänään tehtiin ensimmäiset onnistuneet pissatus- ja kakatuslenkit. Kissat heräili joskus viiden aikaan ja koira alko touhottaa niin hirveesti, et ajattelin, josko olis järkevää käydä ulkona. Nopee lenkki tehtiin ja sit hän siinä kerkes kakkaamaan (onneks, ei tehnyt sitä eilen eikä sunnuntaina iltapäivällä lainkaan) ja oli oikeen ilonen saavutuksestaan. Sen jälkeen taas unikin maitto paremmin. Ja äsken käytiin pissalenkillä. Ehkä se nyt ehtii jotenki keskittymään siihen asioidensa tekemiseen, kun on samaa lenkkiä kierretty eilen ja useempaan kertaan, että tulee tutuks. Hyvä näin.

Sil on Mannen kanssa joku tuijotuskilpailu meneillään. Manne ei oikeen ymmärrä, miten tohon pitäis suhtautua, mut nyt se ainaki pysyttelee vielä turvallisen välimatkan päässä. Pompe on jo aika hyvissä väleissä ton kanssa, ne haisteleekin toisiaan jo silleen ihan rauhassa, eikä kissa edes pörhistele yhtään. Ainakaan ellei koira tee jotain "äkkinäisiä" liikkeitä =) Elviskin on aika epäileväinen vielä, mutta ihan rauhallinen kumminkin. Oon koittanu heille kovasti jutella ja muutenkin heitä huomioida, ettei tuu mitään mustasukkasuuskohtauksia. Ainoo, mikä niitä selkeesti harmittaa on se, että koira pääsee ulkoilulle ja ne ei. Mutta kohta niillekin saadaan oma tarha tohon pihaan, toivottavasti! Aika lailla omissa oloissaan noi kissat muuten on, ihan niinku ennenkin. Ehkä tää tästä.

Tänään vien kyllä vielä Hectorin hoitoon töiden ajaks, kun ei ihan uskalla noita keskenään jättää. Viikonloppuna voiki sit olla jo ihan eri tilanne. Katotaan nyt, miten tää tästä etenee. Mut kyl nää kaikki elukat on must niin ihanii <3

[Ei aihetta]Maanantai 16.04.2007 14:55

Täällä se nyt tuhisee. Nukkuu selällään ja viiksikarvat vaan töyssyttää =)

[Ei aihetta]Sunnuntai 15.04.2007 02:44

Huomenna on jännä päivä. Toivottavasti kaikki menee hyvin ja Shah Arpilin Buenos Dias Hector pääsee mukavaisesti muuttamaan meille ja kissatki pysyis karvoissaan =)

Pitää mennä nukkumaan nyt, kun huomenna on niin monen tunnin ajoreissu tiedossa.

[Ei aihetta]Perjantai 13.04.2007 23:31

Käytiin muuten kiivas tekstiviestisota. Äiti väitti, että olen sille kiukkunen, koska olen epävarma hankinnastani. Tosiassa olen siitä ihan varma ja tyytyväinenkin, mutta äidin asennevamma otti kyllä päähän. Sitten se väitti, ettei ole mua haukkunut, vaikka niin tekikin... yritti vaan viestinsä muotoilla niin, ettei suoria haukkumasanoja löytyny. Joo. Sitten väitti tietysti, että hermostun, kun hän on eri mieltä asioista. Ihan sama se mulle on, vaikka olis mitä mieltä, mutta ei mua nyt tarvii sen takia mollata.

"Kyllä äiti sinua rakastaa, vaikka koiranomistaja olisitkin."

On tää niiiiiiiiiin nähty!Perjantai 13.04.2007 18:50

Rakas äitini vaahtos mulle viime maanantaina, että häntä ei koirat eikä sen paremmin mun koiranhankinta-asiatkaan kiinnosta. Sano, että on ihan oma asiani, jos haluan ostaa koiran. No, nyt kysyin siltä, että mahtaako se tietää, onko mun Electronilla jotain nostorajaa, että paljonko saa seinästä nostettua rahaa... kun hän sen kortin on mulle joskus aikaa sitten hommannu. Ei hän tienny, käski kokeilla.

Ja ihan yllättäen viestin lopussa luki, että toivottavasti en oo tähän hätään koiraa ostamassa. Vastasin, että sen vissiin piti olla mun oma asia. Sen jälkeen sitten vastaus, että joo, toki on. Mutta olen tyhmä, jos EDES kuvittelen, että ne eläimet vois elää turvallista ja tyydyttävää elämää tän hetkisissä olosuhteissa.

Voisin väittää, että aika helvetin moni eläin tässä maailmassa elää aika helvetin paljon heikommissa olosuhteissa ku mun kissat sekä tuleva koira.

Että kiitos, äiti. Tulipa hyvä mieli!