IRC-Galleria

miiainen

miiainen

I'm a queen. I got this shit handled.

Selaa blogimerkintöjä

...Torstai 31.05.2012 14:48

Se niistä hyvistä yöunista sitte. Emmää jaksa! Jos herään kesken unien, kukun hereillä tunnin tai pari. En tiedä johtuuko valosuudesta vai mistä. Eilen heitin fleeceviltin makkarin ikkunan peitoks, kun kaihtimet ei pimennä tarpeeks ja sivuverhot on niin ohuet, ettei niist oo apua. Nukuin ihan peräti puol seiskaan, mutta toisaalta siinä väsymyksen tilas ei ihmekään...

Hommii ois vaikka kuinka, mut ku ei jaksa tehä. Ja niin moneen tarttisin P:n apua. Se vaan ei oo ikinä kotona niin, että ehtis auttaa. Mulle alkaa iskee pieni stressi, ku pitäis hankkii kaikenlaista uutta kamaa eikä niille oo ees paikkaa mihin ne pistetän. Muutenki tympäännyttää tää yksin kotona oleminen :( Ja se, kun väsyttää! Jos yhtenä päivänä puuhaa niin on seuraavanakin vielä ihan kuitti, vaikka tekis vaan jotain kevyttä. Turhauttavaa silti vaan maata sohvallaki.

Huoh. Kai mä vääntäydyn happihypylle koiran kans ja katon sitten, mitä sen jälkeen jaksaa tehdä. Ilta menee kuitenki taas yksin kotona. Niinku koko päiväki. Raivostuttavaa.

\o/Perjantai 25.05.2012 13:29

Viime yönä nukuin parhaimmat yöunet moneen viikkoon! Nyt on olo niinku eri ihmisellä. Tätä tarvis varmaan oikein juhlistaa jotenkin :) Taidankin jossain vaiheessa käpytellä tohon kauppaan ostamaan jätskin!

Koisu lähti työkaverille lainaan eilen ja kotona on sen seurauksena niin oudon rauhallista :D Ei uskois, että niin pieni koira on NIIN LÄSNÄ koko ajan, mut kyl se vaan on. Tuntu niin kummalta illalla, kun käveli täällä ympäri taloa eikä se tuttu rapina seurannu perässä. Ja aamulla vasta outoo olikin, ku ei tarvinnu alottaa aamua sillä, et mennään tohon pihaan hetkeks nuuskimaan :)

Kissalapsi on vähä levoton. Tarhan ikkuna on ollu melkein päivät läpeensä auki nyt, ku on ollu näin hienot ilmat ja kyllä se siellä on ahkerasti aikaansa viettäny. Ja sit pahastunu, ku hän on välillä tullu sisälle nukkumaan (moneks tunniks) ja mä oon sillä välillä käyny laittaas ikkunan hetkeks kiinni :D Kyllä on meinaan menny naama nurinpäin.

Naapurin setä on rakennellu täs ny liki viikon päivät leikkimökkii tos pihassa. Eilen se alotti jo ennen kaheksaa aamulla... Vähän kävi harmittaan, ku olis viel ollu uni. Mut tänään aamulla ei oo kuulu sen paremmin vasaroinnin ku sirkkelinkään ääniä, et alkaisko olla kohta mökki valmiina. Sen verran ahkerasti se on sitä ainaki tehny.

Tshihihi!Keskiviikko 23.05.2012 20:55

Olin keränny P:lle pienen "selviytymispakkauksen" sen kunniaks, et hänest tulee ISI. Lähin käymään töissä ja jätin paketin odottaan sängylle. Vähän se tais olla onnellinen pienestä ylläristä! <3 Siel oli kaikkee enemmän ja vähemmän tarpeellista tavaraa helpottamaan jaksamista sitten, kun tarvetta tulee :)

Mun tarvis yllättää se useemmin, koska se kyllä ansaitsis sen! Ja sitä paitsi musta oli ihan hykerryttävää kerätä jotain yllätyslahjaa sille ihan yksin ja sit vielä onnistua siinä lahjan antamisessakin niin hyvin!

*haukotus*Tiistai 22.05.2012 15:47

Se olis sit kahden viikon lepoloma. Toisaalta huojentunu olo, kun ei tartte stressata töissä jaksamisesta, mut siitä huolimatta mun ylitunnollinen työntekijäminä kokee olevansa vähintääkin maailman pahin lintsari. Ehkäpä tää tuntemus tasaantuu parissa päivässä :)

Muuten on kaikki ihan hyvästi. Ainoastaan tää väsymys on ihan hullua. Väsyttää niin rrrrkeleesti, mutta sit ei kuitenkaan tuu uni. Eilen aamulla olin ihan sekasin ja itkin vaan lohduttomasti, kun väsytti niin sikana. Jäin kotiin lepäämään, kun ei siinä mielentilas töitä olis tehty. Yritin nukkuu päiväunet, mut ei siitä mitään tullu.

Iha älytöntä!

-.- zzzZZPerjantai 18.05.2012 14:07

Keskiviikon suoretki oli ihan mainio! Pomo kyllä hämmästyneenä kyseli, että meinasinko oikein lähteä kävelemään. Jaa niinku täh? En kai mä ny ihan liikuntakyvytön sentään ole! Se lenkki oli sitä paitsi jotain kolmisen kilsaa ja sisälsi evästauonkin välissä...

No, sen retken jälkeen suunnattiin sitten Ahlströmin tilalle Noormarkkuun, Kolin saunalle. Se oli hieno paikka! Siellä pidettiin tj:n katsaus ja syötiin hyvin. Sit oli saunomista ja paljussa lillumista loppuilta. Mä kävin vaan saunomassa, kolme kertaa, ja vilvottelin kaikes rauhassa välillä terassilla. Paljuun en viittiny mennä kiehumaan. Ensinnäkin se oli ääriään myöten täynnä (enimmäkseen humalaisia, holtittomia miehiä) ja arvelin, että olis tullu huono olo siellä lämpimässä vedessä. Osu kyllä niin hieno, tuuleton ilta sille päivälle. Oli vielä kymmenenkin aikaan illalla 15 astetta lämmintä!

Mut voi tuska, miten se illanvietto kuitenki kostautu! Oltiin kyl jo ehkä 23 aikaan kotona ja nukkumaan menossa puolilta öin, mut siis mun eilinen päivä meni niin harakoille. Noustiin joskus kympiltä aamupalalle ja oltiin ihan kaikes rauhassa siinä pari tuntii. Mun oli silti pakko mennä siinä kohtaa päikkäreille ja heräsin joskus kolmen aikaan vasta... Sen jälkeen tehtiin koisun kans kävelylenkki ja haettiin vähä ruokaa ja loppuilta meni taas vaan maatessa, kun ei yksinkertasesti jaksanu tehdä mitään.

Viime yö meni vielä valvoes, kun oli kaikki jotenki huonosti. Mä oon nytkin aivan tajuttoman väsyny, niin väsyny, et on ihan huono olo. Ja silti vaan sitkeesti tulin töihi. Ei varmaan ollu eritysien järkevää! Mutta kun en oo oikeesti kipee, niin ei osaa olla poiskaan. Tulee aina vaan sellanen olo, et huijaa ja lusmuilee, jos ei oo vähintään 67 asteen kuumees ja pää kainalos. Eipä musta silti täällä mitään hyötyä ole, kun en saa mitään aikaseks. Eikä mulla oikeestaan ole ihan kauheesti töitäkään. Nii, et mitä jos vaan luovuttais ja lähtis kotiin kärsimään...

<3Keskiviikko 16.05.2012 13:35

Tänään 3. hääpäivä :>

Sitä juhlistettiin jo lauantaina Buccossa illallisella <3

[Ei aihetta]Tiistai 15.05.2012 13:32

Jäi heposen juoksuttamiset eilen, kun oli niin kova tuuli. Se olis luultavasti lähteny lentoon siinä myräkässä, kun ei tuulesta yhtään tykkää. Eikä kyllä tykänny koirakaan, ku sen kans kävelyllä kävin. Kissalapsi katto mua loukkaantuneen näkösenä, kun avasin sille ikkunaa ulkotarhaan ja siellä kävi kunnon puhuri. Ei auttanu anteeks pyytämiset :D Oli meidän kottikärrytki lähteny lentoon autotallin seinustalta. En muista, et koskaan ennen olis silleen käyny. Sit aloin jo miettii, et paljonko rojuu siitä viereiseltä raksalta oikein lentää, mutta aamulla ei kyl näkyny pihassa mitään ylimäärästä.

Mulla olsi tänään suuhygienistikäynti. Sen piti olla alunperin kesäkuussa, mutta kun toi Porkan hammashoitola muuttaa Pohjois-Porin terkkariin, niin ei ne ookkaan siinä sit enää kesäkuussa. Sain onneks peruutusajan tälle päivälle. Mietinkin jo, et miten ikävää ois kuukauden päästä maata siinä tuolissa mahansa kans. Toivottavasti toimenpide on vähän siedettävämpi ku viimeks :) Ainakin on ikenet paremmas kunnossa nyt!

Huomenna ois ne firman kevätkekkerit. 8km kävelylenkki olikin vaihtunu vajaan 3km lenkiks ja mennään laavun sijaan lintutornille. Kyllä sen verran sit jaksaa hyvinki! Vaatteet vaan lienee pieni ongelma, on nimittäin luvattu +17 ja vähän sadetta. Jotain vedenpitävää tarttis varata mukaan ja kyllähän mulla niitä kuoria on, mutta kun mahtuvat vähän huanosti päälle. Pitää tänään varmaan varmuuden vuoks vielä sovitella kaikkia takkeja. Mun Norrøna menis muuten vielä, mut se lumilukon vastakappale vähän kiristää ikävästi. Columbian takki ei oo mahtunu enää moneen aikaan. Jäljelle jäis Halti. Peukut pystyyn!

Yhyhyy.Maanantai 14.05.2012 12:56

Mä tarvisin vähän enempi lepoo. Viikonloppuna meni molemmat päivät kaikenlaista puuhatessa ja nyt oon sit aivan kuitti. Pitäs olla ainaki yks ihan pelkkä lepopäivä vaan. P lähtee tänään taas Norjaan. Onneks se tulee jo huomenna illalla kotiin.

Puuh. Oon ny kiltisti mittaillu verensokereita kotona ja ne arvot on tosi hyviä. Ei siis tosiaan nouse liian korkeelle. Äiti sen sijaan epäili, että jotain häiriötä insuliinintuotannossa mulla nyt varmaan väliaikaisesti on, kun ruuan jälkeen tulee heikotusta etenki aamuisin. Se arveli, että keho ei tajua tuottaa sitä insuliinia ajoissa ja sitten tuottaakin sitä yhtäkkiä liikaa kerralla. Verensokeri laskee ja sit heikottaa. Eli tästä lähin pitää muistaa kiikuttaa jotain mehupurkkeja tms. mukana, kun jossain asioilla pyörii. Lauantaina kaupungilla pyöries tuli kans sellanen hutera olo, et oli pakko mennä hetkeks penkille istuun. Onneks olin hoksannu ottaa tuoremehua mukaan pienessä pullossa, sillä olo helpotti kyllä muutamas minuutissa.

Tänään oon menossa iltasella käymään tallilla. Lupasin juoksuttaa kaverin heppaa. Katotaan ny kuin se sujuu :) En taida ihan säännölliseks tavaks ottaa, mutta on se ny kiva päästä vähän rapsutteleen heposta <3

[Ei aihetta]Perjantai 11.05.2012 13:07

Kävin eilen tallilla nuuhkimas hevosii <3

Lomake sitä ja lomake tätäTorstai 10.05.2012 17:46

Oon vetkutellu noiden Kelan papereiden kanssa, ku en vaan oo jaksanu värkätä. Tänään sit kävin tilitoimistos pyytääs vähän palkkatietoja tota hakemusta varten ja vieläki jäi vähän epäselvää. Mutta kunhan huomenna saan työnantajalta allekirjotuksen tohon yhteen liitteeseen, niin sitten kiikutan paperin Kelan postiloodaan ja toivon, että ne ei ihan kauheesti tartte lisätietoja.

Olin kyl muuten täyttäny jo ton hakemuksen kokonaan, mutta sitten siihen tarvittiinkin vielä ilmoitus työnantajan maksamasta palkasta, kun saan äitiysloman ekoilta kolmelta kuukaudelta normaalin palkan. Ja sit heräs kysymys, että onko tulot noussu vuodesta 2010 sen verran, että etuutta voitais maksaa tämän hetkisten työtulojen perusteella.

Mitä enempi lukee noita Kelan lippulappuja niin sen sekavammaks menee. Just P:n kans mietittiin, et vois liittää tohon mukaan vielä lomakkeen korjausehdotuksetkin :D