IRC-Galleria

miiainen

miiainen

I'm a queen. I got this shit handled.

Selaa blogimerkintöjä

Olen rikas!Torstai 30.11.2006 02:40

Kiitos rakas työpaikka, että lähetit minulle rahaa <3

[Ei aihetta]Keskiviikko 29.11.2006 10:50

Niijoo.

Me tullaan lentokoneella takas sieltä Ruotsista. Sitä vaan pohdin, että milläköhän helvetillä saan kaikki hiuslakat, hammastahnat, saippuat, shampoot, ripsivärit (kyllä) sun muut mahtumaan johonkin litran läpinäkyvään muovipussiin. Ni. Kysyn vaan!!!! Pitää vissiin ostaa jotain minipulloja sitten ja tulla hulluks niiden kanssa.

Väsy.Keskiviikko 29.11.2006 10:48

Nukun liian vähän. Jonkun tarvis olla aina viimeistään klo 22 pakottamassa mut sänkyyn, koska en selkeestikään omin avuin pääse ennen puoltayötä nukkumaan. Sit herään seittemältä ja lähden töihin, monet iltapäivät kuluu tallilla ja voin kertoo, et kyllä väsyttää. Mut en vaan toimerru menemään sänkyyn. Olen tyhmä.

Hain eilen matkaliput. Perjantaina lähdetään Ruotsiiiiin. Kivaa päästä laivalle! Se lähtee jo 18:30. Ihan hyvä niin, että ehtii hengailla siellä rauhassa illalla eikä tarvii heti mennä nukkumaan. Aamulla ollaan kuitenki satamassa jo kuudelta, niin ei viittis kauheen myöhään valvoa. Lauantaista tulee kuitenki pitkä päivä, kai.

Kävin tallillakin eilen. Piti ensin vaan nopeesti piipahtaa, mut sit puin kuitenkin varmuuden vuoks ratsastusvermeet päälle ja meninkin ratsastamaan, ku tuli sellanen olo, että pitää mennä. Kenttä oli ihan suht hyvässä kunnossa. Pipo oli hyvällä tuulella ja kaikki suju mukavasti. Kentällä oli taas yks tamma samaan aikaan, mutta Pipo suhtautui asiallisesti =) Pyysin äidiltä pienen pussillisen kuivatettuja leivänkannikoita, että saan viedä aina tallille ja antaa Pipolle ratsastuksen jälkeen. Se selkeesti odottaa jotain, kun se koittaa aina kaivaa mun taskuja ja maistella sormia. Ainakin hyvän ratsastusrupeaman jälkeen olis kiva vähän kiittää sitä siitä, että se jaksaa yrittää ymmärtää mun touhujani =)

Äiti värkkäs muuten mun iltapukuni kuntoon, nyt se ei enää valu!

Pakko hehkuttaa!Perjantai 24.11.2006 21:13

Meillä synkkas Pipon kans tänään tosi hyvin! Jopa siitä huolimatta, että kentällä oli yks tamma samaan aikaan. Pari kertaa keskittyminen herpaantu, mut muuten meni niiiiiin kivasti. Ratsastin n. 45min ja alku suju ihan mukavasti, tehtiin vähän väistöjä ja taivutuksia. Ravissaki pysy tahti suht hyvin, paitsi sillon, kun se daami oli vähän liian lähellä =) Laukkaympyröissä meinas taas olla liikaa vauhtia, mut kyl se siitä rauhottu ihan mainiosti, nopeemmin jopa, ku keskiviikkona. Lopuks ravailin aika pitkään ja sit yhtäkkii se vaan niinku alko kerään itteensä ja päästi ohjista aika mukavasti irti ja reagoi ihan hirmu pieniin pidätteisiin. Tuntu polkevan hyvin allekin, ei mitään löntystäny, vaikka tahti oli aika hidas. Hitsi. Puolrehellinen peräänanto... ehkä =)

Tällä viikolla on ratsastukset sujunu odottamattoman hyvin. Toivotaan vielä, et sunnuntai on yhtä menestyksekäs päivä niin voin olla tosi ylpee itestäni!

Äitikin laitto viestin, että isä hyväksy meidän ruotsinretken hinnan mukisematta. Tosi kiva, koska mulle ehti tulla jo melkein paha mieli, kun äiti sano, et se ei kuitenkaan tykkää. Mut olisinki vähän ihmetelly, ku se heti kuitenkin ite sano, että kannattaa mennä ja järjestää töistä vähän vapaata. Uppsala, here we come!

[Ei aihetta]Perjantai 24.11.2006 17:39

Kävin matkatoimistos. Siel meni aika kauan. Soitin sen jälkeen äidille ja ilmotin, et varasin matkat Ruotsiin ja takas, 351€ kahdelta hengeltä. Mennään laivalla, tullaan lentokoneella. Tietysti sit oli liian kallis ja etelään pääsis viikoks samalla hinnalla. Joo, no. Niin kai sit. Hiukan alko harmittaa. Mut ei paljoo ollu vaihtoehtoi valit. Joko joo tai ei. Ja joo, me mennään iha varmaa. Silja Europal oli kaks kahden hengen hyttiä vapaana, et oli vähän niinku sit otettava ne. Huoh. Sit tuli sellanen olo, et tein väärin, ku varasin sen reissun ja plaaplaa. No, ei tarvii asumisesta maksaa. Ja maksan kyl heti puolet siitä matkasta, kunhan vaan saan palkan! Et ei kai siitä tarvis nurista.

No juu. Sit vähän masentelin täällä, mut se meni ohi, kun työkaveri teki mulle semmosen jogurttiherkkuyllätyksen =) Ja sit juttelin muutenki mukavii noiden muiden kans. Mua sentään ymmärrettiin.

SärkeeeePerjantai 24.11.2006 11:22

Lihakset on kipeet. Ollu rankkaa ratsastusreeniä selkeesti. Tänään harjotukset jatkuu med Pipo, ellei oo ihan kauhee kaatosade illemmalla. Kunnon sadevaatteet olis kova sana. Eilen menin taas Matilla, tällä kertaa ilman kankia ja sujui huomattavasti paremmin. Vieläki oli aika rauhatonta menoa, mut silti hevonen oli rennompi ja paremmin kuulolla. En tiedä sit mistä johtuu. Inari piti tunnin pitkästä aikaa ja oli hyvä tunti!

En nähny enää unia työkaverista. Tai en ainakaan muista, oon nukkunu niin sikeesti. Katoin eilen Lostin ja varmaan vartin Aliaksesta ja sit on filmi katkennu. Heräsin 00:08 sohvalta, taas. Olin laittanu pesukoneenki käymään ennen Lostin alkua ja olin nukahtanu varmaan just ennen ku se oli pysänny. Ripustin pyykitki sit vähän myöhäs. Sit nukahdin välittömästi, ku sain pään tyynyyn ja nukuin niin sikeesti, etten pitkiin aikoihin.

Huomenna olis siivouspäivä. Tuntuu, et se tulee aina niin nopeesti =) Ajattelin kyllä kysyä äidiltä, jos se lähtis kaupungille, kun musta tuntuu, et mun mustat avokkaat ei sovi siihen iltapukuun, jonka ostin sitä Ruotsin reissua varten (tarttis muuten ne matkat saada järjestettyä). Ja sievempi laukkuki tarvis saada. Onneks sellasia on nyt joka paikassa. Kengät voi olla vaikeemmat.

Ens torstaina tulee tili, kivakiva, sit en oo enää köyhä! Ja sit vielä veronpalautuksetki. Salee meen ostaa ne yhet Bronxin ihkukengät heti, ku kerkeen =)

ò________ÓTorstai 23.11.2006 11:08

Neitsyt 23.8. - 22.9.

Romantiikka löytää tiensä luoksesi työhön liittyvissä kuvioissa, pidä aistisi avoinna! Jos et odota aivan mahdottomia, koet pian aistillisia hetkiä.


Nice!

Taas!Torstai 23.11.2006 10:09

Noni! Taas se oli mun unessa!

[Ei aihetta]Torstai 23.11.2006 00:36

En pääst tost uniasiast ny millää yli. Miksi, oi miksi?
Kyl siin ny jotai täytyy olla! Ei ihmiset tollee huvikseen unissa seikkaile. Ainakaa tollai omituisesti.


Okei, no, tallilla en ehtiny ajattelee sitä yhtään. Pipo oli varmaan rauhallisin tähän mennessä tänään, alkukäynnit meni ihan hyvin, ekat ravitki suju suht kivasti. Mut sitten, ku laukkasin vähän, ni se intoutu ihan hulluna! Joka kerta, ku hiukan laitoin pohkeita kiinni taivuttamista tai kääntämistä varten, niin se vaan lähti ravailemaan eikä olis tahtonu pysätä. Tein sit vaan niin, että ravailin niin kauan, et se rauhottu ja sitten siirryin käyntiin. Samoin tein laukassa. Laukkasin ympyrällä niin kauan, että sain sen hidastamaan normaalin harjotuslaukan vauhtiin ja siitä vielä vähän lisää, sit siirtyminen raviin, ravi rauhalliseks ja käyntiin. Tuntu toimivan ihan suht hyvin. Kenttäkin oli yllättävän hyvässä kunnossa. Kuranen toki, mutta ei ihan velliä kuitenkaan. Jos ei huomenna ja perjantaina kauheesti sada, niin kenttä on sillonki sit varmaan ratsastettavassa kunnossa. Sit jos Pipo saa vielä huomenna liikuntaa, niin se saattaa olla vielä rauhallisempi ku tänään. Se on kiva. Hääräilin sen kans siel karsinassaki kaikenlaist, harjasin ja rapsuttelin ja kampasin sen tukkaa. Häntääki yritin vähän selvittää, mut se aina vaan alko heiluttaa sitä ja räiski ne märät hiekat mun naamalle =)

[Ei aihetta]Keskiviikko 22.11.2006 14:29

Mun työpäivä on ihan häiriintyny!!! Kiitos vaan unet. En taida nukkuu enää ikinä =)