IRC-Galleria

miiainen

miiainen

I'm a queen. I got this shit handled.

Selaa blogimerkintöjä

SuunhoitooTorstai 13.03.2014 11:40

Jokavuotinen lysti on taas ohi. Kävin aamulla suuhygienistillä. Suuhygienisti kyseli vähän väliä, että sattuuko, joko nyt sattuu kauheesti, ei kai satu. Ei satu. Mutta ku verta tulee niin pirusti, koska ikenet on tulehtuneet. TAAS. Mulle se on ihan normaalia - ei oo menny yhtäkään suuhygienistireissua ilman älytöntä verenvuotoa.

Seuraava aika onkin onneks jo puolen vuoden päähän. Mun pitäis oikeesti kunnostautua hampaiden lankaamisessa, siis niinku tosissaan. Ei mulle kuulemma kauheesti tuu edes hammaskiveä ja hampaat tulee muuten harjaamalla hyviks, mutta ne ahtaat hammasvälit luonnollisesti kerää moskaa, joka lopulta tulehduttaa ikenet.

Mä aina alotan sen lankauksen, mut lopetan viimeistään muutaman viikon kuluttua alotuksesta. On hammaslankaa ja lankain, kumpaakaan en osaa ja "osaa" käyttää. Nyt sain vinkin pariin erilaiseen hammaslankaan, et ois sitte marssittava ostoslapun kans vaikka apteekkiin. Viikon Corsodyl-purskuttelukuurinkin sain. Et jos tää täst! Jos sittenkin ikenet aiheuttaa vaivaa, kun suunhoito on muuten saatu viilattua viimisen päälle ni sit on tutkittava, et asuuko mun suussa joku semmonen bakteerikanta, joka ärsyttää ikeniä.

Tuntuu vaan jotenkin niin keljulta, et kun kyllä mä kuitenkin harjaan hampaat vähintään kahdesti päiväs ja joskus jopa muistaessani lankaan ja yritän kaivaa hammastikuilla niin silti nää on aina tämmöset.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.