IRC-Galleria

miiainen

miiainen

I'm a queen. I got this shit handled.

Selaa blogimerkintöjäÄiti soitti tätä pianolla, kun olin lapsi.
No en mä osaa soittaa mitään, millään instrumentilla. Ellei Kissanpolkkaa lasketa, sen oon ainakin joskus osannu soittaa pianolla.

25. päivä - Kappale, joka naurattaa minuaTää on mulla muuten puhelimessakin soittoäänenä, se herättää kanssaihmisissä usein hilpeyttä :D


Kuunnelkaa sitä ääntä, kuin enkeli <3

A beautiful and blinding morning
The world outside begins to breathe
See clouds arriving without warning
I need you here to shelter me

And I know that only time will tell us how
To carry on without each other
So keep me awake to memorize you
Give me more time to feel this way
We can't stay like this forever
But I can have you next to me today

If I could make these moments endless
If I could stop the winds of change
If we just keep our eyes wide open
Then everything would stay the same

And I know that only time will tell me how
We'll carry on without each other
So keep me awake for every moment
Give us more time to be this way
We can't stay like this forever
But I can have you next to me today

We'll let tomorrow wait, you're here, right now, with me
All my fears just fall away, when you are all I see

We can't stay like this forever
But I have you here today

And I will remember
Oh I will remember
Remember all the love we shared today

Mä en sais kuunnella tätä töissä, alkaa melkein itkettää, koska toi on niin ihana.


Ja soihan se :)

---

Ei mul oikein oo mitään sanottavaa. Eilenkin olin koko illan iha muumio. Mul oli niin hyvä aikomus lähtee heti töiden jälkeen lenkille, mut ku pääsin kotiin, ni se aikomus haihtui savuna ilmaan ja sit meninki vaan nukkumaan. Kai se tiistain pitkä työpäivä vaan paino vielä. No, huomenna aattelin kyllä lähtee töistä hiukan aikasemmin, niin sit vois sinne lenkilleki itsensä taistella.

Istuin sit vaan FB:s pelaamas pelejäni ja kissalapsi liittyi hurisevana seuraan. Se istu siinä työtuolin vieres ja katto mua vähän sen näkösenä, et miks mä siinä istun enkä pidä hänel seuraa. Pyysin sitä syliin, siihen se sit hyppäs. Se vuoroin istu ja makas siinä. Ja hurisi. Ja sit me pelattiin Simsii ja estehyppelöitä.


---

Olin eilen ylitöis. Kyseessä oli siis ihan asiakkaan kans erikseen sovittu järjestelmän käyttökatko, jossa tehtiin aika paljon päivityksiä. Neljä tuntii siinä meni. Olin kahdeksalta kotona. Kävin saman tien koiran kans vajaan puolen tunnin happihypyn ja sit vaan lojuin loppuillan. Vaik ei sinänsä tunnu raskailta tollaset päivät, niin kyllä ne vaan vaikuttaa. Hyvällä porukalla noi ylkyt menee silti aika kivasti, fiilis on ihan hyvä ja läppää heitetään, ellei nyt jotain ihan katastrofaalista tapahdu. Tai vaikka tapahtuiskin, niin huumoria siitäkin yleensä revitään.

Saa sentään vähän tuntikertymää kasvatettua, kun sillon tällön on tommosiaki hommia. Kunhan ei tuu ihan tavaks :) Työkaveri tos just valitteli, et alkaa olla enempi sääntö ku poikkeus, et hän on iltaseiskalta vielä töis. Eilenki oli ollu vissiin yli yhdeksään. Tunnollisten ihmisten vika. Niin mäki varmaan tekisin, ellei olis koiraa jouduttamassa kotiin lähtemistä. Kunhan ei ihan överiks vedä, niin ei kai siinä.

Tilasin Deal Extremestä iPhoneeni vähän kaikenlaist sälää. Pinkin Paul Frank -kotelon, kaks blingblign -takakuorta ja vaaleenpunasen (pimeässä hohtavan :D) puskurin. En malta ny lainkaan odottaa, et ne tulis postiin!


---

Ah, tehtiin ite graavia lohta ja täytyy sanoo, et se maistu niiiin hyvältä aamupalaleivän päällä! Sitten vielä omaa omppua kaveriks :)

Aamulla, ku tein kahvii ni huomasin, et meidän kahvikoneen näytön SISÄpuolella oli banaanikärpänen. Miten lie sinne päässy, ne tunkee kans joka paikkaan. Onneks niitä on pörränny vaan muutamia enää, joitaki viikkoi sitten niitä oli ihan hirveesti, vaik koitettiin pitää kaikki niiden herkut jääkaapissa piilossa.

Tuli muuten aivan mieletön tuoksu, ku otin kahvipapuja pakkasesta ja avasin sen pussin täyttääkseni papusäiliön. *NUUUUUH*

Maanantai!Maanantai 24.10.2011 11:50

Ja on niin pimeetäki! Joka paikka oli aamulla usvassa. Taas on kauhee tottuminen tähän, että aamulla alkaa olla pimee. Jotenkin kauhulla ootan sitä, että kelloja siirretään ja sit pimee tulee jo niin aikasin. Pelkkää pimeyttä koko elämä! Onneks pian tulee joulu, se piristää :)

Sitä paitsi on ennen joulua kaikkee muutaki ihan kivaa. Firman pikkujoulut, korukutsut ja Rukan ensilumireissu ainakin. Käydään ehkä myös SkiExpossa, jos jollain kimppakyydillä päästään. Meille tulee veronpalautuksiakin aika paljon tänä vuonna, niin saa Rukalla sit shoppailla \o/

Eilen oltiin taas Yyteris. Ei ollu lainkaan niin hieno keli ku lauantaina, ja sit tuuli melkein vähän liian vähän, mut kyllä P sit sinne vesille kuitenki lähti. Mä kuvasin ehkä reilun tunnin ja mul on vasen käsi ihan kipee sen kameran kannattelusta :D No mut kyl se tais reilu 2kg painaaki, et ei kai ihme. Ihan kivoi kuvii tuli, harmi vaan, et vasta ihan lopuks alko aarinko paistaa. Mut saahan niitä hämärämpiiki kuvii muokattua. Ja kyl sai taas olla vaatetta päällä. Samat laitoin ku lauantainaki, mut kyllä vaan sen seisoskelun jälkeen alko olla vähä viilee. Onneks oli untsikka ja paksut nahkakintaat viel autossa, ni vedin ne sit päälle, et tarkenin odotella, ku P vaihto vaatteita ja pakkas lautaa ja muita kamoja pois.

Ja sit piisei! Niit riittää.

20. päivä - Kappale, jota kuuntelen vihaisena.19. päivä - Kappale suosikkilevyltäni.---

Tänään oli niin hieno ilma! Lähettiin ajoissa päivällä Yyteriin, ku P:n piti mennä vesille. Mutta sitten sillä olikin liian iso purje mukana ja sit se päätti olla menemättä veteen. Kotoo lähtiessä tuulimittari näytti jotain 7m/s ja Surf-keskuksella oli sit jo yli 9m/s. Mä olin varta vasten varustautunu kameran kans ja kaikkee, mut se meni sit vähän mönkään. Leijaväkee oli jonkun verran liikkeellä.

Hyvin sai kyl pukee päälle, vaik mittari näytti Yyterissä jotain +7 astetta lämmintä. Mulla oli välihousut + softshellit, pitkähihanen aluspaita, Haglöfsin semmonen tositosi paksu Husky-fleece ja kuoritakki + buffi kaulassa ja pipo päässä. Ei ainakaan ois vähempää voinu olla!

Tultiin sit suht ajois kotiin ja käytiin tunnin lenkillä koisun kans tos ja sit pitiki kylvettää koko eläin, ku se oli niin kurassa joka puolelta :) Sit vähän suppismuhennosta ja uuniakalaa ääntä kohti ja täs nyt sit odotellaan saunan lämpenemistä. Huomenna koitetaan uusiks sitä Yyteriä, pitäis olla vähän vähemmän tuulta + P ottaa toisen purjeen kotoota mukaan :)


---

Miten tänään on taas perjantai? Jotenki herää aina siihen, et työviikko lähenee loppuaan, kun menee torstai-iltana tallille. Eilen olis ollu ihan mainio ratsastustunti, mutta mun hevoseni oli haluton tekemään oikeastaan mitään. Sillä on toisessa takajalassa kinnerpatti ja ilmeisesti nyt viileiden ja kosteiden syyssäiden ansiosta jalka vaivas vähän enemmän. Se oli kankee ja hannas kaikessa vastaan. Tehtiin sit sen verran, ku hänest sillai sopivasti irtos, periaatteessa meni ihan ok, mut tylsää tietysti, ku oli vähän semmost nihkeetä menoo.

Ootan kovasti sitä, et päästään töistä kotiin ja koiran kans lenkille. Löysin niin kivan lenkkeilyreitin, et oikeen palan halusta lähtee sinne kävelemään. Rauhallista hiekkatietä ja sänkipeltoo, siellä mieli lepää :) Vois täs tietysti jonain päivänä lähtee vaikka Yyteriin, ehkä sunnuntaina jopa, jos P haluu lähtee vesille. Koiralle vaan takkia päälle, ni kyl siellä tarkenee!


Muistuttaa eräästä henkilöstä, jota en haluaisi muistaa.