IRC-Galleria

miiainen

miiainen

I'm a queen. I got this shit handled.

Selaa blogimerkintöjä

Blogi

- Vanhemmat »

w00tSunnuntai 27.11.2005 15:56

Joo olin eilen pikkujouluissa. Kävin myös sitte Huntersissa ja kaikista vastusteluistani huolimatta jouduin taas Vaakunaan. No mut oli siellä ihan hauskaa, sittenkin, vaik oliki taas tosi paljon ihmisiä ja aika kuuma. Nyt sitä ei silti silleen huomannu eikä se ärsyttäny niin perkeleesti, ku oli hieman humalassa. Juttelin ties kenelle ja näin jotain koulututtui ja kaikkee ja voi hohhoh! :D Oli kyl hiukan mänttiä, ku pikkujoulujen järjestäjät ja pari kaveria lähti ihan hirmu aikasin kotiin ja jäätiin sitte Hannan kans oikeestaan keskenään hillumaan sinne baariin. Jarno kyllä onneks jossain vaiheessa ilmaantu paikalle, ettei tarvinnu ihan orpoontua.

Kalastelin muuten jonku mieshenkilön puhelinnumeronki eilen, oon ollu aika kerkeeväinen. Pitäisköhän siihen ottaa yhteyttäki? :D Tai pikemminkin kannattaiskohan.. vois kyllä, koska se ei voi olla ikävä tyyppi, ku se ainaki nauro mun jutuille koko ajan :D Yeah!

Kello on 13:51 ja mä syön aamupalaa. Hiukan nukutti, reilu puol tuntia sitten vasta jaksoin nousta sängystäki, vaik heräsin kyllä ekan kerran jo 11. Torkuin sen jälkeen vielä pari tuntia, ku kissatki änkes viereen :> Elvis teki kuperkeikkaa sängyllä, ku se jostain ihmeen syystä taas koitti jahdata omaa häntäänsä ihan villiintyneenä :D Hönö <3 Elvis on muuten syöny tuhat sähköjohtoo täältä jo poikki, tosi reilu. Pleikkarissaki toimii vaan enää toinen ohjain >:|

Kolmen jälkeen lähdetään kai Hannan kanssa tallille, näyttää keli vähän epäilyttävältä ratsastuksen suhteen, ei tee mieli kyllä lähtee lenkille, jos on liukasta. Hepoilla ei oo vielä hokkeja, niin vois olla vähän ikävä luikastella siellä tiellä sitte. Onneks keksittiin jo vaihtoehtosta puuhaa, jos ei päästä ratsaille. Selvitetään harjat ja hännät ja leikitetään sitä hullua Matti-pukkia :D

Tarvis ilmeisesti johonki sukuloimaanki lähtee tänään ja hakee porukoilta vaihtovaatteet tänne, mut eeen tiiä jaksaisinko. Pohdin sitä sitte myöhemmin. Nyt syön ton leipäni loppuun, on ihan kauhee nälkä.

Pah.Keskiviikko 23.11.2005 22:29

Koulujutut väsyttää. Tietojärjestelmän rakentamisprojektista on stressi. Tuntuu, et muut mun ryhmän jäsenet ei oikeen ota vakavasti tätä ja oon koittanu projektipäällikön roolissa potkii perseelle vähäc, mut en tiiä miten se on toiminu. Huomenna ois taas palaveri. Tai oikeestaan kaks. Kyl Reijo on meistä varmaan tosi ylpee, ku ei olla saatu paljon mitään aikaan. Hooooh.

Sunnuntaina putosin Hilkan selästä. Se raasu vähä säikky rekkaa ja loikkas sitten ojaan, ku eteenpäin ei päässy. Kaveri kun sattu seisomaan Pipon kanssa siinä ihan rauhassa. Ratsastin ilman satulaa, joten ei kauheesti ollu mahiksii pysyy kyydissä, oli se ihan hyvä hypähdys. Mut rekan kuski oli onneks reipas hevosmies naapuritallilta ja se autto mut takas selkään ja kaikkea. En saanut mustelmia tai mitään, mut Hilkka tais kyllä saada traumat siitä, että putosin. Ehkä se siitä tokenee. Tänään se oli aika hermostunu kyllä lenkillä, mut kaikki meni ihan hyvästi silti. Ois ihan kiva sillä Pipollaki taas ratsastaa, ku kerran oon vaan sillä menny vähän aikaa. Hanna ei vaan anna mun lainkaan mennä sillä, se ei vaan ite haluu Hilkkaa ottaa, ku se ei oo niin hieno hevonen :( No, mä pidän sit Hilkan puolia vaan, kun en jaksa kinata. On se kyllä vähän hassu, ku se on niin arvaamaton tapaus. Kai toi ratsastustouhu on sille vielä aika outoa, ku se on kerran entinen ravuri. Jos ahkerasti jaksan ulkoiluttaa sitä niin kai se siitä. Se on kyl hassu, ku se ei lainkaan hallitse itseään, kävelee miten sattuu, kompastelee jne. Ihan kyllä tarpeeseen tulee ne sen polvisuojat :D Se on kai vaan tottunu juoksemaan raviradalla kärryjen edessä ja on siks vähän epätasapainonen (kylläkin myös henkisesti :'D <3) Tuittupäätamma <3 Pipo onki sellanen ihme lälly, vaik onki ori. Hilkassa on haastetta! Sehän ei mistään ovista muuten kulje! :D Tai jos kulkee niin täysillä. Hassu.

Projektiprojektiprojektivoihelvetinprojekti. Ois muuten projektityöskentelyn tehtävätki vielä tekemättä, perjantaina on palautus. Jaksaskohan sitä huomenna aamupäivällä alottaa eller hur.. Koska perjantaina aamupäivällä on ihan pakkotositosipakko siivota ja pestä varmaan pyykkiäki ja sit on tallille meno ja kaikki. Jos vihdoinki sais sen palkanki sieltä, et sais bensarahoja taas säästöön.

Jaa mut kai se on mentävä kissan viereen tohon sohvalle asemiin, koska Sillä Silmällä alkaa ihan näillä minuuteilla.

Tein muuten kasvis-juustokeittoo ja siitä tuli ihan hyvää, vaik luulin ensin, että pilasin sen. Oiski ollu noloo pilata niin naurettavan helposti valmistettava keitto o.O

Okemoi!

AAAARGH!!!!!!111Tiistai 15.11.2005 02:21

Noni. Kirjotin tähän ensin näin pitkän sepustuksen kaikesta mikä on tänään menny pieleen ja sit tietysti olin niin helvetin käsi, et sain senki sählättyy hukkaan tästä. Et avaudunpa nyt sit uudestaan perkele.

Tiedä ees mistä alottas. Nii, no voi vitun läksyt. Ohjelmointi on niin suolesta, ei vaan mee mulle jakeluun. Tai osittain menee, mut en siltikään ihan tajuu. Miten hitos opin koskaan ees ne termit ulkoo silleen, ettei tarvii joka välissä tarkistaa, että mitä tarkottaa metodit ja konstruktorit ja luokat ja kentät ja ties mitkä! Joo ja sitten tietokantojen suunnittelu. Netti tökkii niin pirusti, että en oo päässy tähän mennessä vielä ees kattoo niitä tehtäviä. Ihan ku jaksasin silti niitä enää tähän aikaan ees alkaa tehä. Ne olisin saattanu ees osata, mut eeeei! Ei sitten tehdä!

Sitte tietysti huomenna on taas liian aikanen herätys ja kello on n. miljoona ja tarvis mennä petiin ja nukkua, mut ei vaan kykene! 00:40 alkaa John Doe, sitä ei todellakaan voi missata, eikä oo ees mitään vehkeitä millä senki sit nauhottais. Lahjotuksia otetaan vastaan, ettei tarvis näin tyhmästä asiasta kitistä. Toisekseen sen alkuun muuten on vielä ihan liikaa aikaaki, jaksas täs turhii odotella.

Kissojen kiipeily-/raapimisteline hajos. Niinpä tietysti! Eihän sellanen nyt mitään ylenpalttista leikkimistä kestä! Voi taivas. 2kk se ehti olla ja nyt se jo hajos. En vaan tajua. Jos tollasii värkätään sitä varten, että eläimet saa leikkiä ja peuhata, niin varmaan sen pitäs myös kestää vähän rajumpaaki menoa. Elvis ei tosiaankaan voi painaa niin paljoo, että toi teline muka vaan vois hajota. Tarvinnee soittaa tiukka puhelu sitten huomenna.
Että terveisiä vaan Ellokselle, tack så mycket!
Yst. terv. xy asiakas

On ihan sentään kaks positiivista asiaa tässä päivässä ollu: se, että äiti välitti mummulta jotain herkkuleipiä ja leivoksia ja pullajuttuja, ja anto se lisäks muutenki kaikkee hyödyllistä mukaan, ku kävin moikkaamas. Toinen sitten se, että hoitoheppojen omistaja oli sitä mieltä, että oltiin hyvin hommat hoidettu viikonloppuna, ku hepat vaikutti niin tyytyväisiltä. Ja tarjospa se tulevaks v-lopuks ihan palkallistaki hommaa taas. Ei paljoo, mutta kuitenkin.

Oon niin hiton köyhäki taas, et oikeen ärsyttää. Hyvä, ku raaskii ruokaa ostaa. Bensaaki tarvis, ku on täs tullu ajeltuu taas edes ja takas kodin ja tallin väliä ja oon Harmaalinnanki kautta koukkinu, ku kaverii kuskannu myös. Otan siis rahalahjotuksiakin vastaan, perkele.

Meen nyt pesemään hampaani tolla surkeella hammasharjalla, ku unohdin toisen porukoille joku viikko sitten, enkä sit tänäänkään muistanu sitä sieltä mukaan ottaa. Samoin tais jäädä hiusvaha, tääl kotona on vaan jotain ihme möhnää, eikä se ees toimi kunnolla. Hajoilenpa sitä vaik aamulla, ku tarvis jotenki tää tukka saada ojennukseen.

Ei mulla sit muuta, heippa >:|

:)(:Sunnuntai 13.11.2005 22:20

Se ois hepanhoitoviikonloppu ohi sitten. Aika ranccaa oli, kun ei muka kerinny nukkua tarpeeks. Oli aika karseita ne aamuherätykset, mut vaihtelu virkistää! Ei joka viikonloppua tarvi nukkuu pers homeessa yli puoleenpäivään. No, varmaan keskiviikkona viimeistään meenki jo taas sinne, kun ei kestä poiskaan olla, on ne semmosii <3 Varsinkin ne lampaat ja etenkin se kili, Matti. Voi että, ihan hullu! Puskee ja hyppii täysillä. Tänäänki se yhtäkkii alko päkkiä mua, ku vein sille vesiämpärin sinne karsinaan. Meinasin sit ihan kaatua, onneks oli karsinan seinä vastassa :D Ja sit ne kissatki! Ne suorastaan rakastaa mua... koska annan niille aina ekana ruokaa, ku meen sinne. Roudaan sitä paitsi niille "jämiä" täältä kotoo, sellasii ruokii, mitkä ei noille nirsoille kelpaa, sit ne on onnellisinpii ikinä :) Nii ja hepat nyt tietty on kans ihan mainioita, aika hölmöjä välillä, mut sitäki hellyyttävämpii kyllä. Pipo on tukkajumala ja Hilkka sellanen "melko" dramaattinen neiti. "KÄÄK! PUNANEN POSTILAATIKKO! O.O"

Kissitki tuli kotiin eilen ja pienempi on kihnuttanu kyljessä koko päivän ja kehränny melkein taukoomatta. Sitä kai kylässä vähän oli jännittäny, että ehkä se nyt oli vaan tyytyväinen, ku pääsi kotiin ja tuttuihin ympyröihin ja tietysti äiskän viereen nukkumaan, ehk parasta <3 Tossa se nytki tuhisee sohvalla ja tarkistaa aina, etten katoo mihinkään pitkälle, jos nousen tästä tuolista. Aika ihQ :> Elvis vaan röhnää tuolla kiipeilytelineessään onnellisesti. Pullukkaiseni <3

Pitänee nyt jatkaa Idolsin seuraamista, Agnes ja Roni ruuuuuls!

!!!!!!111Perjantai 11.11.2005 22:10

Misson mun kaikki heijastimet!
Meen varmana ostaa tuhansii heijastimia huomenna :|

-.-'Perjantai 11.11.2005 14:41

Väsyttää.

Klo 8 olin jo ruokkinu ja tarhannu hevoset ja pitäny huolen myös lampaista ja kilistä sekä kissoista.

Olin kotona ennen puolta kymmentä ja kymmeneltä torkahdin sohvalle niin eikö samantien joku hemmetin lehtimyyjä soita ja selitä, että ollaan niin hyviä asiakkaita oltu ja siks he haluais tarjota tutustumistilauksen tai minkä lie plaaplaa aaaargh. Olisin saanu valita Avun, Annan tai Seuran. Tuohtuneena sitte vaan sanoin, että ei oo tollasille tarvetta, kun ne voi lukee parturissaki :D
Sit tuli jälkeenpäin paha mieli vähän, ois voinu soittaa siihen numeroon takas ja pyytää anteeks :'D

Nyt Miian tarvis vähän ryhdistäytyä ja vaik syödä jotain, että jaksaa taas muutaman tunnin sisään lähtee takas sinne tallille. En kyllä aio tänään sen Hilkan selkään kiivetä, on välillä sen verran kyseenalasta toimintaa se. Ja sillä on sitäpaitsi yskä.

Oujee!Torstai 10.11.2005 23:02

Taas sain kokeilla uutta heppaa. Oispa siinä mutavellissä ja isossa ravissa saanu hallittua itsensä paremmin, ois mahdollisesti hevosellaki ollu mukavempaa :D No, en valita!

Keräänpä itteni tästä keittään puuroo ja kattoo tölsöö ja ajoissa nukkumaan, et kerkeen ajoissa aamulla hoivaamaan Pipoa ja Hilkkaa. Hönö-Hilkka <3 Onneks tarvii vaan saada se ulos, eikä sisälle, muuten olisin pulassa siel yksinäni :'D <3

Nii ja nyt ne kissit on sit hoidossa :< Kovin on orpo olo, kun on niin hiljasta eikä näy yhtään karvasta otusta pyörimässä jaloissa. Yölläki varmaan ihan outoo, kun ei tapahdu mitään ylimäärästä kohellusta, voi niitä <3

Hmmmph.Torstai 10.11.2005 18:22

Esim. vihaan projektityöskentelyä. Tai lähinnä niitä tunteja. Maailman tylsintä vaan istuu ja kuunnella, no, oon sentään onnistunu kehittymään ties missä nettipeleissä, ku siellä tulee niitä hakattua.

Enkä muuten tasan osallistu koko loppuelämäni aikana yhteenkään projektiin sen jälkeen, kun tää nyt alkanu valmistuu joskus ens keväänä. Aargh.

Kohta mun kissat tullaan hakemaan hoitoon. Oon vissiin hullu, kun ne annan kahdeks päivää hoitoon, nyt jo kauhee hätä, et miten selviin ilman niitä. Siitäkin huolimatta, et ne on kauheita riiviöitä. No, käyn sitte ahkerasti tallilla. Sen takia ne alunperin pitiki antaa hoitoon, mutta suunnitelmat muuttu, ettei tarvis, mutta hoitaja niitä odottaa niin kamalasti niin en halua pettymystäkään tuottaa :D Voi vaikeus. No ehkä kestän kaks päivää, lauantaina lupasin hakee ne pois, muuten hajoon tänne varmaan <3

Tosiaan, huomenna herätys n. klo 06:00 ja sitte tekemään aamutalli, jeeess! Pitää jo henkisesti valmistautuu, että tosiaan kykenen aamulla nousemaan, jou.

Vajaan parin tunnin päästä pitäis ratsastustunnille lähtee, meen kyllä konkurssiin, ku siihen saa niin paljon syydettyä rahaa, mut minähän en lopeta :D

Huu.Tiistai 08.11.2005 15:45

Oon ihan niin unohtanu testata tätä.
No, nyt testasin! Ei mul sit muuta :D
Okemoi.
- Vanhemmat »