IRC-Galleria

miiainen

miiainen

I'm a queen. I got this shit handled.

Selaa blogimerkintöjä

[Ei aihetta]Keskiviikko 29.01.2014 17:11

Mun työpaikka siellä sivulla 17 :)

List 10 albums...Keskiviikko 29.01.2014 12:25

...that have stayed with you in some way. Don't take more than a few minutes and don't think too hard - they don't have to be the "right" or "great" works, just the ones that have touched you.

1. Jamiroquai - Travelling without moving
2. Röyksopp - Melody AM
3. Jamie Cullum - Catching Tales
4. YUP - Leppymättömät
5. Soul Captain Band - Jokaiselle tulta
6. Children of Bodom - Hatebreeder (ihan ku tää ei jotenki kuuluis joukkoon!)
7. Björk - Post
8. The Rasmus - Into
9. Lily Allen - Alright, Still
10. Kent - Vapen & Ammunition

Aika laidasta laitaan näkys olevan!

Mä oon jotenki ihan lamaantunu. Nukuin ihan tosi sikeesti yön, ku Nepu nukku pitkästä aikaa ihan rauhas aamuun asti. Siis, et mun ei tarvinnu kertaakaan yön aikana nousta ylös antaan tuttia (sais siitä jo kyllä pikkuhiljaa luopua, jotenki tyhmää, et hän herää vaan siihen ku tutti on tipahtanu suusta). Tultiin fillarilla töihi. Vetäsin tos aamupalan ja nyt ku oon istunu täs työpisteellä hetken ni tuntuu, et tuijotan vaan näyttöö O.O enkä pysty tekeen oikein mitään järkevää. Yhen kurssin tehtävät tossa oottelis kyllä.

Eilen olin tallilla. Vessan seinäs oli lappu, että pyttyyn ei saa heittää mitään ylimäärästä, kuten esim. vessapaperirullan hylsyjä ja että seuraava tukkija saa avata viemärit ite. Miten vaikeeta voi wc-käyttäytyminen oikeesti olla? Tossakin vessassa on seinässä jo valmiiks lappu, että mitään roskia ei laiteta pyttyyn vaan roskikseen. Ja roskis on hyvin näkyvissä, ku pieni vessa kerta kyseessä. Mä jaksan aina ihmetellä näitä, jotka tunkee hygieniatarvikkeensa ja näköjään kaikenlaista muutaki sinne pyttyyn. Ei voi olla niin hankalaa, eihän?! Meil on töissäki joku, joka levittää yhteen vessaan käsipaperia pitkin lattiaa. Toisaalta, aiemmin ne oli tungettu kans pyttyyn, mikä meinas seki aiheuttaa vähän tilanteita.

Puolison kanssa kaupassa...Perjantai 17.01.2014 18:01

Mentiin tohon S-Market Herkkuun. Mä sanoin, et käyn hakee shampoon ja hoitoaineen siitä Sokoksen puolelta, annoin ostoslistan P:lle ja se lähti ruokaostoksille. Muutaman minuutin päästä löysin sen harhailemasta hedelmä- ja vihannesosastolla ja sit se ilmotti mulle, et "Mul on vasta tää kurkku".

Ihmettelin, et eikö se enempää ehtiny. No, kun "Sun ostoslistas on epäselvä. Tässä lukee sipuli, mut en mä tienny tarkottaaks se punasipulia, keltasta sipulia vai jotain muuta sipulia. Ja täs lukee paprika, enkä tienny pitääkö ottaa tavallista vai suippoo". Minä siinä vieressä lasken hiljaa mielessäni kymmeneen ja mietin, että miksei se vaan ottanu semmosta mitä meillä YLEENSÄ on. Ja mitä välii onks tavallinen vai suippo paprika?! Loppureissun mä sitte pidin ostoslistaa ja luettelin P:lle, mitä sen pitää hakea ja mistä, samalla keräten itekin tavaraa koriin.

Tossa sitte kaupasta päästyä tajusin, että yks ruoka-aine jäi ostamatta. P siihen vaan "Nii-i, ei ollu listassa". Juu, ei ollu, vahingossa unohtu. Mä kirjotin sitä listaa ja mietin tulevien päivien ruokalistoja varmaan kolme varttii ja siitä liki 40 asian listasta, hups vaan, jäi puuttumaan yks. YHYY.

Hah!Perjantai 17.01.2014 16:48

Mulle soitti just kuriiri postipaketista.

- Ei teillä taida just nyt olla kukaan kotona?
- Ei, valitettavasti ollaan vielä töissä.
- No tota, laitanko mä taas paketin tonne grillin alle?

Ehkä me tilataan aika usein jotain kotiinkuljetuksella :D Tais olla sama mies ku on aiemminki käyny pakettei tuomassa, menee jo rutiinilla toi grillin alle jättäminen!

[Ei aihetta]Perjantai 17.01.2014 12:43

Eilen testasin taas yhtä uutta 250kcal aamiaisohjetta: pieni banaani soseutetaan ja sekotetaan 1,5dl maitorahkaa, päälle kymmenkunta rouhittua hasselpähkinää. Ei hullumpaa sekään! Oon ihan intona näistä uusista aamu- ja iltapalavaihtoehdoista, jotenki viime aikoina on tuntunu leipä tulevan jo korvistaki. Ja taas toisaalta, nyt pitkästä aikaa oon syöny paprikaa leivän päällä, sekin on maistunu hirveen hyvältä!

Oon onnistunu taas muutenki ryhdistäytyyn ruuanlaitossa. Nepu kun syö hoidossa vaan aamiaisen, lounaan ja välipalan, ni kotiin tullessa pitää olla mielellään jo ruoka valmiina. Jopa minä, aika laiska kokkaaja, oon onnistunu tekemään ruokaa järkevästi aikatauluttaen niin on joka päivälle ollu sopiva ruoka valmiina kotiin tullessa.

Lisäks mua on purru kahvakuulakärpänen. Mul on selkä ja hartiat ollu taas tosi jumissa, varmaan ihan töissä istumisesta ja siitä, et illat konttaan pitkin lattioita Nepun kans. Meillä oli ennestään yks 8kg kuula ja P toi mulle viikko sitte Kalenvan Prismasta tuliaisiks 4kg kuulan kans. Löysin kivoja, suht lyhkäsiä harjotuksia netistä ja oon niitä tehny sillai muutamana iltana viikossa, ja tuntuu, et etenkin hartiajumeja helpottaa kivasti. Eikä se haittais, jos siellä lihakset vähän vahvistuis. Selkeesti on huomannu, että vasen olkapää ja käsivarsi yleensäkin on oikeeta reilusti heikompi. Venytelläkin pitäis, joten olen yrittäny jokusena iltana viikossa pitää myös pienen venyttelytuokion. Niin vaan meikäläinen väänsi itsensä siltaan eikä edes katkonu niskojaan alas laskeutuessa.

Mä kun en oo mikään varsinainen himourheilija, vaan usein laiskuus menee edelle, niin oon ollu tosi onnellinen siitä, et oon löytäny sopivan olosia max. 15min harjotuksia. Kun mulla ei tod oo mielenkiintoo illalla Nepun nukkumaanmenon jälkeen alkaa rehkii jotain tuntii itekseen. Tehokas 15min on kuitenki parempi kuin ei mitään, joten hurraa vaan!

Kissalapsi ja Elvis on ollu myrtyneitä, kun on niin kylmä. Molemmat käy ikkunanraosta nuuskimassa, mut eihän sinne ulos ny voi mennä. Koira menee, kun on pakko, mut pian sekin palelee eikä oo pahemmin voinu lenkkeillä. Takin kans nyt tarkeniskin varmaan, mut tassut palelee enkä oo tossuja hankkinut, kun Heku ei taatusti ne jalassa kävele milliäkään.

Nepua ei sen sijaan pakkanen haittaa ja pulkassa istumisesta tykkää hirveesti. Ja ihan kävelylenkeistäki. Pukeminen häntä vaan tuntuu ärsyttävän - ja ymmärrän hyvin, en mäkään aina jaksas vetää niit kaikkia kerroksia päälle. Sitä paitsi hatuttas ehkä aika paljon, jos joku viel alkas väkisin pukee niitä mulle. Villahaalari, villasukat, kypärämyssy + kauluri (koska myssy ei suojaa kaulaa tarpeeks), välitumput, rukkaset, toppalakki, kengät ja toppahaalari. Kyl sitä siinä sit onki.

Mitäs vielä? Tulee niin sekalainen setti taas. Ostin tos joulun jälkeen Simssiin lisäosia alesta. Maailmanmatkaajan ja Paratiisisaaren. Eilen alotin uuden pelin ja ryhdyin hotellinomistajaksi. En vaan ehtiny illalla kauheesti pelata ja hotellin muutostyöt jäi ihan vaiheeseen. Sormet syyhyy ihan hirveesti, mut en yhtään tiä koska ehdin seuraavaks pelata!

Huomenna Hekulla on koirien leikkitreffit. Orotellaan innolla.

Eka etäpäivä ikinä!Keskiviikko 15.01.2014 11:18

Tänään. Tuumasin, että mitä mä toimistolla kökin, kun voin opiskella kotonaki. Muita hommia ei nyt just oo, on melkein helpompiki lukee kotona ku avokonttorissa. Saan tehtyy täyden työpäivän, vaik pitää lopetella jo ennen klo 16, koska pitää mennä allekirjottaan Nepun hoitosopimus.

Eilen oli aika rapsakka ratsastuskeli. Maneesissakin. Mut mukavasti lämpes kuitenkin, ku otti semmosen 10min hölkkäpyrähdyksen ennen hevosen selkään kiipeemistä. Heppa kyllä siinä vieressä kävellessään katto, et mitä ihmettä tapahtuu ja miks sä juokset. Oikein huomas, et yhtäkkiä veri alko kiertää sormis ja varpais. Hepal jääty turpakarvat.

Kaveri vinkkas mulle jotai Kunto Plussan 250kcal ruokaohjeita. Mä kokeilin just aamiaiseks ihan sikahyvää "hedelmäsalaattia". Palotellaan lautaselle pieni omppu ja appelsiini (mul kyl sattu olee iso klementiini), sit desi kreikkalaista jogurttia ja kaks saksanpähkinää rouhittuna. NAM! Eilen söin iltapalaks avokadoa ja raejuustoa mustapippurilla maustettuna. Tosi hyvää oli seki. Mainiota vaihtelua ainaiselle leivälle.

Oho, ihan ku maanantaiMaanantai 13.01.2014 12:36

Mun pitäis opiskella. Yllättäen vaan Ibarin Learner Portaalissa on joku käyttökatko eikä sinne pääse. Muuta tekemistä ei oikein oo. Ärsyttävän hiljasta ja turhauttavaa.

Koko perhe nukku viime yönä huonosti. Nepu heräs siinä kolmen aikaan, en tiedä miks, ja höpisi sängyssään pitkät pätkät ja ihmetteli talon ohi ajavaa lumiauraa. Nyt on muutama yö menny melko levottomis merkeissä, ehkä Nepu tekee hampaita, vaik se ei kitisekään. Ois kiva saada yks yö nukuttua oikeesti kunnolla. Niin kirpasi taas aamulla, ku piti pieni herättää pukemaan ku tiesi, et varmaan on väsy valvomisen jäljiltä.

Omia unia tietty saattais auttaa se, et Nepu nukkuis omassa huoneessaan. Mut siellä on vielä muutostyöt kesken ja nyt on muutenki huono hetki häntä siirtää, kun toi hoitopaikkajuttu on vielä niin uus ja iso muutos. Ois kai sen siirron aiemmin voinu tehdä, mutta ku toisaalta tiedän, et mähän se sitte siellä toisessaki huoneessa yöllä käyn, jos tarve vaatii. Ei P varmaan herää mihinkään ääniin tai itkuhäläriin, tai jos herää, se ei nouse, koska "ei se näe pimeessä mitään niin on helpompaa, jos mä nousen" :D Jep. Mies. Onneks tavallisesti ei tartte nousta joka yö tai monta kertaa yössä.

Eilen koottiin Ikea-kamaa. Hienoo hommaa ja Nepu avusti ruuvimeisselin kans kauheella innolla. Vielä ei tullu valmista, mutta sinne päin. Enää pitäs kuisti raivata, että uudet kalusteet mahtus sinne. Sit pitäs raivata työhuonetta, että saadaan Nepun vanha hylly väliaikaissäilytykseen sinne ennen ku se viedään varastoon. 10 vuotta sisätilois palvellu 4x4 Expedit pääsee seuraavaks varastoon säilytyslokerikoks. Sit divaani siirtynee työhuoneesta olkkariin kans. Oikein kunnon mööpelivalssia taas, upeeta ja mahtavaa.

Olispa sillai rahaa, et sais kerralla räjäytettyä ton kämpän kuntoon. Mut ei nyt oo, eikä aina oo oikein aikaakaan, niin puolet hommista vaan roikkuu. Ei me olla ku jokunen vuosi yritetty sitä vaatehuonettaki saada kuntoon. Ei oo valmis vielä, ei. Ja tehtävien hommien lista se vaan kasvaa! Khh kaipaa muutoksia, pitäs ja "pitäs" ostaa kuivuri ja saada sille paikka, maalata seinät ja vähän päivittää (eli maalata, vaihtaa vetimet) ovia. Ja järjestää muutenkin niin, että sen paremmin lapsi ku koirakaan ei tulevaisuudes pääse käsiks kissojen ruokiin tai hiekkalaatikkoon (Nepuhan kiipee suvereenisti jo sen portin yli). Kuistin seinistä halutaan hävittää paneloinnit ja levyttää ne uusiks, ja sit tietty tapetoida. Ikkunalaudat vaihtoon. Verholaudat vaihtoon. Kattovalot vaihtoon, se halogeenien muuntaja sirisee ja asennus on muutenki just sen näkönen, että joku on itte tehny ja säästäny. Ledi-kohdevaloi raaskis joskus ehkä pitää päälläki, ku ne syö murto-osan sähköö.

Pesuhuoneeseen on sentään tulos uus hylly viimein, kunhan P sais puutavaran tilatuks vaan. Ja lasiseinää, et sais sellasen "kuivattelutilan" sinne. Kyl me ny tykättäs laittaa sielt seinät ja lattiatkin uusiks, ja kattokin, ja koko sauna. Koska ne laatat on kauheet ja lattioiden kaadot aivan prseellään ja ne pitäis saada korjattua. Mutta ei ny just mahdu budjettiin. Ainaha sitä haaveilla saa!

Ai nii, mä tein eilen intialaista banaanikanaa. Kattilast vähän maistoin niin ei se huonoo ollu. Tänään saan lounaalla syödä koko lautasellisen.

TrumpettisävelmäTorstai 09.01.2014 15:18

Löysin tämän ja kuuntelin pitkästä aikaa. Ihana, ihana. Niin onnellinen siitä, että tää soi meidän vihkimistilaisuudessa.No, tätä tietenkään unohtamatta. Silmät vettyy edelleen.

Onks tää joku kirous?Tiistai 07.01.2014 14:48

Eilen piti lähtee ajaan Tampereen Ikeaan niin kas, kun oli Passatista takarengas puhki. Viimeks pari vuotta sitten samasesta autosta ratkes rengas jossain Kullaan kohdilla juurikin Tampereelle ajaessa. Tällä kertaa rengasrikkoon syynä oli siinä meidän lähellä ollut routavaurio tiessä, osuttiin siihen sunnuntai-iltana kylästä kotiin ajaessa. Tärähti kyllä ihan kunnolla, mut ei silti uskottu, että jotain hajonnu olis. No, katotaan onnistutaanko saamaan renkaanvaihdosta aiheutuneet kulut kaupungilta takas, oli nimittäin sen kokonen reikä siinä tiessä. Pimeessä ei vaan kunnolla näkyny.

Päästiin Ikeaan sit laina-autolla, mut ei meidän ostoslistan kamat sinne mahtunu. Nokialla asuva ystävä sitten lupautu Ikea-taksiksi ja kuskas meidän ostokset meille kotiin. Nyt enää tarttis purkaa pakkaukset ja koota ne kamat. Olis vaatekaappi ja hyllykkö Nepulle ja säilytysjärjestelmää kuistille.

Nepu sai myös uuden maton huoneeseensa. Se oli sit niin hieno, kun se laitettiin lattialle, et P ei saanut istua siinä päällä lainkaan. Nepu närkästy heti ja alko töniä P:tä pois matolta. Aamulla hän hörisi riemusta, ku matto oli lattialla edelleen.

Dear man on the busPerjantai 03.01.2014 11:18