IRC-Galleria

miiainen

miiainen

I'm a queen. I got this shit handled.

Selaa blogimerkintöjä

<3Perjantai 26.02.2010 12:16

Tänään tämän suoritan
saan taas uuden ohjelman
Ylle paljon painavaa
raskaat saappaat jalkaan laitetaan

Huonommin jo paranee
nyt jos polven kolhaisee
Kirkkaat hauskat vaihdetaan
laastariin valkoisenruskeaan

Ja miten kävikään
että lapsuus se vain loppui
Se mihin häviää
minkä hetken jälkeen hukkui

Kun ainoastaan ajatellaan
voiko ukkosella uidakaan
ja sitten ollaan huolissaan
mistä kuollut hiiri haudan saa

Tällaiseksi luullut en
arkipäivää aikuisen
Peilin pelle vanhenee
varpaita hirvittää sirpaleet

Ja miten kävikään
että nuoruus se vain loppui
Se mihin menikään
minkä huolen alle taipui

Kun ylipäätään ajatellaan
aina kahta poikaa kerrallaan
Aamulla ensimmäisen kaa
toisen kanssa ollaan illalla

Aika pakenee, päivä lyhenee
Niin monta on aukeavaa
ovea houkuttavaa
Päivä pitenee, aika matelee
ja sitten toista muistuttaa

Päivä päivää seuraa
Valo vähenee
Ilta on

Vaikka on tähtiä tuhansittain
minulle on niistä yksi vain
Se mihin kerrot minun menneen
vihonviimeisen laulun kun teen

http://www.youtube.com/watch?v=8Cymv8sBGdA

Homer, Homer, Homer!Keskiviikko 24.02.2010 16:07

Tällä viikkoo tuli uus hevoslista ratsastuskoululla. Mulla on joka tunnilla Homer \o/

En silti oo ihan varma, voiko oikeesti tuulettaa, koska sillä ratsastaminen on VAIKEETA. Mutta myös aika hiton siistiä! Säkäkorkeus on jotain 175cm eli se on ihan hervottoman iso ja isoliikkeinen, mutta se osaa vaikka ja mitä, vaikka onkin vielä nuori ja hassu. Harmi, että toisella tunnilla tuon sen suoraan tallista, niin vertymiseen menee koko se yks tunti. Toisella tunnilla sillä on onneks yks tunti valmiiks alla, niin pystyy ehkä tekemäänki jotain. Jos mä tosta selviin kunnialla viis viikkoo niin osaan istuu minkä hevosen kyydissä vaan :)))))

[Ei aihetta]Maanantai 22.02.2010 13:38

Sinne meni taas yks viikko, hujauksessa.

Reissut torstaina ja perjantaina meni onneksi ihan jees, vaikka vähän jännittikin. Aloin just täyttää matkalaskua ja huomasin, että kuitti junalipusta on kotona kirjan välissä, koska luin junassa kirjaa ja lipuntarkastuksen jälkeen en jaksanu kaivaa enää lompakkoa esille. Perjantain koulutuskin meni paremmin ku hyvin ja oon siitä erittäin hyvällä mielellä :) Tuntui, että koulutettavatkin oli tosi tyytyväisiä päivän antiin.

Olin perjantaina kotona joskus seiskalta. Käytiin P:n kanssa hakees kiinalaista kotiin ja sit vaan lojuttiin koko loppuilta. Lauantaina lähettiin kiikuttamaan meidän vaaleita sohvia Helsinkiin kaverille takas, samalla käytiin Ikeassa ostoksilla (säilytysjärjestelmä vaatehuoneeseen + kirjakaappi + lamppu) ja kaason luona kahvilla. Oli aika pitkä päivä, koska lähdettiin ehkä puol yheksältä ja oltiin takas kotona kymmenen jälkeen.

Eilen sitten nukuttiin rauhassa ja oltiin ihan rauhassa. Lumimyräkkä oli aika hienosti tuiskuttanut umpeet P:n kolaamat polut pihasta. Tais parhaillaan olla reilusti yli polven lunta. Iltapäivällä käveltiin Porkan Valikseen ostoksille (niinku mitkäki eskimot, untuvatakeissa, huput päässä ja auraamattomalla tiellä :D) ja tehtiin ruokaa. P kokos sitä säilytysjärjestelmää ja mä lepuutin sohvalla. Kyl teki hyvää! Iltasella katottiin Moulin Rouge boksilta, oli se taas hyvä pitkästä aikaa.

Mut on vähän tylsää olla taas töissä, jotenki kaikki ihan levällään :D

P.S. Eilen löydettiin taas meidän talonrakentajan erikoisia ratkaisuja: vaatehuone on tapetoitu muuten, paitsi yhdestä kohtaa. Siis yhdestä kohtaa seinää vaan puuttuu vuota tapettia, siinä on valkonen maali. Miksi? :D Joko on tapetti tai jaksaminen loppunut kesken, mutta omaa silmää hiukan sattuu sellanen. Pitää kai joskus tapetoida koko vaatehuone uudelleen.

@LahtiTorstai 18.02.2010 22:09

Täällä ollaan.

Aamulla tulipalokiireellä Helsingin bussiin, Kampissa ruokaa, taksilla Espooseen palaveriin, sieltä taksilla Pasilan asemalle ja junalla Lahteen. Ja asemalta kävellen hotelliin. Kävin kaupas hakees hiukan syötävää ja nyt istuksin sängyllä läppärin kans. Aattelin pysyy tääl huoneessa koko illan, oon ollu niin järkyssä stressissä koko päivän tästä kaikesta matkustamisesta. Onneks huomenna pääsen työkaverin kyydissä kotiin, ettei tartte enää seikkailla junissa ja busseissa :)

Lauantaina voiki sit lähtee uudestaan Hkiin kuskaamaan sohvia kaverille ja käymään Ikeassa.

Onpa hienoo.Tiistai 16.02.2010 12:35

Tällee lyhyesti:

Ostettiin talo 2008. Siihen tehtiin kuntotarkastus, jossa todettiin kosteutta makuuhuoneen ja pesuhuoneen välisessä seinässä. Sen pääteltiin johtuvan huonosti toteutetuista salaojista ja sadevesijärjestelmästä. Ne korjattiin syksyllä 2008. Lisäks kävi ilmi, että saunasta mitä ilmeisimmin puuttuu höyrysulku.

Talon myyjä ja rakentaja kävivät keskenään oikeutta siitä, kuka joutuu sen työn maksamaan. Kävi niin, että myyjä joutui maksumieheksi, koska oikeudessa jotenkin mystisesti päätettiin kosteuden tulevan pesutiloista. No, meille ei tietenkään ilmoitettu tästä päätöksestä mitään. Jossain vaiheessa otettiin yhteys kiinteistönvälittäjään, joka kehotti hankkimaan paperit käräjäoikeudelta.

Paperit on nyt hankittu ja tänään aamulla meillä kävi se sama kuntotarkastaja tekemässä tarkastusmittaukset. Seinä oli kuiva ja pesuhuoneessa arvot normaalit. Olivat sitten päättäneet P:n kanssa tutkia sitä saunan seinääkin hiukan tarkemmin ja irroittaneet sieltä yhden laatan. Kas, ei höyrysulkua, mutta ei myöskään vesieristystä. Ja meille on myyty talo sanoen, että vesieristys löytyy. Ei oltais edes harkittu ostamista, jos tollanen puute olis ollu tiedossa. Positiivista tässä on sentään se, että se salaojien ja sadevesijärjestelmän korjaus on kuivannut talon alla olevan maa-aineksen ja seinässä ei tosiaan sitä kosteutta enää ole.

Kuntotarkastaja laittaa meille havainnoistaan raportin ja lisäksi mukaan jonkun C2 Rakennusmääräyskokoelman, josta pitäisi selvitä, miten noi vesieristyshommat olis pitänyt tehdä. Toi on tosin tullut voimaan "vasta" 1999, mutta saa nyt sitten nähdä miten tässä käy...

Paras lopputulema silti siltä kantilta katsottuna, että pesuhuone ja sauna remontoitais joka tapauksessa jossain vaiheessa.

[Ei aihetta]Perjantai 12.02.2010 11:52

Tulee varmaan hieno ens viikko. Joudun ratsastaa rästituntei ja sit oon työreissus torstaina ja perjantaina, kele. Torstaina Espooseen, palaveri 14:30, ja sieltä on melkein pakko mennä suoraan junalla Lahteen, koska perjantaina siellä alkaa koulutus jo 9:00. Ei tosiaan hotsittais ajella eka torstai-iltana pääkaupunkiseudulta takas kotiin vaan siks, et sais aamuyöstä lähtee uudestaan reissuun.

Sit lauantaina lähetään Ikeaan. Eli pelkkää reissua koko loppuviikko. Ja tietysti sunnuntaina pitäis niitä Ikean ostoksia kasata, aaaaargh :D Mä kyllä sanoin jo P:lle, et mä nukun koko sunnuntain ihan varmana.

[Ei aihetta]Maanantai 08.02.2010 12:00

Viikonloppu meni taas ihan liian nopeesti. Lauantaina oltiin toimistolla n. iltayhdeksään asti ja eilinen päivä meni Pomarkussa. Eipä siinä sit paljoo muuta joutanu.

Mun jalka on ollu yllättävän vähän turvoksissa, ja mustelmakin on yllättävän pieni siihen nähden, miten kipeeltä toi on tuntunu. Joku kohta mustelmasta on ihan kivikova, yyh :D Oon edelleen päivittäin vuorotellu kylmägeelillä ja Hirudoidilla ja koittanu yleensäki pitää jalkaa aika paljon ylhäällä. Turvotus on pysyny vaan tossa mustelman kohassa eikä se mustelmakaan oo mihinkään valunu, onneksi. Kyl mä silti huomenna ajattelin koitaa kiivetä hevosen selkään, katotaan mitä siitä tulee.

Mietittiin eilen äidin kans sitä meidän reissua. Ehkä me lähdetään Italiaan, siellä ois useampiki kaupunki, joissa vois kiertää.. Esim. Milano, Venetsia ja Firenze. Siihen sais hyvin viikon suttaantumaan. Toinen vaihtoehto ois sitte Etelä-Ranska, mm. Marseille ja Nizza. Hm. Mun pitäis pian päättää!

[Ei aihetta]Lauantai 06.02.2010 21:44

Oon ollu tänää puol kymmenestä asti töis kaapelointiapuna. Välillä käytiin vaan syömäs ja vielä hommat jatkuu. Mulle ei ihan niin paljoo oo hommaa ku noille miehille, niin oon välillä lukenu kirjaa, mut kai musta jotain hyötyy on ollu. Oon laputtanu kaapeleita ja numeroinu pistorasioita.

Kyl mä silti tiiän mukavempiaki tapoja viettää lauantaita :)

[Ei aihetta]Torstai 04.02.2010 15:26

Pehmytkudosvamma, muutama päivä lepoa, kylmää ja Hirudoid fortea. Että silleen. Mustelma kuulemma mahdollisesti vielä leviää ja valuu sitten nilkkaan ja ehkä jalkapohjaankin asti. Hienoo!

Aaa.Torstai 04.02.2010 12:04

Vedin sit ihan kunnon lipat eilen Ruosniemessä. Sotkeuduin jotenkin sauvoihini (en tajuu, miten se on mahdollista) ja sit kaaduin naamalleni. Suksi kolahti oikeen jalan sääreen. Ei kyllä sattunu. Mietin hetken, miten pääsen ylös ja kyl mä sit ihan hyvin pääsinkin. Jalas oli sellanen tunne, et varmaan tulee mustelma, eli ei mitään vakavaa ja laskinki useemman laskun vielä sen jälkeen.

Kotona sitte jalka alko jomottamaan koko ajan enemmän. Juur mitään siinä ei näkyny, eli mustelma on syvällä. Sit se alko turpoomaan ja kuumottamaan, seisoessa pakotti ja tuntu aika hankalalta, pienikin kosketus sattu. No, vähän jäätä ja kylmägeeliä niin yö meni ihan jees, mut sama kipuilu aamulla. Vieläkään siinä ei näy oikein mitään. Mut joo, oon menos lääkäriin varmistamaan, ettei oo mitään oikeesti rikki :)

Ja P muljautti peukalonsa. Et me mennään yhdessä sinne lääkäriin :D