IRC-Galleria

miiainen

miiainen

I'm a queen. I got this shit handled.

Selaa blogimerkintöjä

ÄhinpuhinTiistai 31.07.2012 20:31

Hehe, kävin tänää Sinooperissa ostamassa pari pientä akryylimaalipulloa. Kui sit sattuki, että ne pullot sijaitsi just hyllyn alimmaisina ja mahdollisimman vaikeessa paikassa muutenki. Kyykin aikani ja lopulta istuin siel hyllyvälis lattialla, ku valikoin värejä ja vahtasin värimalleja. Mulla kesti varmaan puoli tuntia, että löysin lopulta sopivat maalit ja värit. Mietinki, et mahtaako kohta jo joku myyjä tulla kysyyn, et onks mulla kaikki hyvi, ku vaan istuin siel lattialla :D Huomenna täytyy vielä käydä ostaa lisää siveltimiä, mut sen reissun teen sitte rautakauppaan kyllä.

Huamenna mennään Buccoon syömään koko perheen kera, kun torstaiaamuna siskon poikaystävä lähtee takas kotiin. He oli eilen meillä kylässä kyllä, mut kiva vielä nähdä isommallaki porukalla :) Aika ihastuttava pariskunta <3 Ja niin hellunen nuorimies!

Kissoilla on ollu kauheen lystii nyt, ku tarha on keskellä pihaa. Siel on syöty ruohoo, painittu ja juostu, kiipeilty ja läikytelty vesikipassa olevaa vettä. Kissalapsi on kiusannu Elvistä, joka on yrittäny mennä hiekkalaatikkoon asioille :D Tänään aamupäivällä sinne tarhaan eksyi lintu. Onneks kissat oli vielä sisällä. Siel se parka räpisteli paniikissa ympyrää. Avasin sille ovee, et se ois sieltä päässy parhaiten ulos, mutta sit se vaan otti vauhtii ja täräytti kanaverkon silmästä läpi O.o No, pääasia lienee, et hän pääsi vapautee!

:(Maanantai 30.07.2012 05:25

Välkkyy ja jyrisee. Ja meitsi valvoo. Hienoa. Miks pitää ukkostaa just YÖLLÄ?

RRrraaaaaaaaaaaaahhhhh!Sunnuntai 29.07.2012 14:19

Mun hermot on jostain syystä to-del-la kireellä. Vaik ei mul mikää huonosti oo. Kaikki asiat vaan jotenki rasittaa ihan hirveesti. Kissalapsi oli ylilevoton, mut hän pääsi ny ulos, ni kai se siit. Koiralla maha kurisee eikä se suostu syömään. Huusholli on sotkus. Ja mitä viä. Ärh. Terassiprojekti levällään pitkin pihaa. Sänkyyki tarttis tänää maalata, et sen sais edes joskus valmiiks.

Kai täälä siivota tarttis, varsinkin nyt, ku kämppä on tyhjä. Kaikki muut on pihalla paitsi minä. Mut ENPÄ JAKSA.

[Ei aihetta]Torstai 26.07.2012 22:38

Oltiin appivanhempien kans Gigantissa puhelinostoksilla. Se oli aika jännittävää se. Puhelimet kuitenki löyty molemmille ja niihin oltiin ilmeisen tyytyväisiäki :) Sit käytiin vielä syömässä Andaluciassa. Vähän jännittävää oli sekin. P:n isällä oli koko ajan stressi pysäköintimittarin tilanteesta ja ravintolalaskun maksamisesta.

Me otettiin pääruuat ja sit sovittiin, että otetaan vielä jälkkäritkin. Silti toinen kaivo lompakkoa ja korttia esiin jo ennen ku pääruokalautaset oli ehditty kerätä pois. Ja se maksukortti ehti käydä siinä pöydällä ainakin viidesti ennen kuin oltiin oikeasti maksamassa ja lähdössä :)

Muistui mieleen viime kesäinen autonostoreissu, se oli vähän saman tyyppinen. Mä olin niin katki, ku päästiin takas kotiin. Oli mun silti nytkin pakko painua suoraan sohvalle pötkölleen ja ottaa parin tunnin tirsat. Pääasia silti, et he sai sen mitä tarvitsivat!

[Ei aihetta]Keskiviikko 25.07.2012 19:13

Sinne ne Jazzitki vaa meni. No, sainpahan fudgeostokset tehtyä ja popsia niitä hyviä sipsejäki yhden annoksen :) Tuli siinä yhtenä päivänä testattua Kirjurin kesäravintolakin, käytiin siinä lounaalla. Ei lainkaan hassumpi paikka, ainakin niil on komee terassi! Ruuassakaan ei ollu valittamista.

P viihtyy aika ahkerasti tuolla Yyterissä ny. Surf-viikko meneillään. Tänään kyllä pitäis vissiin tuulen vähän kääntyä, et ehkä se ei loppuviikosta sit enää vaivaudu lähteen sinne, jos ei oo kunnon tuulia. Olis muutama hommajuttu vielä tehtävänä täällä kotona. Ja mietittiin, et jos kuitenki lähtis käymään Raumalla perjantaina tai lavvantaina. Mut pitää ehkä vähän miettii sitä viel tarkemmin sitten, ku tietää, mikä itel on vointi. Pitäis tulla aika lämmin kelikin vissiin, se tietää sit ainakin sitä, et mun pitää tankata vettä iha hulluna ja lopun aikaa ravata vessas. Voi olla vähän rasittavaa kesälystisuraa sellanen :D

Poikettiin neuvolassakin taas tänään, mutta eipä mitään uutta siellä. Orotellaa, orotellaa!

Juntit!Torstai 19.07.2012 17:19

Argh. Oltiin eilen Klubin Gardenissa kuuntelemassa Antti Sarpila Swing Bandia ja Emma Salokoski & Ilmiliekki Quartetia. Sarpila esiinty ekana ja oli hyvä, kuten aina. No, Salokoski alotti sitten klo 23 ja siinä kohtaa luonnollisesti alko osa yleisöstä olla jo aika hyvis. Meidän takana istuvas pöydässä sitten oli kauhee itku ja valitus varmaan puolet keikasta, kun heillä ei ollut täysin esteetöntä näkymää esiintymislavalle ihmisten kulkiessa siitä ohi ja jäädessä välillä vähän seisomaan ja katselemaan esitystä.

Siinä pöydässä istu kaks vanhempaa miestä ja kolme vanhempaa naista ja ainakin kolme näistä kävi lähes jatkuvasti urputtamassa muille, että "jos teillä ei ole istumapaikkoja, niin menkää tonne taakse saatana!" tai "me ollaan maksettu näistä lipuista hei! Me ollaan tultu katsomaan Emma Salokoskee hei, et menkää pois edestä, että me nähdään lavalle". Mulla palo käpy aivan täysin, ja käännyin sinne pöydän suuntaan ja totesin, että on se ny hitto kumma, kun aikuset ihmiset noin kitisee. Että meillä kaikilla muilla menee koko keikka ihan ohi, kun pitää sitä onnetonta uikutusta ja haistettelua kuunnella. Pyysin, että olisivat hiljaa, niin me muut saatais EDES kuunnella sitä esitystä. Mamma katto mua vaan silmät ymmyrkäisinä.

Hetken päästä yks näistä pöydässä olevista miehistä alko itkee järkkärille, että "noi seisoo mun edessä", kun siinä oli joku kolmen hengen seurue silleen, että yrittivät nähdä lavalle. Ei menny järkkärin selvittelyt siinä oikein jakeluun ja sit tää herrasmies alko sille huutaa, että "haista paska, me ollaa maksettu näistä lipuista!". Sit kyllä palo käpy järkkäriltäkin ja se pisti sedän aika hyvin järjestykseen ja samalla sitten ohjas tän toisen seurueen parempaan paikkaan.

No, sitten, kun se keikka oli ohi niin tää yks nainen tuli multa pyytämään anteeks ja selitti, että meillä oli metrin verran parempi pöytäpaikka, kun meidän edessä ei seisonut ketään... ja että he oli tulleet kuuntelemaan juuri Emma Salokoskea. Olin vaan silleen, että juu juu, niin tultiin mekin, mutta oli vähän vaikeeta siinä alkuun. Eikä meilläkään mitään esteetöntä näkymää sinne lavalle ollu.

Muutenki ärsytti, kun ei se, että on ostanu konserttilipun, tarkota sitä, et on välttämättä istumapaikka siellä ravintolassa! Niitä pöytiä varataan sellasille, jotka aikoo syödä siellä ravintolassa. Ne, jotka tulee vaan kuunteleen musiikkia, joutuu hakemaan paikkansa jostain muualta. Lavan edessä oli tuoleja ja tilaa seistä, mutta kun tila on rajallinen, niin on kai se nyt selvä, että kaikki ei voi koko ajan nähdä täydellisesti sitä lavaa. Jos on olevinaan maailman suurin fani, niin sitten nostetaan se pylly siitä tuolista ja mennään lähemmäs lavaa kattomaan ja piste.

Mitä siihen Salokosken esitykseen noin muuten tulee, niin kyllä se oli hyvä, mutta ei loppuillan esiintyjä kyllä. Aika hidastemposta ja vähän vaativaakin kuunneltavaa osittain, kaikki jazzkadulta kuuluvat bassonjytkeet vähän häiritsi. Ja lisäks laulu oli miksattu kyllä aikalailla päin pyllyä, ei saanu mitään selvää sen paremmin välispiikeistä kuin laulujen sanoistakaan. Eikä johtunu pelkästään siitä, että iso osa kappaleista ja spiikeistä oli ruotsiksi :D

No huhhuh!Sunnuntai 15.07.2012 15:14

Semmonen pyykkisouvi sit eilen. Pestiin äidin kans VIIS koneellista pyykkiä. Siis ihan kaikki beebiksen vaatteet, lakanat, harsot ja pyyhkeet. Äiti jakso vielä silittääki kaikki lakanat ja harsot, et ne on sit pehmeitä, ku otetaan käyttöön.

Seitsemisen tuntia siihen meni yhteensä aikaa ja mä oon ihan romuna nyt, ku hääräsin melkein sen koko ajan jalkeilla. Mut onpahan urakka valmiina! Vielä vaan pitää viikkailla vaatteet kaappiin odottamaan :)

[Ei aihetta]Keskiviikko 11.07.2012 20:05

Hieno tilanne tänää Tiimaris. Käytiin hakees sieltä muutama muovikori ja samalla katoin, et jaa tos onki "Tästä pöydästä -50%" -lappu ja aloin penkoo tyynynpäällisiä. Sitte kiersin sen pöydän toiselle puolelle ja löysin toisenlaisia, nätimpiä tyynynpäällisiä. Ei niissäkään normaalihinta ollu ku 6,99e, mut aattelin, et aina parempi, jos puoleen hintaan saa. Kassalla sit loppusumma kuulosti vähän isolta ja kysyin, et eikös nää tyynyliinat ollu puoleen hintaan, kun ainakin ne siitä alepöydästä löysin.

"Juu ei, kun se pöydän takaosa on niinku meidän varastoa, että nää napilliset tyynyliinat on kyllä ihan normaalihintasena täällä toisessa pöydässä" sanoo myyjä siihen. Ahaa... Kiintoisaa. Totesin sitten, että enpä tosiaan voinut tietää, että se alepöydän takapuolisko on joku VARASTO, koska sitä pöytää vastapäätä oli vielä lisää hyllyjä, joissa oli tavaraa myynnissä + se "varastohylly" oli ihan yhtä pengotun näkönen ku ne muutkin. Sitten myyjä tietäväisenä kertoo, että "Niin kun tässä pöydässä on alennuksessa ne tuotteet, missä on se alelappu". Siinä kohtaa P sitten kysyy, että entäs ne tyynynpäälliset, mitä me ensin katottiin, kun ei niissä mitään alelappua ole - että onko ne nyt sitten puoleen hintaan vai ei? "Siis joo, on kyllä, me ei vaan olla ehditty laittamaan niihin vielä niitä lappuja". Jjjjust. No vaihdetaanpa sitten täyshintaset tyynynpäälliset niihin alennuksessa oleviin. Voi tuskaa ja huokailua.

A. Miten myyjä voi olettaa asiakkaan tietävän, että jonkun pöydän takaosa on jotain heidän omaa varastoaan, kun se on kuitenkin täysin avonainen ja pengottavissa?
B. Ei myyjä voi olettaa, että asiakas tietäisi mitkä tuotteet on oikeasti alennuksessa, jos osassa on alelappu ja osaan "ei ole vielä ehditty laittaa".
C. Myyjä ei saisi vetää hernehiä nokkaan, kun saa ihan asiallista palautetta ja aiheesta.

Oli nii hauska katella P:tä, kun se kiemurteli siinä kassalla ja yritti nieleskellä kaikki nasevat kommentit, mitä se olis halunnu sille myyjälle sanoa. Ulkopuolella se sitten totes, että hukkaan ois nekin jutut menny, ku ei vaikuttanu ihan penaalin terävimmältä kynältä se myyjä :D

Eilen oltiin valokuvaukses. Mä oon niin onnellinen, että se järjesty sit kuitenkin, vaik meinas mennä vähän tiukille. En tiedä, koska saadaan kuvii nähtäville, kun kuvaaja jäi lomille ja läks reissuun, mutta toivon vaan, että ne on hyviä. Otettiin yhteiskuvia ja sitten osassa kuvista olin yksin. Aika hieno fiilis jäi ja kokeiltiin paljon kaikkee erilaista. Tarkotuksena olis ottaa toinen sessio hetipian sitten, kun beebis on syntynyt :)

Tänään oli lääkärikäyntiki ja siel oli kaikki hyvästi. Tyypperö oli suvainnut käänytyä takas oikein päin, että iso jee sille. Nyt ollaanki sit jo niin loppusuoralla, et saadaan käydä tervehtiis neuvolantätiä kerran viikos!

Meri-ilmaa!Perjantai 06.07.2012 20:03

Käytii eilen Ahlaisis. P autto vähä mun isovanhempien mökillä, ku laituri piti saada talvisäilöstä veteen. Me istuskeltiin koisun kans siinä rantakivikolla ja seurattiin sivusta. Meil oli molemmil omat istuintyynyt siin, ettei takapuolet puudu :D Koisu kyllä kävi nuuskimassa vähän joka puolella, vaik oliki vähä hankala siellä kivikossa liikkua. Se oliki sit aika uupunu, ku päästiin illalla kotiin.

Mul kävi eilen kaveriki kylässä vauvansa kans. He oli remonttievakos. Ei se tos nii raskaalta tuntunu, ku istuskeltiin ja juteltiin vaan, mut kyl sit illalla viel ton Ahlaisten reissun jälkeen olin taas niiiiin taju kankaal, ettei mitää rajaa. Tänää oonki sit vaan istuksinu sohvalla ja ottanu iha kaikes rauhas. Vähän jotai pientä hyödyllistä häärin, pyyhin ton uuden vaatekaapin ja sen semmost.

Illemmalla vois yrittää lähtee vähän ulos kävelylle sitte, ku ei enää oo ihan noin kuuma. Jaksaa sekä emäntä että koira vähän paremmin. Ollaan me tos omas pihas silti käyty, kasteltii kukat ja haettii posti ja jutusteltii naapurin sedän kans :)

P:llä alkaa tänää kesäloma <3

[Ei aihetta]Torstai 05.07.2012 14:34

Leivoin töihin kakun. Vein sen sinne eilen. Se oli about 20 hlön kakku ja syöjiä oli ehkä 13 eikä koko kakusta jäänyt muruakaan jäljelle :D Parempi toisaalta niin, mut kyl mä vähän olin hämmästyny!

Oon kaks päivää täs ny huitonu menemään aika villisti, tänään on pakko pitää lepopäivä. Tuntuu kyllä luissa ja ytimissä, et on yhtäkkiä ollu enemmän jalkeilla ja puuhannu kaikenlaista. Yöllä meinannu päästä edes sängystä ylös. P toi onneks aamulla Panadolia mulle sänkyyn, et sain ottaa sen ja sit viel huilata hetken, et se ehti vähä vaikuttaa :) P:lläki alkaa kohta loma <3