IRC-Galleria

miiainen

miiainen

I'm a queen. I got this shit handled.

Selaa blogimerkintöjä

[Ei aihetta]Keskiviikko 30.04.2008 16:49

On tää työpaikka kyl aika kiva. Meil tarjottiin munkkia ja simaa! Ja sit pomo jako meille kaikille pienet Henkell Trockenin kuohuviinipullot ja serpentiiniä. Mietinkin, et siman lisäks vois tänään maistaa jotain muutakin kuplivaa ja tää osu just sopivasti :>

Kaupat tehdään, mut...Keskiviikko 30.04.2008 16:01

kosteutta löyty. Erikoisesta paikasta - pesutilojen ja makuuhuoneen välissä olevan kiviseinän alareunasta, lattialistan kohdalta n. metrin matkalta. Siin sitä sit ihmeteltii porukalla, et mistä se kosteus tulee, kun pesutilat oli ihan kunnossa ja se kostee kohta oli jotenki niin pienelle alueelle rajottunu. Mistään muualta ei löytyny mitään kummallisuuksia. Pihastaki kaiveltiin kivetystä pois ja tarkistettiin sadevesijärjestelmät ja salaojitukset ja niistä se ongelma osittain selvis. Huonosti tehdyt järjestelmät ja vääränlaista maa-ainesta. Sit vielä sen paalutetun talon jonkin tukipalkin ja pohjan välistä puuttui kosteuden etenemistä estävä huopa, joten sen seinän kosteus sit selittyi sillä. Ja se märkyys on todennäkösesti sen viime syksysen rankkasateen peruja.

Kauppoja ei kuitenkaan peruta, myyjä hoitaa työmiehet tekemään uuden sadevesijärjestelmän ja salaojituksen ja tarkistuskaivot ja semmoset kuntoon sekä kuivaa sitten sen makkarin seinän. Ja kaikki on sit ok, kun me ollaan hyväksytty se työ. Ei haluttu sit tollasen asian takia luovuttaa, kun kosteuden syykin saatiin selville eikä siellä sitten kuitenkaan ole mitään mätänevää olemassa... se kivi sitten aikanaan kuivuu. Toivottavasti en ny ihan höpötelly mitä sattuu, koitin vaan poimii miesten puheesta sen oleellisen enkä oo enää lainkaan varma onks toi nyt oikein :D

Olin eilen ratsastamassa ja Pipo oli jotenkin ihmeellinen. En sit kovin kauaa viittiny pyöriä siinä kentällä. Oliskoha sillä sit lihakset jumissa tai jotain. Pitää seurailla. P oli kivel ja mä tallilla, sielt mentiinki suoraan kauppaan. Oltii joku maailman edustavin pariskunta. Mulla oli ratsastusvaatteet päällä + lippis piilottamassa kypäräkampauksen ja sit P:llä oli miehekäs Rytömulli-paita =)

Tulee muuten ihan jännä fiilis tolleen, ku joskus sattumalta esim. kaupas näkee jotain kaukasesti vanhoja tuttuja muistuttavia ihmisiä. Sit on sellane olo, et jaa kato toiki on vissii hengis, HEHE! Olkoo. Joidenki kohdalla joskus jopa mietityttää, et pitäiskö oikee huomioida, moikata tai jotain. Olis se kai kohteliast. Mut toisaalt... mitä sitä kaikil tuntemattomil moikkailee! Tai yleensäkää sellasil, kenen kans A. ei oo missään tekemisis B. ei haluu olla missään tekemisis C. ei enää koskaan olis mitää puhumist. Näit o muutamii.

Tänään grillataan! Ja tehrään tomaatti-mozzarellasalaattia ja herkutellaan hulluna! Onneks on noin kaunis ja lämmin ilma, kyl kelpaa istuksii pihalla elukoiden kans <3

[Ei aihetta]Tiistai 29.04.2008 18:56

Kyl jaksaa takkuilla. Onneks koht pääsee kotiin ja tallille.

Huomenna ois se kuntokartotus. Huuuu =)

Maanantai - eikä edes vituta!Maanantai 28.04.2008 12:53

Yleensä maanantai on aina sellanen yleisvitutuspäivä. Jotenki tää aamu on sujunu, koska en oo vielä yhtään hermostunu :D

Sain opariinki jo pari riviä lisää tekstiä ja se edistyminen näyttää taas hiukan valosammalta. Oon kyl hippasen aikataulusta myöhässä, mut se asia on vielä korjattavissa. Harmittaa vaan, kun pitäis lukee vielä tietokantajärjestelmien tenttiin. Se on sellanen homma, et mä oon alottanu sen opintojakson viime keväänä, mut lopetin sen kesken, kun se oli niin vaikee. Ja nyt opettaja sit ehdotti, et voisin suorittaa sen tentin, kun kaipasin vielä pari pojoo lisää. Oon siis yrittäny tankata sitä materiaalia ihan tosta noin vaan. Se on älyttömän vaikeeta asiaa, kun pitää vaan lukemalla hoksata. P lupas kyl mun kans katsoo niitä SQL-tehtäviä tossa jonain päivänä, et jos hiukan paremmin hahmoittais sen tekstin. Sit tuntuu ihan typerältä lukee tollasta suomeks kirjotettua tekstiä, kun noi asiat ymmärtää paremmin englanniks. Hiukan veemäisiä englannista suomeen käännetyt termit. Oon joutunu niitä viljelemään opariinkin aika tavalla ja ne tuntuu aina vaan särähtävän korvaan.

Me kahviteltiin eilen P:n ja sen vanhempien kanssa mun isän ja äidin luona. Äiti oli tehny kaikkii herkkuja ja meil oli tosi mukavaa. Koira kyllä yritti taas olla kaiken keskipiste, mut ehdittiin me siinä sit kaikkee muutaki höpöttää. Taloasiat ainaki tuli juteltua melko perusteellisesti =) Edelleen jännitetään keskiviikkoa. Mun pitääki tänään soittaa vuokranantajalle ja jutskata vähän tosta asunnon vuokrasopparin irtisanomisesta. Ajattelin, et olis kohteliasta soittaa ja sanoo, et todnäk sanon asunnon irti keskiviikkona. Jotenki tuntuu tympeeltä soittaa kuun viimisenä päivänä, et sanosin sopimuksen irti, kiitos ja hei.

Ääöö. Saatiin meijän hääpäiväneuvottelutki päätökseen. Ei sillä, et siin olis kauheesti neuvottelemista ollu, mut kuitenkin. Piti hiukan valikoida.

Mut jos ny alkas töihi. Ja kävis vessas, ku kahvist tulee ain kauhee hätä. Silti mä vaan aina juon sitä. Alkuviikost, maanantaina ja tiistaina, menee hyvi se puol mukillista kahvii, mut keskiviikkona tulee jo maha kipeeks. Ei oikein sovi mulle. Mut mieluusti hörpin kahvin tos, ku muutenki syön töis aamupalan. Kyl sil päivä lähtee käyntiin paremmin, ku pelkällä vedellä. Ja onhan se kahvittelu ja lehden lukeminen tossa sellanen sosiaalinen tapahtuma muutenki =)

[Ei aihetta]Lauantai 26.04.2008 15:42

Ratsastukset meni eilen oikein kivasti. Tuli tosi hyvä mieli. Hikoiltiin hepan kans molemmat lämpimässä kevätauringossa =) Huomenna uusiks!

Käytiin ihmettelees tapettei, suihkui, suihkuseinii, wc-kaapistoi ja sen semmosii juttui eile. Ollaa onneks aika pitkälti samoilla linjoilla, ettei ihan kauheesti tarvii ruveta tappelemaan :D Tapetteja on kyl niin loputtomasti, et melkein hirvittää alkaa valitsemaan. Mut eilen me löydettiin silti sellasii hyvii vaihtoehtoja olkkariin, niist molemmat oli yhtä mieltä. Työhuoneeseenki saatiin jo vähä mietittyä värejä ja tyylejä. Oli mukavaa :>

Mä muuten nukuin tänään piiiiitkään. Heräsin ekan kerran kuudelta päästään koiran ulos. Sit heräsin yhdeksältä, ku P mönki ylös sängystä. Se lähti sit omiin juttuihinsa kymmenen aikaan ja mä jäin sänkyyn köllimään koiran kans. Nukuttiin kahteentoista! En muista koska maailmas olis viimeks käyny noin. Yleensä oon noussu viimeistään kymmeneltä. Viimeyön unet meni kyl vähän pieleen, ku niskaa ja hartioita särki, oli vuoroin kylmä ja kuuma, heräilin uniin, siihen, et kissa tunki väliin nukkumaan ja koira vaihteli paikkaa jalkopäässä, mul ei ollu tarpeeks peittoa. Ja P tietysti kuorsas =)

Tänään muuten vois grillata!

[Ei aihetta]Perjantai 25.04.2008 12:56

Kaunis päivä! Vein P:n töihin ja kävin koiran kans mukavalla lenkillä. Meitä vastaan tuli viis koiraa. Yks dobermanni, joku lammaskoira, kaks pystykorvast ja whippet. Se dopperi oli kyl aika... hälyttävän olone. Sil oli kuonokoppa ja kauheet systeemit muutenki. Sitä ulkoiluttaneel naisel oli kyl niin täys työ pidellä se käsissä. Se ulisi, haukku ja vinku, ja tietysti yritti poukkoilla muiden koirien suuntaan. Hiukan varmaan raskas sellasen kans lähtee lenkille. Heku oli ihan hädässä, kun piti kävellä sen dopperin ohi. Se on peloissaan edelleen kaikista koirista ja väistää niitä, mut onneks se on silti jo niin paljon reippaampi, että se ei ala räkyttämään tai muuten tyhmäilemään. Se menee vaan kauemmas.

Joo. Ehdin jo imuroidakki. Sit tein vähän aamupalaa. Nyt pitäis ilmotella Pipon omistajalle, et oon menossa tallille tänään. Siihen asti aattelin sit ottaa iha iisisti vaan. Taidan mennä tänään ratsastamaanki, siihen pitää valmistautuu henkisesti :D Mul on kyl lihakset niin vetelänä, ku eilen jumppasin ja illalla olin ratsastamassa.. mut nyt oni niin kaunis sää, et pakko kyllä lähtee ratsastamaan. Kun pääsen lähtemään tallilta, meen hakee P:n töistä ja sit me kai mennään katteleen sadesuihkuja ja muita sisustusjuttuja. Se on semmonen juttu, et viikon päästä meil on oma talo! Edelleen siis olettaen, et kuntotarkastuksessaa ei ilmene ongelmia. Hullua! Mut niin ihanaa :>

Jos kaikki menee hyvin...Keskiviikko 23.04.2008 23:03

...NI REILU KUUKAUSI!!!!

Touhui ja juttuiKeskiviikko 23.04.2008 13:28

Keskiviikko. Paljon puuhaa. En oikein tiedä miten tätä kaikkee tekemistä aina onkin niin kauheesti. Tuntuu, että melkein joka päivä on työn jälkeen on vaikka mitä tekemistä ihan normaalien kotitöiden ja kaupassa käymisten yms. lisäks. Toisaalta se on ihan kivaaki, tällaseen aktiivisempaan elämään vaan pitää kai hetken aikaa totutella. Yksin ollessa oli laiskempaa =)

Tänään mennään tervehtimään P:n tätiä. Mua vähä jännittää =) Mut kyl se varmaa hyvin menee. Meidän piti mennä jo eilen, mut tuli vähän muutoksia ohjelmaan. Tänään me mennään kattoon myös taloa. Isä ja äiti tulee mukaan tällä kertaa. Me otetaan samalla vähän mittoja huoneista ja muutenki tutkitaan noita sisustukseen liittyviä juttuja. Se kuntokartotus on edelleen tekemättä eikä mikään oo ennen sen valmistumista 100% varmaa, mut aika vaikee uskoo, et siinä talossa mitään suuria vikoja olis muutaman vuoden aikana syntyny. Kuitenki, jos se kuntokartotus on ok, ni sen jälkeen kaikki asiat tapahtuu varsin nopeesti ni olis kai se hyvä, et on jotain mietittynä valmiiksi. Eilen käytiin kattelees vähän sadesuihkuja... ah, mä niin haluan sellasen. Isoin rojekti tulee silti varmaan olemaan tapettien valinta. Ihanan jännää =)))

Ulkona on taas niin kaunis sää. Oikee harmittaa istuu tääl toimistolla, hmph. Työmotivaatiokin on taas tasan nolla. Ikävää sinänsä, ku asioiden tarvis ikäänku edistyä. Mä oon kyl melkein kaiken miettiny valmiiks, mut ne asiat pitäis vielä saada tohon paperille. Pitää vaa yrittää.

[Ei aihetta]Tiistai 22.04.2008 22:41

Kauhee särky ja jomotus oikeessa olkapäässä ja käsivarressa. Tää on vaivannu ny jo monta päivää, ja aattelin, et se olis jo rauhottunu, mut nyt iski tas semmonen kipu, et huh. Tietty kotona on aina särkylääkkeet loppu sillon, ku niitä tarvis. Onneks P lupas hakee särkylääkettä keiviltä tullessaan.