IRC-Galleria

miiainen

miiainen

I'm a queen. I got this shit handled.

Selaa blogimerkintöjä

Jyskyti jyskytiMaanantai 30.04.2012 12:34

Hörppäsin äsken aamukahvin ja nyt pumppu hakkaa aika villisti. Täytyy sanoo, et on mul joskus parempiki olo ollu. Oliskohan hb taas laskenu, ku näin tykyttää... Samaa oli tos helmi-maaliskuun vaihteessa ainaki, kun oli hb jonkin verran laskenu. Se on pysyny tähän asti kyl poissa, kun oon koittanu tarkkaan kattoo, et saisin rautaa vähän sieltä sun täältä, mut voi olla, et pitää kohta hakee jotai purkkirautaa lisäks.

Olin äidin kans eilen vaatekutsuilla. Elämäni ekan kerran. Firman nettisivujen perusteella mentiin äidin kans molemmat lievästi sanottuna epäluulosina paikalle, mutta kerrankin yllätyttiin erittäin positiivisesti! Mä löysin itelleni kivat trikoiset caprimittaset kesähousut ja sit ihanan pinkin pipon, mis on SAMMAKKO. Ja sit beibille tilasin kivan retrohenkisen peiton. Äiti osteli vauvanvaatteita 120 eurolla (mm. ruskean pipon, jossa on myös SAMMAKKO) :D No, löysi se sentään itelleenkin jotain.

Sit me rillattiin P:n kans eilen ekan kerran tänä keväänä. Kyl se maistu sit niiiiiin hyvältä :) Huomenna käydäänki varmaan vapputorilla aamupäivällä ja sit lähetään anoppilaan kyläilemään. Ei olla heitä nähty pääsiäisen jälkeen lainkaan. Mä vähän mietin, josko tänään ehtis leipoo pienen vappuherkun. Olis lähestulkoon kaikki aineksetkin valmiina kaapissa. Vaik terkkari kyl käski olla syömättä liikaa tippaleipiä vappuna, et ei mee sokerirasitukset pyllylleen :D

Paksultapa hyvinkin nii!Sunnuntai 29.04.2012 01:39

Tänään kaupas joku pikkupoika huusi mulle, että "Näytät muuten aika paksulta!". Nice... No, kiitin kumminki kehuista.

Voi kivakiva :)(:Torstai 26.04.2012 12:37

Eilen oli mun ja äidin yhteiset korukutsut ja oon niiiiin tyytyväinen, kun äiti tuli niistä niin onnelliseks :) Vieraita oli paljon ja äiti löysi itelleen kauheen kasan uusia koruja. Ja musta tuntu, että vieraatkin tykkäs ja löysi kaikenlaista mieluisaa. Mikäs sen parempaa! Esittelijä oli tosiaan eri kuin aikaisemmilla kerroilla ja oli huomattavasti parempi kuin tää edellinen... Yritti avustaa jokaista ja kyseli mielipiteitä koruista ja ehdotteli eri vaihtoehtoja. Oli siis joka tavalla aktiivinen, mutta ei liian tyrkyttävä kuitenkaan. Ainoo vaan, että se puhu kauheen lujaa :D

Itekin löysin sitten kivat korut sen kaiken sovittamisen ja pähkäilyn jälkeen. Siinä pöydässä oli niin paljon ihania koruja, mutta kauheen monessa oli joku "mutta...". Mut kyl se päätös siinä sitten selkis, kun oli tarpeeks kauan vaan peilannu :D Nyt on taas pari uutta Fridaa: valkoinen helmikaulakoru pienellä kirkkaalla kristalliamuletilla ja sit kirsikkakvartsirannekoru. Siitä haikailin eka kaulakoruversiota, joka oli myös pöydässä, mutta sovittaessa sitten totesin, et ei käy mun ihonväriin tohon kaulalle. Rannekoru näytti sit taas kädessä ihan erilaiselta ja siitä tykkäsin kovasti :) Sisko löysi ihanan pitkän kaulakorun keväisissä pastelliväreissä ja äiti osti aika dramaattista mustaa kuten tyyliin sopii.

Sit tuli höpöteltyä kaikkee vauva-asiaakin ja sekin oli ihan mukavaa! Yhden lapsuudenystävän äiti kyllä silti kyseli vähän omituisiakin asioita. Olin hetken ihan O.O, kun se yhtäkkiä huusi huoneen toiselta puolelta, että onko P tulossa mukaan synnytykseen. Mikä kysymys tommonenki nyt oikeesti on? Ei varmaan oo kenenkään muun asia :D Kas, ettei kysyny oliko vauva vahinko vai toivottu. Olis ollu ihan yhtä älykäs kysymys.

Aarinko paistaa!Keskiviikko 25.04.2012 14:08

Vähä kivint! Ei sada vettä eikä oo kylmä ja on ihanan valoisaa :) Eilen nautittiin koiran kans kauniista säästä tunnin iltalenkillä ja se oli kyl aika mukavaa! Mä tosin olin tyhmä ja lähin käveleen kangaskengissä ja ne ei kyl ollu ihan parhaimmat lenkkikengät. Mutta ku en jaksanu alkaa vaihtaan siinä, kun tulin just asioilta kotii ja lähettiin pihalle saman tien.

Kohta me ollaan lähössä siskon kans lounaalle ja sit illalla on korukutsut äidin luona. Toivottavasti siel on paljon niitä kevätuutuuksia, oli niin ihanan näkösii ainaki siel nettisivuilla. Tekee vaan kauheesti mieli hiplata :D Ja toivottavasti sieltä jotain tarttuu mukaanki!

Me haettiin kiesit kotiin tos toissapäivänä ja on ne ny aika komeet! Ja isot. Ei siihen kuistille ny sit just muuta mahdukaan :D Tosin siinä on kolme parii suksii, monokassit ja muut vastaavat kamat kans. Mut ne siitä siivoutuu autotalliin, kunhan P saa projektiaan edistettyä. Sit varmaan tarttis muutenki järkätä sitä hommelii vähän uusiks. Kaikellaist...

[Ei aihetta]Maanantai 23.04.2012 14:25

Onneks edes eilen oli ihan kaunis päivä eikä satanu vettä! Päästiin koiran kans oikein kunnon kävelylle ja se piristi mieltä oikein huomattavasti. Sain kyllä jonkin sortin raitisilmamyrkytyksen, kun olin ihan katkipoikkiväsyny tunnin ulkoilun jälkeen. Ihan mukavaa, että kerittiin pidemmälle lenkille, kun perjantaina ja lauantaina oli kiirettä ja niin ankee keliki, et ei sit kovin pitkii kierroksia tullu tehtyy. Koira alkoki sen seurauksena olla melko levoton. Millastakohan säätä vapuks ois tiedossa? Mä kovasti haaveilin jostain vappupiknikistä, mutta ehkä ei pidä intoilla liikaa etukäteen...

Ehdittiin tavata vähän kavereita ja sukulaisiakin viikonloppuna. Se oli ihan mukavaa, vaikka jotenkin se kyllä oli aika raskastakin. Olin ihan kuitti kyläilyn jälkeen. Varsinkin toi sukulointi väsyttää aina. Tuttavien lapset on niin aktiivisia ja kovaäänisiä, että siinä on sen pari tuntia tärykalvot koetuksella. Lapset huutaa leikeissään ja aikuiset yrittää keskustella riittävän kovaäänisesti, että puhe kuuluu sen kaiken kiljunnan yli. No, ihan kiva silti, että pääsee sillon tällön vaihtamaan kuulumisia.

Sain perjantaina neuvolasta kauheen nivaskan taas kaikenlaisia papereita. Näkyy noi Kelan laput olevan asiasta riippumatta aina yhtä monimutkasia täyttää :D Tai ehkä vaan asennoidun niihin niin. Niin monta kertaa käyny silleen, että vaikka kuinka huolellisesti ois yrittäny täyttää, on silti joku pielessä. Tarvis siitä huolimatta reippaasti täytellä noi paperit, että sais ne lähetettyä ajois.

Tänään sisko tulee vielä meille kylään, sit se lähteeki torstaina jo poies. Mut onneks se tulee sitte heinäkuun puolivälissä takas vähän pidemmäks aikaa :)

!!Torstai 19.04.2012 12:40

Huoh, tääkin olis LP47:lla...Tapasin eilen siskon <3

Ja äiti ja isä oli tuonu Barcelonasta tuliaisiks Chiccon tuttipullon, jossa oli kissan kuva! Sit tuliaiskassista löytyi myös potkuhaalari. Lisäks P oli eilen saanu ilmotuksen, että vaunut oli saapunu ja ne ois noudettavissa ens viikolla.

Heku on taas kevään tullen ollu ihan mahoton. Se karkaa naapureiden puolelle saman tien, ku selkänsä sekunniks kääntää. Sama homma oli viime keväänä. Aita on sen verran routinu ylemmäs taas, että se pääsee aika vaivatta livahtamaan sieltä alta. Toises naapurissa viel tehdään jotain kasvimaan uudistustöitä ja ennen se kasvimaa on ollu kokonaan aidattu silleen, et vaan yhdestä portista on päässy kulkeen, mut nyt Heku on sieltäki jostain rakosesta mahtunu luikahtamaan kokonaan naapurin pihan puolelle. Voi olla naapurin Emilia-koira vähän ihmeissään, jos joku päivä törmää Hekuun omalla pihallaan :D Eihän se sais sinne mennä, mut se on niin pirun nopee!

Toissailtana mun neulontaprojektikin eteni vaikka miten monta kerrosta. Jospa tänään jaksaisin jatkaa taas :) Kolmas lankakerä menossa jo!

P.S.Keskiviikko 18.04.2012 15:15

Perjantaina tulee Neloselta Death Proof ja lauantaina Planet Terror. Yöllä tietty. Mutta vaihteeks jotain hyvii leffoi tarjolla!

[Ei aihetta]Keskiviikko 18.04.2012 14:24

Kyl on ny hanpaita raaputettu. Kesäkuussa uusintakierros, jes.

Kattelin tos Jazzien ohjelmaa. Tiedän, et mulla saattaa sillon olla jo vointi semmonen, että ei vaan jaksa ja pysty mihinkään Arenan konserttiin lähtee päiväks istuu, mut siis... siel olis Paloma Faith <3 Ja Emeli Sandé olis kans kiinnostava. Ja Norah Jones. Ja M.A. Numminen :D Sit LP47:lla olis GG Caravan, mut ne esiintyy vast joskus yöllä, et ei varmaan toivoo, et sinne jaksais lähtee. Klubin Gardenissa ois Emma Salokoskee ja Antti Sarpilaa. No, kauheen kiva ois, jos pääsis edes johonki. JOS.Ja sit: miks pitää sataa räntää!!!!! Semmost kovaa ja pistelevää räntää, sattu vähän naamaan, ku poljin töihin. Koirakin oli taas aamulla ihan WTF, ku päästin sen pihaan, ku oliki maa valkonen. Mut huamenna pitäis olla kauniimpi päivä. Ja lämpimämpiki! Ja kai tänään iltapäivällä jo piti auringon paistaa ja räntäsateen olla ohi. Ois vaa!

Pyörä kulkee.Tiistai 17.04.2012 12:29

Tulin kuulkaa mummiskyydillä töihi! Yllättävän lepposasti meni matka. Ajelin kyllä aika hissuksiin, ku tuntu eiliset jumpat vielä vähän painavan. Huomenna ja torstaina samat pyöräilykuviot, koska P on reissussa vaihteeks. Huomenna aamulla saan ajella kyl hammaslääkärin kautta, vähän tylsää :D

Alko melkein kaduttaa, et varasin sen suuhygienistin jo heti klo 8 (mikä tietty on töiden kannalta paras aika), kun tuntuu, et aina noilla aamukäynneillä kyökityttää iha hirveesti. Ja se hammaskiven raaputtaminen on muutenki aika inhaa ja veri vaan roiskuu. Mul on muutenki sillai herkästi vuotanu veri ikenistä, ku hammaskivee poistetaan, mut nyt mulla on vuotanu muutenki tavallista herkemmin esim. hampaita harjates. Et varmaan lysti käynti tiedossa huomenna. Toisaalta onpahan sekin sitten hoidettuna...

Sisko tuli Suomeen lomalle sunnuntaina ja varmaan keritään treffaan täs heti parin päivän sisään. Jepa jee :)(:

Ärh.Perjantai 13.04.2012 19:11

Hiukanko tympeetä kelii luvattu huomiselle. Ja mä kun ajattelin, että ois kiva lähtee aurinkoiselle lenkille koiran kans huomenna päivällä ja pyytää vaikka joku kaveri seuraks. Mut niinku vettä ja räntää?! Kiinnostaako? Anyone? Sitä määki.

Puhhuhhuuu. Onneks on perjantai. Me lähretään vähän kaupunkiin asioille. Mua kyl väsyttää iha hulluna, mut tiedän, et huomisaamusen kampaajan jälkeen en tod jaksa pyörii missään kaupoilla, niin parempi käydä tänään. Sitä paitsi tänään pääsen puolison kans, ku huomenna joutusin yksin :)