IRC-Galleria

miiainen

miiainen

I'm a queen. I got this shit handled.

Selaa blogimerkintöjä

Ihana elämäMaanantai 31.08.2009 17:15

Kävin tänää työterveyshoitajalla ihan muiden asioiden puitteissa, mut samalla pyysin, et se mittais vyötärönympäryksen ja punnitsis mut, et vois verrata tuloksia alkuvuodesta mitattuihin. Paino ei ollu pudonnu ku viitisen kiloo, mut vyötäröltä oli 5cm kadonnu johonki. Vaik kai se silti taitaa olla sillai 1kg=1cm. No, enivei, ihan hyvä. Se hoitajaki hurras innoissaan.

Sitte, ku olin lähdössä jo pois, se kysy, et mitenkäs töissä muuten menee. Oli ihan pakko alkaa avautuu. Valitin uupumusta, kiinnostuksen puutetta, saamattomuutta ja huonoa omatuntoa, kun työt ei suju. Hoitaja totes, että kuulostan alakuloselta, ja et se ei oo normaalia, kun samaa on jatkunu jo keväästä asti. Tilanne on siis se, että mulla on nykyään viikonloput aina valmiiks pilalla, kun tiedän, et maanantaina pitää taas mennä töihin. Työpäivät kuluu johonkin ihmeelliseen neppailuun. Tiedän, et pitäis suoriutua tehtävistä ja päästä niissä eteenpäin, mut keskittymiskyky on jotakuinkin nolla, ja siks tuntuu, etten tajua mistään mitään enkä saa koskaan mitään valmista. Huono omatunto siitä, etten tee tulosta, mut silti kätöset kieltäytyy tekemästä mitään. Jokaisen työpäivän jälkeen oon aivan kuitti ja haluaisin vaan nukkua. Lenkille ja tallille lähteminen on usein tahmeeta, vaikka sit on ihan hyvä fiilis, ku on saanu lähdettyä. Kotityöt ei maita, vaatii ponnisteluja pelkkä pyykkikoneen täyttäminen ja päälle laittaminen. Nukun kuitenki ihan hyvin, eikä mun mieltä paina erityisesti mikään. Kesäloma tai tää aktiivisempi liikkuminen ja ulkoilu ei oo tuonu yhtään boostia tähän. Hiukan ahdistavaa. Ja tänään taas istuin täsä työpisteellä pala kurkussa ja kyyneleet silmissä, ku katoin noita työjuttujani ja totesin, et en mä tajuu, enkä osaa. Enkä jaksa.

Torstaina pääsenki sit työterveyslääkärille. Että sillee.

[Ei aihetta]Maanantai 31.08.2009 11:25

Onneks ei sit tän paskempi aamu. Voi stana.

Ai yhdys sana?Perjantai 28.08.2009 18:09

"kiinnosti kisa historia siksi että myyjältä löytyisi silmää tuoda kisa hevonen kenttään"

[Ei aihetta]Tiistai 25.08.2009 13:54

Kissalapsi vaikuttaa nyt rauhallisemmalta, on varmaan korvien ja tassujen kutina rauhottunu. Se on paljon seurallisempikin taas, eikä lainkaan niin äksy ku tos joku aika sitte. Jee <3

Pidin eilen oikein kunnon lepopäivän. Nukuin päiväunet enkä käyny edes lenkillä. Olo helpotti aika paljon. Viime yön sain vielä kaiken kukkuraks nukuttua tosi hyvin, ni ei enää ketuta koko maailma :) Ja tästä voi taas sit liikuntaviikko alkaa. Tänään ratsastus, huomenna lenkki, torstaina ratsastus ja loppuviikon päivinä lenkki.

Siskoki tulee Suomeen perjantaina, muutamaks päiväks vaan, mummua kattomaan. Mut kiva nähdä sitäki. Toivottavasti olis hyvää säätä, niin vois vaikka pitää grillikauden päätöskemut :)

[Ei aihetta]Maanantai 24.08.2009 14:01

Hajoominen jatkuu.

Mua vituttaa a) työ, b) työ, c) entinen idiootti kaveri ja d) työ.

Ostin itelleni viikonloppuna juoksukamoja. Kunnon juoksuhousut ja pitkähihasen paidan syksyä varten, se menee ratsastaessakin hyvin. Ne tuli testattua jo, ja olivat kyllä tosi hyvät. Ja P:ltä sain etukäteen synttärilahjaks kirjan, jota oon jo pitkään halunnu, mut en oo vaan syystä tai toisesta tullu ostaneeks. Lukemista odottaa siis Kyra Kyrklund ja ratsastuksen taito.

Mä vaan toivon, että tää loputon vitutus menee kohta ohi. Nimittäin tätä rataa mua lakkaa kiinnostamasta taas ihan kaikki, enkä mä sellasta halua. Perjantaina jo pomolle sanoin, että ei tästä tuu mitään näin. Mä haluaisin, et mulla olis töissä kivaa, silleen ku ennenkin oli. Tää projekti vaan syö niin helvetisti. Puoltoista vuotta samaa paskaa, eikä se valmistu. Tekemättömät työt ei ehdi valmistua, kun lisää tulee koko ajan. Ja aina saa kaiken tehdä vähintään kolmeen kertaan.

Pipoa on ihan hirvee ikävä, ja haluaisin mennä sitä katsomaan. Menisin vaikka ratsastamaankin. Mut en taida pystyä. Tietysti tätäki asiaa piti pohdiskella keskellä yötä. Nyt väsyttää. Ja on paska olo. Ihan hyvin menee.

[Ei aihetta]Perjantai 21.08.2009 13:14

Mä en jaksa enkä mä halua. Ähyhyy.
Miks ei vois olla jo iltapäivä? Tai vaikka seuraava kesäloma? Mä hajoon tähän tyhmään projektiin.

KiskisTorstai 20.08.2009 14:16

Kissa kävi lääkärisetällä, ja sai kortisonipiikin ja jonkun toisen piikin (en saanu selvää, ku koitin tavata lääkärin käsialaa kissan terveystietokortista :)), ja lisäks sitte Stronghold-loishäätökuurin. Korvapunkkia veikkas, vaikkei korvissa mitään näkyny sekä totes, että tollanen kutinavaiva on aika normaali leikattujen poikakissojen hormoniepätasapainon aiheuttama juttu. Ekan Stronghold-annoksen kissalapsi sai jo. Seuraava annetaan kahden viikon päästä ja viiminen siitä kahden viikon päästä. Jos sen jälkeen ei kutina helpota, pitää ottaa verikokeet. Kissalasta vähän ärsytti, kun lääkärisetä piteli, mut hän oli kiltisti <3 Ilme oli vaan niin mainio, kun nostin kopan pöydälle ja avasin luukun. Sieltä kyräiltiin kulmien alta, karvat pörrössä perimmäiseen nurkkaan peruuttaneena.

Kakkuki onnistu eilen aikalailla hyvi! Kakkupohjan kanssa oli vähä ongelmaa, ku ilmeisesti mun vuokani oli hivenen pieni sille taikinamäärälle ja se meinas tulla uunissa yli. No, ei se mitään haitannu, mut sit osa siitä kakusta jäi vuokaan kiinni, vaikka olin korppujauhottanu hyvin ja irrotellu vuokaa kumoomisen jälkeen. Ei se silti haitannu sitten, ku muotoilin sitä mallii muutenki pyöreemmäks, et oli helpompi levittää se sokerikreemi. Täytteeseen tuli Bailey'siä, tummaa suklaata, mascarponea ja kermavaahtoa. Kostuttelin kakun maito/Bailey's-sekotuksella. Sit se marsipaaniki oli yllättävän kätevä laittaa, ihan siisti tuli! Vähän ehkä vino, mut se ny on piäntä. Seuraava kakku sit onnistuu kokonaan hianosti :) Toi pitää vielä koristella, kunhan pääsen töistä kotiin.

Bongasin ihan kiintoisan linkin http://www.pori.fi/vav/liikunnanohjaus/juoksukoulu.html
Vaikutti ihan peliltä toi juoksuohjelma!

[Ei aihetta]Keskiviikko 19.08.2009 17:24

Ollaan nukuttu kaks yötä uudessa sängyssä. Vähän se on iso. Ja vähän se on hyvä! Tyynyynki oon tyytyväinen.

Meidän "Koira lattialle nukkumaan"-projektiki on menny ihan hyvin. Heku nukkuu nätisti omassa kopassaan sängyn vieressä lattialla, mun puolella tietysti. Välillä se tepsuttelee sohvalle nukkumaan, mutta kyllä se aamuisin on siitä omasta pedistään heränny :)

Tänään mul on kampaaja \o/ Ja huomenna meen kissalapsen kans eläinlääkäriin. Sil oli heinäkuussa korvat ihan kamalat. Siis ne oli jostain syystä (veikkaan tappelua) menny ihan rikki ja verille, sitten siitä tuli sellanen kiva kierre: rikki -> rupi -> kutittaa -> raavitaan -> rikki -> rupi...jne. Nyt on semmosta rupee jaloissaki ja karva vähän lähteny. Soitin eläinlääkärille ja kyselin asiasta, niin siellä epäiltiin ihan jotain ihottumaa tai jopa allergiaa. Mä eka luulin, että olis johtunu vaan tappelemisesta, kun ne piti Elviksen kanssa aika villejä painimatseja välillä. Niin ne silti on ennenkin tehny, eikä koskaan oo tolleen käyny. Ja eläinlääkäristä sanottiin, että yleensä tappelusta tulleet vammat on aikalailla jossain tietyssä paikassa vaan. Et käydään nyt näytillä edes, jos ei muuta. Kissa varmaan arvostaa :) Mietin kyllä, et jos kissalapsella olis jotain stressiä ja sen takia olis tollasta vaivaa. Mut en mä tiedä, mistä se olis niin stressaantunu. Ehkä koirasta, ku ei sellasta innokasta ihailijaa ny kukaan jaksa kauheen kauaa katella hermostumatta. Huamenna ollaan viisaampia.

Mun pitäis tänään leipoo kakku. Bestmanilla oli synttärit viime viikonloppuna ja huomenna se tulee käymään, niin ajattelin tehdä kakkusen. Katotaan ny, mitä siitä tulee, koska se kakku kuorrutetaan marsipaanilla. En oo kuuna päivänä sellasta kakkua tehny. Ei sen kai kauheen vaikee pitäis olla, mut jännään silti. Onneks sitä syö sit vaan tutut ihmiset, niin ei haittaa vaikka menis pieleenki :D Tää kyllä on muutenki testiversio, koska ajattelin tuoda töihin synttärikakun ja teen samanlaisen siitä sit :)

[Ei aihetta]Maanantai 17.08.2009 16:17

Tänään tulee uus sänky! Nukutaan hyvin! Pyykättiin eilen uudet lakanatki, jotka varta vasten uuteen sänkyyn ostettiin. Pitää vielä kokeilla, miten toi meidän yks päiväpeitto sopii uuteen sänkyyn. Voi olla, et se on vähän pieni.

Muute.

Painoin viime kesänä 80kg. Mahdollisesti ylikin. Ton verran siinä kohtaa, kun ostin itelleni vaa'an. En oikeen saanu sillon tota painonpudotusta käyntiin. Pari kiloa lähti ja varmaan tuli takaski. Hääpukua kun alettiin tekemään, rupesin lenkkeilemään enemmän. En uskaltanu vetää ihan täysillä, ettei tuu ongelmia sen puvun tekemisen kanssa, koitin pysyy samoissa mitoissa koko ajan ennen häitä. Nyt oon alottanu hölkkäämisen, ja lisäks lenkkeilen kävellen ja ratsastan. Tänää aamulla vaaka näytti 74.1kg. Et sillee! Niinku lähtöpainosta nyt -5.9kg, vaikkaki suht hitaalla vauhdilla. Nyt toivon, että tän tavotteellisen kuntoilun myötä tulee vähän vauhtia asioihin, mut siis joo, oon tyytyväinen!

[Ei aihetta]Sunnuntai 16.08.2009 21:48

Dippadii. Ratsastuskoululla ois "vaihtoviikko" syyskuun ekalla viikolla. Sillon saa ottaa kaverin mukaan ratsastamaan. Saisinkohan houkuteltuu jonkun mukaan? :) Sit ois 6.9. myös "Nouse ratsaille"-tapahtuma, jonne vois kans lähtee, jos vaan on kelejä.

Oltiin tänää anoppilas ja voin sanoo, et maha on niiiiiin täynnä. Enkä mielestäni syöny mitenkään erikoisen paljon edes. No, jos pyrkis tänään vielä lenkille, niin ruoka laskis. Eilen käytiin hölkkäämässä tunnin verran. Oli ihan jees, on vauhtiki vähän lisääntyny. Nyt päästiin jo 5,5km/h. Kävelyvauhtiahan seki on, mutta parempi ku ei mitään \o/