IRC-Galleria

miiainen

miiainen

I'm a queen. I got this shit handled.

Selaa blogimerkintöjä

^_________^<3Keskiviikko 28.06.2006 19:56

Kyllä kesä on kiva!~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~


Hei kuka jää kotiin odottamaan
ja kuka tulee sieltä hakemaan
mene ulos katsomaan mikä sää
mikä kesä?

Tästä kesä voi alkaa
Nosta tanssijajalkaa
Kohta pääsee rytmiin
Hypnoosiin ja transsiin
Päättymättömät illat, polttamattomat sillat
Aamuhetken taikaa, keskikesän aikaa
Hietaniemen rantaan
Hiekka kohtaa varpaan
Lokkikin jo nauraa
Nyt on huvi halpaa
On syksy vielä kaukana, ei syytä huoleen
Tunnen olen nuorempi kuin moneen vuoteen


~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~En ehkä allekirjota tota nuoruusjuttua, mut täst tuli just mun kesäpiisi. Se kolahti nyt just, yhtäkkii, hupskeikkaa!

Kyl tää tästä!Keskiviikko 21.06.2006 20:43

Mul ei oo huono mieli yhtään mistään! Toivottavasti pysyyki tilanne tällasena.

Unohdin v-loppuna kertoo (harmistuksissani kun olin), että oltiin Hannan kans lauantain Ypiksellä Finnderbyssä. Hengailtiin aamusta iltaan siellä ja seurailtiin kisoja, oli oikein mukava päivä. Kotimatkalla kyllä alko kamalasti väsyttää, mutta se oli niin pientä. Kenttäkisoja seurattiin, nähtiin, kun yks ruotsalainen tyttö putos aika pahan näkösesti ja se vietiin ambulanssilla pois. Sit ilmeisesti joku hevonen oli pitäny lopettaa, kun se oli loukannu jalkansa. Kaikkee sitä. Derby-luokassa joku ulkomainen miespuolinen ratsastaja vimmastu, ku hevonen kielsi esteellä ja se mätkäsi sitä pari kertaa piiskalla niin lujaa, et se koko piiska lensi maahan. Sitten se hevonen kielsi toisenkin kerran. Ihan oikein sille, et suoritus hylättiin!!! >:D Pari ratsastajaa putos esteiden sekaan, mut ketään ei pahasti sattunu onneks. Käytiin lopuks kattomassa vielä laitumella hevosenpoikasia, ne oli aika ihanii.

Työtkin alko viime perjantaina, eka päivä oli pitkäveteinen ja tylsä ja kulu tosi hitaasti, kun ei ollu mitään tekemistä. Tällä viikolla on aika kulunu hiukan paremmin. Mä sain maanantaina kätöseeni semmosen jättimäisen kansion, josta saan omaan tahtiin ite opiskella IBM DB2 Content Manageria ja Document Manageria. Kolme päivää mä sitä oon tässä ny vääntäny. Se koulutusmatsku on tietty englanniks, aina välillä keskittyminen herpaantuu, ku koittaa lukea. Onneks siellä on tehtäviäki, niin saa paremmin tolkkua siitä touhusta. Sit oon vähän jotain semmosta muuta pikkuhommaa tehny. Huomenna taidan siivota vähän serverihuonetta, kun ne pojat siellä sotkee aina :D

Mulla piti just olla jotain muutaki asiaa, mut en vaan muista enää. Aina mulle käy näin!

No, ei se mitään. Voisin mennä hetkeks sohvalle köllöttämään ja sitten ripustan lakanat ja lähen käymään kaupassa. On kai järkevämpi käydä kaupassa hiukan ennen pahempia juhannusruuhkia. Jotain pientä ehtii hakea vielä huomenna tai perjantaina, mutta jotain juomia ja semmosia vois ostaa kyllä tänään. En haluu sit kauheessa ryysiksessä kantaa kauheeta määrää tavaraa.

Pitää kai tehdä tarkastus jääkaappiin ja sen semmosta, et niinq moi!

"Aamu"Sunnuntai 18.06.2006 16:45

Heräsin 13:27. Ai, mullako jotain univelkaa vai?

Nyt on puolet päivästä menny ja se hiukan harmittaa. En halunnu laittaa herätyskellookaan soittamaan, ku viikolla täytyy kuitenkin tehdä niin. Taisin kuitenki tarvita tän levon, joten en valita enempää, vaan syön aamupalan ja mietin, mihin asetun huilaamaan seuraavaks :(

[Ei aihetta]Sunnuntai 18.06.2006 06:07

Pakko myöntää, et alko oikee poruttaa, ku tarpeeks kelasin juttui ja tajusin, et oon ihan vitun tyhmä ja ilkee. Enkä edes tajuu miks.

Tää o nii tätä.

Harvinaisen paska olo.Sunnuntai 18.06.2006 05:33

I don't wanna do this anymore,
I don't wanna be the reason why
everytime I walk out the door
I see him die a little more inside.
I don't wanna hurt him anymore,
I don't wanna take away his life,
I don't wanna be.... a murderer.
...
Sori.

[Ei aihetta]Torstai 15.06.2006 04:19

Ai niin. Täällä kämpässä oli eilen 30 astetta lämmintä. Ja tänään +-27. Tänään uskalsin jo tuulettaa, kun kissat ei oo täällä. Pelkään aina, et ne hyppis kilpaa ikkunalle ja sit jompi kumpi putois tonne maahan. Enivei, ahkeran tuuletuksen ansiosta täällä on nyt noin 20 astetta ja uskon ja toivon, että pystyn nukkumaan paremmin, ku viimeyönä!

Mun päätä särkee.

Heippa talviturkki!Torstai 15.06.2006 04:15

Oltiin Yyterissä tiistaina!

Alunperin oli tarkotus mennä maauimalaan, ja kävelinkin reippaasti täältä sinne ja odottelin kavereita saapuvaksi. Jonoa oli ihan siihen kadulle asti ja mitä niiden aitojen läpi näki, oli se koko uimala ihan piukassa ihmisiä. Sit yhtäkkiä mulle huudettiinki autosta, et voidaanko mulle tarjota kyyti Yyteriin! En kieltäytyny.

ABC:ltä eväitä ja sitten biiiiitsille. Otettiin arskaa ja herkuteltiin ja sit pelattiin vähän jalkapalloo. Kuumaki tuli ja sit oli ihan pakko juosta täysillä sinne veteen, ku oli varpaat jo kastunu. Se ei tuntunu lainkaan hyytävältä ja uskallan väittää, ettei oo ikinä ollu noin helppoo mennä uimaan näin "aikasin" kesällä. Luulisin ainaki o___O No enivei, polskin varmaan 15 minuuttia ja sitte jäätiin siihen veteen vielä heittelemään palloo, hitto, et oli kivaa! Ihoki sai vähän värii, vaikka mulla oli suojakerroin 12. Enkä palanu, mainiota!

Vein kissatki porukoille "hoitoon", että ne pääsee ulkoilemaan. Vähän ne on varmaan onnellisia!

Mun netti hajos jostain syystä myöhään tiistai-iltana. Tsättäilin kaikessa rauhassa ja piti vähä uusia asuntojaki katella, ni sit yhtäkkiä ei vaan toiminu. Ja joskus yhdeksän jälkeen keskiviikkoiltana se suvaitsi taas toimia. Hitto meinas pää seota päivällä, kun ei voinu roikkuu netissä!!!11 Ei oltu sovittu päiväks mitään tekemistä kaveriporukalla ja ilmaki sit huononi, niin surffailu olis ollu just jees, mut ei. Mä pesin sit kaks koneellista pyykkii ja tiskasin. Ja katoin yhen leffan loppuun. Ihana päivä. Huomenna on onneks ratsastustunti <3

Perjantaina alkaa työharjottelu. Jännittää jo vähän. Mulla on kuitenki aika pehmee lasku tähän työelämään, ku on heti sit viikonloppu. Ehdin sulattella kaikkia juttuja. Pitäs siinä firmassa sitten työskennellä marraskuun puoleenväliin asti. Toivottavasti kaikki sujuu, koska nyt musta tuntuu siltä, etten osaa enää yhtään mitään ja mokaan kaiken. Täytyy pitää mielessä, että opettelemaan mä sinne menen, ei ne varmaankaan oleta, et haldaan hommat välittömästi. Varsinkin, ku suurimmaks osaks ne asiat taitaa olla sellasia, mistä en ennestään tiedä oikeestaan yhtään mitään. Ei ne mua sinne olis ottanu, jos eivät jaksais opastaa! Mä ainakin yritän parhaani ja koitan olla mahdollisimman ahkera ja aikaansaava. Kyl se hyvin menee! (psyykkaus)

Taidan olla jotenki parisuhdevammanen tällä hetkellä. En tiiä miten tämmönen vamma hoidetaan. En millään käsitä, et miten oon näin... vaikee. Ei oo mitään valitettavaa ja kaikki on ok ja pitäis luonata, mut mä en vaan osaa olla. Ihan käsittämätöntä.

Unohdin loput asiat.

Meni hermot.Maanantai 12.06.2006 15:48

Kissa ei vaan antanu yöllä nukkua. Oon nukkunu sellasia hajanaisia 10min - parin tunnin pätkiä suurinpiirtein kolmesta puol yhteen. Se keksi kaikki maailman ilkeydet ja kiusat ja sen lisäks se vaan ravas ympäri kämppää hullunkiilto silmissä. Ei se antanu ees koskee itteensä, en tajuu mikä ihme vimma sillä oli.

Kerran sain sen kiinni ja vein vessaan jäähylle, niin eikö se nyt kostoks sitte pissannu sinne lattialle, ihan välittömästi. No, sama se, kun se on sieltä helppo pestä, mut tiedättepähän nyt millasen paholaisen kans tääl elelen.

Mul ei ny suju.Maanantai 12.06.2006 03:22

Juu ei.

En ymmärrä itteeni yhtään, eikä sen puoleen taida muutkaan ymmärtää. Oon vaan harmistunu ja äkänen koko ajan, kun en tiedä miten täs nyt pitäis olla. Hiukan rasittavaa. Ihmissuhdeasiat täs ny päällimmäisen kaivelee, mut varmaa hiipii pieni jännitys ja stressi työharjottelustaki. Ja siitä, et on enää muutama päivä lomaa jäljellä.

Mulle juttelee chatissa joku ulkomaalainen tyyppi ja se ei vaan tajua olla hiljaa, vaik sanoin sille, etten välittäis jutella. Se yritti kysyä, et miten mulla menee ja sanoin, et tällä hetkellä ei ainakaan liian hyvin. Nyt sitte pitää jankuttaa, että "kerro mulle mää voin auttaa". Paskavvitut. Lähin menee, ku en jaksa mitään kitinöitä.

Kyl voi jostai yhdyssanoistaki kauhee tilanne syntyy. Ihmiset on idioottei.

Must olis kiva, jos joku vois nukkuu mun kans ny.

Mahtavia vastauksia Winampin arpomana!Maanantai 05.06.2006 02:43

Missä asut:
Outlandish - Walou
siistikin paikka? o.O

Kuvaile ensirakkauttasi:
The Smiths - Half a person
sehän oli kauniisti sanottu...

Kuvaile tämän hetkistä ihastumistasi:
Scooter - Shake That!
ravistellaan ensin.

Mikä on haasteesi:
Pulp - She's a Lady
joo, opettelen vasta olemaan lady :D

Ketkä ovat ystäviäsi:
Soundgarden - Black Hole Sun
en tajunnu.

Mitä teit viime yönä:
YUP - Kohtuuden ystävät
no ei ainakaan viinan juonnissa :DDD

Mikä on elämäsi tavoite:
Snoop Dogg feat. Justin Timberlake - Signs
tulkitsen merkkejä.

Miten haluat kuolla:
Hoobastank - The Reason
syystä, että...? :D

Mitä sanot vanhemmillesi:
Manic Street Preachers - You're tender and you're tired
voi raukat, oon varmaan ollu vaikea lapsi :D

Missä vietät aikaasi:
The Smiths - The Headmaster Ritual
kuulostaa pelottavalta.

Mitä ajattelet yhteiskunnasta:
Morrissey - Hold on to you friends
naulan kantaan!

Kuvaile viimeisintä sydänsuruasi:
Britney Spears - Do Something
joo, olis tarttenu tehrä jotain :D

Mikä on selityksesi kaikelle:
Daft Punk - Around the world
kyllä matkailu avartaa!

Mitä ajattelet perjantaisin:
Royal Family - Nyt sä kuulet
ai onks meil geimiä!

Mihin kysymyksiin elämästä et ole saanut vastauksia:
Kent - Max 500
melko paljon kysymyksiä!

Mikä on lempivärisi:
Austin Powers Theme
:DDD kaikki mahdolliset siis kelpaa!

Mikä on neuvosi vähemmän kokeneille:
Noriko - Faded
oke!

Mitä tekisit mieluiten juuri nyt:
Sneaker Pimps - Take me down (6 underground)
olisin syvältä? :P

Kuvaile parasta ystävääsi:
Pulp - Underwear
se ui liiveihin :O

Mitä on sänkysi alla:
The Cure - Going nowhere
ehkä ei mitään?

Mikä on ollut suurin saavutuksesi:
Tom Waits - Kommienezuspadt
ich verstehe deutsch nicht :D

Mihin menet häämatkalle:
Jamiroquai - Love Foolosophy
tämä selvä.

Mitä on TEE NÄMÄ -listallasi:
Kent - Palace & Main
"osta palatsi"

Missä olisit mieluiten juuri nyt:
PMMP - Päiväkoti
no onneks tässä lähellä on sellanen :D