IRC-Galleria

miiainen

miiainen

I'm a queen. I got this shit handled.

Selaa blogimerkintöjä

Töitä, töitä.Tiistai 27.10.2009 17:14

Niitä ainaki riittää. Ei sais kyl valittaa.

Meil on yks workshop tulossa ens viikolla, tulee vieraita tänne meidän toimistolle. Mä oon varmaan niin pulassa tän homman kans, koska perjantaina pitäis matskun olla valmis ja mitään ei oikein oo kasassa. Pitäis eka saada noita demoja rakenneltua valmiiks. Ei mun järki taas riitä mihinkään :) Sit tänään oon käyttäny ainaki puol päivää siihen, et juoksen viisaampien perässä kyselemässä. Onneks nyt kuitenkin saatiin hiukan tyrkittyä asiaa eteenpäin. Hm.

Mä haluaisin vaan tallille ja lenkille ja ostoksille! Sen sijaan pääsen hakeen Audii webastohuollosta ja käymään kirpparilla. No, sen jälkeen saan kyllä lähtee tallille, et ei kai voi valittaa. Siellä oottelee Akulainen, parhautta <3

Huomenna ois yhdet Mary Kay -kutsut. Missäköhän välissä sitä joutais sinne lenkille?

\o/Maanantai 26.10.2009 11:59

Ihan mukavasti oli käyny kauppa kirppiksellä. Tein eilen tilityksen, kun käytiin siistimäs pöytää ja viideltä päivältä oli kertyny 80,50€!!! Maksoin siitä summasta vielä toiset 6pv pöytävuokraa. Ihan mukavasti jäi kyllä plussalle :)

Ei täs oikke sit muut. Viikonloppu otettiin niin rennosti ku ikinäkään pystyttiin. Nukuttiin rauhas, ei pidetty kiirettä eikä sovittu mitään pakollisia menoja. Lauantaina käytiin keskustassa kääntymässä ja eilen poistuttiin kotoa sen verran, et käytiin tervehtimässä meidän äitiä, kun se oli palannu Montrealin reissusta ja siitä mentiin Isoonmäkeen koiran kans lenkille. Nyt pitäis taas tää viikko jaksaa.

Zilpaan on tullu yks lempparihevonen, joka oli siellä viime talvenakin. Saan sen ilmeisesti tiistaina jo tunnille, jesjes!

???Perjantai 23.10.2009 16:43

Poikkesin eilen nopsaan kirpparilla kattomassa meidän pöydän tilannetta. Siinä oli ruuhkaa, enkä viittiny jäädä järjestelemään. Tänään käytiin P:n kanssa siinä lounaalla. Siis ihan uskomatonta, miten ihmiset tonkii niitä pöytiä! Kyllä mä sitä osasin odottaa, että ne kasat on sekasin siinä, mutta että pitää ihan lattialle asti niitä rättejä heitellä?? Jonkun verran oli kauppa käyny, mutta korulaatikosta oli ainakin yks koru vaan varastettu. Mulla oli pienessä rasiassa siellä sellanen hopean värinen koru pienellä koristekivellä, hintaa 1€, ja joku oli kattonu parhaaks ratkasuks pölliä sen. Ei siinä mitään, se on mummulta saatu joku Yves Rocherin ilmaislahja, et jos joku on kuvitellu löytävänsä jonkun hienonkin aarteen niin voivoi :D

Huomenna on asiaa kaupungille joka tapauksessa niin pitää varmaan taas käydä hiukan järjestämässä sitä pöytää. Jotain takkeja vois kans viedä, kun mulla on sellasii paksumpii muutama jonossa, samoin kaulahuiveja. Ne vois olla nyt ihan tarpeeseen :)

Kynsihuoltoo ja kirpparii.Keskiviikko 21.10.2009 13:35

Voitteks uskoo, et meil on ihan tajuton määrä tavaraa vietävänä kirppikselle?! Vaatteita on paljon (hinnottelin niit maanantai-iltana keittiön lattialla varmaan kaks tuntii ja sain selkäni kipeeks - eikä siinä ollu edes kaikki!!!), mut sit on kyllä kaikenlaista muutaki tavaraa: pleikkarii, videoo ym. Ei mahda viikko riittää :D Tänään viedään kuitenki ekat kamat ja sitte varataan uutta pöytää, jos ja kun tarvii. Onneks on täs työpaikkaa vastapäätä toi kirppis, ni siinä voi pikaseen aina kipasta järjestämässä pöytää.

Tänään on myös kynsihuolto <3

Kissalapsella on taas semmonen karvaton läiskä tassussa. Oon seuraillu sitä tässä ny muutaman päivän. Korvissa tai muuallakaan ei näy mitään, mut siin tassussa on se kohta. Se voi tietysti olla jotain stressiäkin, kun ne oli mm. siellä hoidossa. Pitää vaan tarkkailla edelleen, et jos tulee muita oireita niin vie sitten taas lääkäriin. Hän on kyl välillä vähän semmonen reppana.

Vielä pitäis selvitä pari työpäivää, ja sit on v-loppu. Torstaina ja perjantaina on tallipäivät, mut sit lauantaina ja sunnuntana on LEPOA. Me päätettiin P:n kans, et ei tehdä mitään mikä ei huvita :)
Työkaveri pyys kimppapöytään kirppikselle, mahtavaa! Oon suunnitellu sitä jo vaikka kuinka pitkään, mut ei vaan tuu yksin varattua pöytää. Ens viikon keskiviikkona pitäis roudata kamaa sinne sitten, sitä ennen pitäis kattoo kaikki ne vaatteet, jotka pitää pestä ja sit kaikki pitää hinnotella. Myyntiin saa lähtee ainakin kasa vaatteita, laukkuja, huiveja ja koruja, ehkä myös joitakin kenkiä ja jotain muuta rojua, kuten pleikkaria yms. Ja halvalla hinnalla, niin pääsee mahdollisimman monesta tavarasta eroon.

Saan sit alkaa täyttää vaatekaappiani uudestaan :D No ei. Kunhan nyt pääsis vanhoista ja turhista vaatteista eroon, niin ei aina ketuttais avata vaatekaappia.

Viikonloppuna taidetaan käydä läpi hiukan matkakuvia. Kiva kattoo niitä muualtakin ku vaan kameran näytöltä. Ja sitä paitsi tänne pitää pistää kuva meidän huvilakissasta!

Äkäinen lapsi.Torstai 15.10.2009 18:13

Elvis mökötti melkein kaks päivää sen jälkeen, kun me haettiin kissat sieltä hoitolasta. Hän oli verisesti loukkaantunu siitä, et hänet oli viety viikoks johonkin ihan outoon paikkaan. Kissalapselle oli ihan sama, se oli sellanen perus. Nyt on jo rauha maassa, Elvis pyytää rapsutuksia normaaliin tapaan. Eka häneen ei saanu koskee ollenkaan ja hän vaan pysytteli jossain piilossa :)

Kotona <3Maanantai 12.10.2009 12:55

Tai oikeestaan töissä. Mutta Suomessa ja Porissa kuitenkin!

Reissu oli ihan mahtava, kaikki onnistui niin hyvin. Huvila täytti kaikki odotukset ja oli ihana, ja ehdittiin reissata paljon ympäri saarta. Syötiin hyvin ja nautittiin lämmöstä :) Mä olin tietty ilonen kaikista niistä kauniista kissoista siellä, mut kyllä ne toisaalta myös särki mun sydämen kuten ne monet kulkukoiratkin. Olis tehny mieli pakata laukku täyteen kissoja ja tuoda ne tänne, ne oli niin pieniäki <3

No, nyt on nähty pieni kylä Spilia (siellä oli se meidän huvila), Kolymbar, Hania, Rethymnon, Iraklion, Knossoksen palatsi (tai lähinnä ne rauniot), Paleohora ja Elafonissi, ja kammottavat vuoristotiet ja sen semmoset, vuohet ja aasit kaduilla :)

Koira haettiin kotiin eilen illalla, kissat haetaan tänään <3

[Ei aihetta]Sunnuntai 04.10.2009 03:07

Lapset on viety hoitoon, haikein mielin, vaik kaikki meni hienosti. Meidän aikataulu hiukan aikaistui, joten startataan kohti Hki-Vantaata puolen tunnin päästä. Nukuttaa!

[Ei aihetta]Torstai 01.10.2009 13:05

Töissä on sujunu ihan sillai mukavasti. Ja oon päättäny, että en tee kiireellä ellei oo pakko, enkä yritä tehdä enempää ku mihin pystyn. Kai tää tästä lähtee.

Lauantaina viedään kissat hoitolaan ja koira kavereille. Koiran puolesta jännittää enemmän, kun se pääsee mopsin ja espanjanmastiffin kaveriks. Mopsin kanssa sillä sujuu ihan hyvin, mut se mastiffi on pelottava. Ja se on vielä kaiken lisäks sellanen innokas pentu, joka vaan haluais leikkiä Hekun kans eikä se tajua, että Hekua ei yhtään huvita :) Mut hei, jos mä olisin 3-kilonen pieni otus ja joku 45-kilonen jätti haluais leikkiä mun kanssa, ja sen takia louskuttais korvan vieressä ja huitois tassuilla niin kyl mäki vähän pelkäisin! Käydään vielä viimisellä tutustumiskäynnillä perjantaina, toivottavasti menee kaikki kivasti. Tulee kyllä kova paikka, kun pitää se jättää sinne. Kissoilla on sentään toisensa.

Kiirettä pitää ennen reissuu. Pitää pyykätä, siivota, pakata, kerätä omppuja puusta, kyläillä koiran kanssa, käydä tervehtimässä mummua ja ties mitä. Ja lähtö Hki-Vantaalle on sitte lauantain ja sunnuntain välisenä yönä klo 02:00. Toisaalta ihan jees, niin ollaan aika ajoissa päivällä jo perillä Kreetalla. Ei mee se matkustuspäivä sit kokonaan hukkaan. Eikä siinä häviä tuntejakaan, kun ei oo aikaeroa :) Lueskelin tossa arvosteluja siitä villasta, mihin ollaan menossa. Pelkkiä kehuja ja kiitoksia, ei voi olla huono!

Et semmost.Lauantai 26.09.2009 17:16

Meen tiistaina töihin. Toistaseks ihan hyvä fiilis sen suhteen, toivottavasti se pysyy. Nyt on ainaki tällä viikolla alkanu jo tuntuu tylsältä tää kotona oleskelu, vaik oon käyny paljon tallilla ja koittanu keksii kaikkee puuhaa.

Ja kohta lähdetään sinne Kreetalleki. Jännittää kauheesti se lentäminen taas. Mut kai mää siit selviin niinku viime kerrallaki...

Tänään tarttis siivota, mut ei juur huvita. Kuten ei yleensäkään. Mut onneks alottelin jo eilen, ni ei oo ihan kaikki sikin sokin. Kunhan imuroi, pyyhkii pölyt, vaihtaa lakanat ja pesee vessat ni hyvä o. Sitte voiski lähtee ulkoilemaan. Huomenna mennään taas sieneen mikäli vaan sää sallii. Äiti ainakin oli ihan innoissaan, kun se ei viime viikonloppuna päässy mukaan mummun hoitamisen takia. On muuten varmaan tosi palkitsevaa huolehtia sellasesta ihmisestä, joka koko ajan kokee, et kukaan ei välitä eikä auta. Ku tosiasiassa kaikki just nimenomaan auttaa sen minkä vaan suinkin ehtii ja vähän enemmänki. Väsyttäväähän se on, mut jokainen haluaa jaksaa, koska mummu on kuitenkin kuolemansairas.