IRC-Galleria

miiainen

miiainen

I'm a queen. I got this shit handled.

Selaa blogimerkintöjä

<3Maanantai 03.03.2014 18:04

Ohho!
Issää!
Kukkuu!
Muua!
Anna!
Pövvö!
Pupu!
Pipo!

Mun lapseni on alkanu puhua :D Viimisen kahden viikon aikana on alkanu tulla sanoja ja niiden tapailua sitä tahtia, et ei enää ite pysy perässä. Hurjaa!

Meijän lomat tuli lusittua. Päivät tuntu hujahtavan kauheeta kyytiä, kun ei ollut mitään erityisiä lomasuunnitelmia, mutta mukavaa se oli niinkin. Ei kiirettä, ei mitään ylimäärästä järjestelyä, vaan tehtiin vähän sitä mikä sattu millonki huvittaan. Nepu tutustu uuteen ystävää ja treffattiinkin pari kertaa loman aikana. Sit hän tapas bestistään pitkästä aikaa. Käytiin isomummua ja isotuffaa tervehtimässä ja molemmissa mummuloissa kans. Olihan sitä siinä, ehdittiin kyläillä ihan ajan kans.

Me otettiin P:n kans "laatuaikaa" perjantaina Ellivuoressa pari tuntii ja sen jälkeen kipastiin nopeesti syömässä Yak&Yetissä (suosittelen!). Loskaahan se Ellivuori oli täynnä, mut rauhallista siel oli niin mukava oli toisen kerran käydä laskemas tälle kaudelle, melkein ne kerrat sitte näihin jää ellei Ruoskaan nyt tuu vielä mentyä kun se varmaan hetken on vielä auki. Mä kaaduin kerran, pyllähdin vaan, ja siitä saman tien aloin lykätä itteeni sauvoilla ylös niin eikö mun oikee olkapää muljahtanu pois paikaltaan. Onneks meni saman tien takas. Mut kyl se kipeetä silti teki, piti sitte lopettaa suksiminen melkein siihen, ettei vaan käy pska säkä ja kaadu ja loukkaa kättä pahemmin. Mokomaki murheenkryyni koko olkapää.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.