IRC-Galleria

miiainen

miiainen

I'm a queen. I got this shit handled.

Selaa blogimerkintöjä

[Ei aihetta]Perjantai 26.06.2009 17:24

Hihhihhii! Pari tuntia enää ja sit alkaa loma. Hommat on ollu valmiina jo aamusta asti, pöydänkin oon siistiny. Jotenki pitäis saada aikaa kulutettua vielä jonkun aikaa. Yhden tehtävälistan voisin vielä päivittää, sit ei oo enää muuta \o/

Uudet hiukset <3Keskiviikko 24.06.2009 18:33

Kyllä nyt kelpaa lähtee vaikka ulkomaille, sano kampaaja!

Nyt on kiva kesäpolkkis ja se on kauniin tiilenpunanen. Jee! Aika kevyt olo :)

[Ei aihetta]Tiistai 23.06.2009 17:05

Voi kualema. Mulla on joka ikinen lihas niiiiiin kipeenä sunnuntain ratsastustunnin jäljiltä ja tänään on taas tunti. En todellakaan tiedä, miten selviän :D Ja sit on tunti torstainakin. Mitenköhän kärrään itseni töihin perjantaina?

Tunti vielä töitä, sitte lähden kaverin kanssa kahville!

[Ei aihetta]Maanantai 22.06.2009 19:12

Mitenköhän se koiruli pärjää siellä kotona :|

5 työpäivää ja sitten KESÄLOMA!Maanantai 22.06.2009 13:32

Jes!

Juhannuskin meni mukavasti, syötiin hyvin ja otettiin rennosti noin niinku suurimmaks osaks, mutta yhtenä iltana laitettiin makuuhuoneeseen vihdoin verhot ja vähän siirrettiin sänkyä ja lipastoa eri paikoille. Mä raivasin myös työhuoneen sohvaa hiukan. Jos hyvin käy niin jazzien aikaan me päästään eroon niistä meidän vaaleista sohvista :)

Tää aamu alotettiinki vaihteen vuoks eläinlääkärikäynnillä. P katteli aamulla koiraa, et sen takapuolessa on jotain outoa. Mä en ensin huomannu mitään, mutta sitte alettiin kattoo sitä tarkemmin siinä aamutoimien lomassa ja todettiin, että varmaan anaalirauhaset on täynnä. No, tyhjentämään vaan! Eipä se sitten ihan niin vaan onnistunutkaan, koira ulisi ja rimpuili, eikä me saatu rauhasia tyhjentymään. Piti soittaa eläinlääkärille ja kysyä, päästäänkö näyttämään. Onneks asutaan tosi lähellä niin ne sanoo melkein aina, että heti pääsee :) Lääkäri tutki tilannetta ja sano, että oikeenpuoleinen rauhanen on ihan puhkeamispisteessä eikä hän aio tehdä sille mitään, kun se on niin kipiä eikä mekään saatu sieltä mitään ulos. Heku vaan punnittiin (3100g) ja se sai antibioottipiikin sekä huomisesta aamusta alkavan antibioottikuurin. Meidän täytyy nyt sitten seurailla puhkeaako se rauhanen vai ei. Lääkärin mukaan se todennäkösesti puhkee, mutta nyt sillä on sitten se kuuri niin sen ei pitäis ainakaan tulehtua. Jos se ei puhkea niin sitten antibioottikuurin loputtua voi vielä ite koittaa tyhjentää sitä. Hm.

Tein muuten eilen kalorinkulutusennätyksen ratsastustunnilla. Tunnissa kulutin 793kcal :D

ÄRRRR.Torstai 18.06.2009 17:17

Tein yhen sertifikaattitestin tossa.
Information Management Sales Mastery Test.

FAIL!

Hiukan sapettaa :D Luin matskuu kaks tuntii ja sit tein sitä testiä melkein tunnin, enkä päässy läpi, VAIK SITÄ MATERIAALII SAI KÄYTTÄÄ APUNA. Ei sillä sinänsä ole väliä, kun voin tehdä sen testin uusiks eikä se maksanu mitään, mut silti!!!! Se oli kyllä hankala, koska ne kysymykset oli ihan hirveetä kapulakieltä. En ymmärtäny puoliakaan kysymyksistä ja veikkasin vaan vastaukset, koska ei siitä matskustakaan oikeen ollu apua. Jos olis saanut 75% oikein, olis päässy läpi, mutta mä sain vaan 61%.

You did not pass the Information Management Sales Mastery Test today.
Please review the Information Management 201 course material and try again.
RRRRRR!

Pomo lohdutti ja lupas tehdä sen mun kanssa :D

P.S. Mua odottaa H&M-vaatepaketti postis <3

1kk NAIMISIS!Keskiviikko 17.06.2009 14:00

Eile! Siis aika menee ihan älyttömän nopeesti. Häistä on jo oikeesti kuukausi aikaa. Me päätettiin juhlistaa tätä ekasta kuukaudesta selviämistä Sibelius-kuoharilla, mansikoilla, kirsikoilla, juustoilla ja suklaalla (ja oli meil vähä pähkinöitä ja voileipäkeksiiki). Tuli vähän ehkä ähky, mut olipahan hyvää. Kirsikoita jäi vielä täksikin illaksi, ja ne on ihan törkeen hyviä :) Sitä Sibeliusta kannattaa maistaa, oli melko hyvä!

Tänään pitäis ehtii kauppaan juhannusostoksille :)

Sain muute pomolta lentopelkokirjan lainaks. Täytyyki jo ajois alottaa lukeminen.

Maanantai? Taas?Maanantai 15.06.2009 15:48

Taas uus viikko. Vaikee tajuta, miten noi viikonloput oikein hurahtaa ohi. Lauantaina oltiin vähän Kodin Terrassa ostoksilla. Sain vihdoin kaipaamani amppelin (miljoonakello) siihen ulko-oven viereen, ja sitten ostettiin myös pallotuija. Sitä tuijaa varten meillä on ollu pidempään jo sopiva iso purkki odottamassa. Vihdoin saatiin purkkiin täytettä! Tosin se pieni surkee havupallero näytti aika säälitävältä siinä hehtaaripurkissa, mutta kyllähän se siitä kasvaa :) Se miljoonakellokin oli aika rääpäle vielä, mutta toivon, että se kukkii ja kasvaa hyvin koko kesän.

Terassisuunnitelmat on miltei valmiit. Enää toteutus puuttuu.. Mut sitä ennen pitää puhdistaa ja maalata aita. Naapuri tossa maalas oman puoliskonsa ja kyllä sitä sit pitää itekin hommiin ruveta, kun se aita on niin törkysen näkönen. Siinä on sammalta ja hometta ja ties mitä. Mikään ihmekään silti, kun se on varmaan 10 vuotta siinä ollu ilman mitään sen kummempia huoltoja. Pitää vaan odottaa poutaa, että voi laittaa sen sammalenpoistoaineen vaikuttamaan. Ettei tekeminen loppuis kesken niin me aletaan pelaamaan vähän Tetristä meidän huonekaluilla ja järjestellään niitä uusiks, kunhan jossain kohtaa päästään eroon siitä vaaleesta sohvaryhmästä.

Hihhii, lomaan kaksi viikkoa ja Lontooseen KOL-ME! <3 Oli muuten ollu mielenkiintosia hetkiä Lontoossa, kun keskustassa ollu metrot vähän lakossa. Mitä saadaan, kun ne 3 miljoonaa metroa käyttävää ihmistä ottaakin autot ja lähtee niillä töihin, kun metro ei toimi? Kaaos :D Siskon työkaverikin oli myöhästyny 3,5 tuntia töistä, kun liikenne oli niin sekasin. Normaalisti sen työmatka kestää puolisen tuntia. Siskolle tietysti osu vielä muutto samaan saumaan, et ei mahtanu olla kauheen yksinkertasta :D

Elviksellä oli muuten nimpparit viime perjantaina <3

[Ei aihetta]Torstai 11.06.2009 17:39

Hain muistitikullisen hääkuvia eilen. Niitä oli n. 400 :D

[Ei aihetta]Keskiviikko 10.06.2009 15:29

Kyllä muuten helpottaa, kun purkaa sydäntään oikealle taholle.

Nyt taas on mieliala hiukan korkeammalla Pipon hoitamisen suhteen. Pidän taukoa nyt joitakin viikkoja ainakin ensi alkuun, ja koitan karistaa kaikki paskat jutut mielestä. Sen jälkeen voin yrittää alottaa taas ihan uudella innolla. Omistajakin lupasi minulle ilmoitella Pipon mahdollisista tulevista esiintymisistä. Nyt hän ei ollut ilmoittanut, kun oli luullut, että tiedän muutenkin ja puuhaan sitä esiintymistä ja reissua tämän entisen kaverini kanssa... Että silleen. Pointsit vaan kaverille. Kaiken kaikkiaan tuli olo, että olen oikeasti enemmän kuin tervetullut hoitamaan Pipoa, ja ihan oikeasti munkin tekemisilläni ON väliä. Turhaan jännitin ottaa yhteyttä Pipon omistajaan. Oli hienoa, kun hän ymmärsi.