IRC-Galleria

miiainen

miiainen

I'm a queen. I got this shit handled.

Selaa blogimerkintöjä

Huhu!Sunnuntai 01.05.2011 00:05

Oon tänään haravoinu melkein koko päivän! Tai no ainakin 4 tuntii! Ehkä vähän enemmänki. Olin kaverin lapsuudenkodin pihatalkoissa. Siel sitä läänii on. Seitsemän hengen porukalla haravoitiin lähes koko piha ja kerättiin puunoksia ja tikkuja pois nurtsilta.

Sit syötiin vähän salaattii ja pizzaa. Ja munkkeja. Ja juotiin simaa. Oli aika mukavaa :) Muut jäi vielä saunomaan ja viettämään iltaa, mut mun piti tulla kotiin hoivaamaan eläimiä. Harmi sinänsä, olisin viihtyny siel ihan hyvin.

P tulee joskus ens yönä kotiin. Mun pitää raivata kaverille nukkumistilaa tonne kuistille vielä tänään, kun se jää meille yöks. Ja sit huomenna lupasin hakee äidin ja isän lentokentältä.

Varasin huomiseks myös vähän herkkuruokaa, et toivottavasti jossain välissä ehitään rauhassa istuu alas syömään ja rentoutumaan :)

Moi! T: VammanePerjantai 29.04.2011 11:25

Eilen oli tän kevään eka ratsastustunti ulkona. Kuten tavallisesti, se innosti hevosia aika paljon. Kyllä ne yleensä näpeissä pysyy, mut eilen oli vielä hiukan villimpää, kun tehtiin vähän sellasia harjotuksia, et hevoset kiihty kuin itsestään. Ja tallin nurkalla oli ilmeisesti jotain jännittävää, koska muutama säpsyi siellä reunassa kenttää joka kierroksella.

Tehtiin sitten askeleenpidennyksiä ravissa aina pitkillä sivuilla ja lyhennettiin lyhyillä sivuilla. Semmosta wienervalssia, et siinä hevosilla yleensä lähtee kone kunnolla käyntiin. Mulla oli alla vielä sellanen hevonen, joka täytyy "peläyttää" liikkeelle, kun muuten se ei liiku koko tuntina omatoimisesti.

Tulin tallin päädystä lyhyen sivun jälkeen kulmaan ja olin valmistellu sen askeleenpidennyksen hyvin. Piti vaan tavallaan lähettää hevonen matkaan, se oikein odotti sitä hetkeä. Olin tulossa keskikenttää pitkin, kun uralla kulki joku toinen. Sit en tiiä mitä tapahtu. Tunsin, että jaaha, nyt se muuten lähtee. Sekunnissa niinku kaikki merkit: korvat höröön, säkä kasvoi varmaan 20cm, pieni puhallus, pylly alas ja vauhtia. Aattelin, et se vaan säntää täyttä laukkaa eteenpäin, mutta ei. Ei se tehnytkään niin. Se otti pari ilmavaa laukka-askelta ja hyppäs sitten suoraan ylöspäin. Ja korkeelle. Ei niinku mitn jakoo pysyy siel kyydissä.

Kuuleman mukaan näytin siltä, että hallitsin laskeutumisen... No, en oikeastaan. Mutta siis lensin "yli sarvien" voltilla maahan, otin vastaan oikeella olkapäällä ja ohimolla, tein kuperkeikan ja päädyin polvilleni sinne hiekkaan :D Opettaja huutaa "ÄLÄ LIIKU! ÄLÄ LIIKU!" ja tulee kattomaan, että missä kunnossa oon. Istuin vaan hiljaa ja odottelin, et fiilis tasaantuu. Ei varsinaisesti sattunut mihinkään eikä mitään, mut pitää aina hetki hengittää putoomisen jälkeen ennen ku nousee ylös, ettei huimaa tai mitään. Sitte kokeiltiin, et kädet ja pää liikkuu. Oikeeseen kylkeen/lantioon vähän sattu, mutta se olikin tömähtänyt kunnolla maahan. Keräsin siitä itteni sit takas hevosen kyytiin :)

On toi lantio vähän turvonnu, varmaan joku lihasruhje ihan. Tuntuu ainaki samalta ku se, kun teloin jalkani suksilla sillon edellistalvena. Sit vasen kankku on kipee. Joku lihasjumitus sielläki ilmeisesti. Lounastunnilla taidankin hipsiä apteekkiin ostamaan IcPoweria, kun P olikin vienyt meidän tuubin mukanaan Norjaan. Tietenkin, kun sitä kerrankin olisin tarvinnu! Illalla pistin vaan kylmää muuten ja yö meni ihan kivasti ilman särkylääkkeitä. Voi olla kyl, et jokusen päivän on lihakset kipenä...

Kypäräkaupoille täst kyl nyt sit joutuu. Sen verran tärähti se lätsä siinä rytäkässä, et se on ihan roskiskamaa nyt. Ei mitään asiaa hevosen kyytiin ennen ku on uus kypärä hankittu. Nois uusis kypärissä on sellanen joku jännitys siinä kuoressa ja tärähdyksen seurauksena se usein vioittuu. Painelin eilen tota kypärää vähän ja se vaan rapisee. Ei kuuluis rapista yhtään. Et joo, taitaa olla käyttökelvoton :)

:´)Torstai 28.04.2011 16:23

Vois vaikka hiukan liikuttua.

Kuuntelin pitkästä aikaa meidän häämarssia. Tai toista niistä. Marko Hakanpään Trumpettisävelmää. Huh, yhtäkkiä tuli niin se tunne, kun se kajahti soimaan siellä kirkossa. Huikeeta.

Tuolta pääsee kuuntelemaan.
http://www.haamusiikki.info

Repslol :DKeskiviikko 27.04.2011 15:23

Iki-ihana ht.netin sennula jälleen!

Ongelma: Selittäkää nää uskontojutut

Mitä ovat nää eri jutut ja mihin ne oikein uskoo?
Katoliset
Evlutit
Ortodoksit
Israelilaiset
Jehovat
Helluntalaiset
Vapaa kirkkolaiset

Onko näitä kristinuskon alla vielä muita?

Ensimmäisten joukossa ollut vastaus kysymykseen:

Katoliset
Uskovat, että taivas on maailman katto ja katolla asuu jumala.

Evlutit
Uskovat Ewokkeihin ja muihin yliluonnollisiin eliöihin.

Ortodoksit
Uskovat, että kirkon ristin kuuluu olla heillä prameampi kuin muilla.

Israelilaiset
Uskovat, että naapurimaat pitää eliminoida.

Jehovat
Uskovat, ettei jumala ole olemassa vaan kaikkea hallitsee suuri ja kunnioitettu Jehova. Uskovat, ettei lapsia voi tehdä alle kymmentä.

Helluntalaiset
Uskovat, että joka helluntaina löytyy jokaiselle oma heila.

Vapaa kirkkolaiset

Uskovat, että kirkoissa pätee tasa-arvo ja suvaitsevaisuus.

Tätä seuraava kommentti:

Nyt kyllä joku sekottaa vähä Jehovat ja lestadiolaiset. Jehovathan käyttää ehkäisyä, ja ihan samanlailla ovat tekemättä tai tekevät lapsia kuin kaikki muutkin.

Johon joku vastaa:

Joo, ihan kuten *nimimerkki* huomauttikin noista jehovista. Muutenhan lista oli aivan pätevä.

Hieno aamu. NOT.Tiistai 26.04.2011 12:23

Kauhee väsy.

Koiralla oli vatsavaivoja.

"Myöhästyin" töistä, kun koira halus aamulla joka välissä ulos.

Läppäri unohtui kotiin, kuinkas muutenkaan.

Sitä läppäriä hakiessa kohtasin kaksi itsemurhakandidaattia: fasaanikukon ja oravan. Stana, että pelästyin, kun tyypit yritti rynnätä auton alle.

Kun vihdoin pääsin läppärin kans töihin, tajusin unohtaneeni laittaa parkkiluvan auton ikkunaan. No, onneks tajusin, muuten ois ehkä sakkolappu odottamassa töistä lähtiessä.

Mitä seuraavaks?

Uu jeaaa!Maanantai 25.04.2011 23:30

Nyt voisin melkein kehasta, et olen ollut tänään AKTIIVINEN! Siis oikeesti. Nukuin ehkä vähän myöhään joo, mut yhdeltä oli ohjelmassa kissanulkoilutusta tädin kanssa. Pyörittiin pihassa varmaan tunnin verran, niin kauan kuitenkin, et kissat oikeesti väsy. Koirakin siinä oli vähän aikaan, mutta se innostu menemään varkain naapurin pihaan, niin piti se pistää hetkeks sisälle.

Sitte lähin koiran kans koirarannalle käveleen. Vähän harjoteltiin sivulla kulkemista ja koisu sai siellä juoksennella vapaana, se lenkki kesti reilu puol tuntia. Koira vaikutti melko tyytyväiseltä :)

Lopulta lähin ite vielä reilun puolen tunnin hölkkälenkille. Eka kunnollinen hölkkis tänä vuonna. RunKeeper otti ja kaatu ekan kilsan kohdalla, joten en tiedä ihan todellista matkan pituutta enkä omaa vauhtia, mut ekan kilsan aikana vauhti oli reilu 6km/h, joka on merkittävä parannus samalla matkalla viime kesään (5km/h) verrattuna! Mp3-soittimesta loppu patteri kesken lenkin, meinas vähän ärsyttää, mutta onneks olin jo yli puolen välin niin kyl se loppumatka suht kivasti eteni ilman musiikkiaki. Oli jo vauhti päällä.

Nyt oon ansainnu palaseni pecanpähkinäbriee ja porkkanakakkuu :D

Huiiii!Maanantai 25.04.2011 01:25

Sillai sit meni tääki päivä. Koisun kans lenkkeiltiin tunnin verran, osa matkasta hölkättiin. Oltiin molemmat ihan kuitteja, ku päästiin takas kotiin. Mä kävin suihkussa ja lähin sit pian pyöräileen mummulaan kahville. Siellä oli sukulaispoika Viwwe 2v. Ennen se on leikkiny enimmäkseen meidän isän kans, ku isän jaksanu kantaa sitä reppuselässä ja tehdä kaikkee muuta fyysistä, mut nyt, kun se ei ollu paikalla, niin leikkikaveriks kelpas kaikki vuorotellen.

Hänel oli mukana leluämpäri ja kuus pikkuautoo. Tehtii sit hänel ämpäristä hattu ja siel mummun ja tuffan makkaris sängyllä leikittiin pikkuautoilla. Aina tyynyn päältä ajeltiin alas ja poika hihku joka kerta vaan "Huiiii!" :D Ja sit jossain kohtaa jo lopetettiinki, kunnes hän tuli ottamaan mua sormesta kii ja hoki "Tui! Tuii eikkiii!", että tule nyt sieltä, leikit on kesken. Söötti poika :) Juoksi koko vierailun ajan taas semmosta kyytii, et oli tuli melkei itelleki hiki sitä kattoessa. Välillä vaan kävi hörppääs vähän mukista juotavaa ja sit taas "Kiikki!" ja menoks.

Mummulasta poljin vielä äidin luo kasteleen kukat ja kattoon postin. On ainaskii ollu ihan aktiivinen päivä tänään siitä huolimatta, et valvoin eilen myöhään. Huomenna ulkoilutetaan kissoja ja sitten varmaan lähen koisun kans koirarannalle ulkoilemaan :)

Pyöräillen mummolaan!Sunnuntai 24.04.2011 18:27

Ainakin sää suosii :) Perheestä onkin kaikki muut reissussa, niin meen yksin mummulaan kahvittelemaan. P eilen ennen lähtöään tsekkas, että mummiksen renkaissa on ilmaa, et pääsen sillä ajelemaan. Fiksuna sanoin, et voinhan mä toisellakin pyörällä mennä, mut siinähän tosiaan on nastat alla, et ei ehkä ihan kivin ajaa tällä kelillä enää :)

Eilen ei tahtonu tulla uni millään. Kolmen jälkeen vasta alko väsyttää. Kympin aikoihin heräsin siihen, kun koira villisti hyppi vasten sängynreunaa. En vaan jaksanu heti nousta. Vieläki kyl väsyttää, mut jospa toi kunnon kahvimukillinen pian pistäis muhun vähän vauhtia. Pitäis lähtee koiran kanssa lenkille ja sitten suihkun kautta sinne mummulaan. Muuten ees jaksais mennä suihkuun, mutta pakko tehdä näille hiuksille jotain, herätessäni näytin siltä niinku oisin ollu tulossa jostain peikkometsän bileistä.

Muuten onki sitte tän päivän suunnitelmat aika avoimet. Tai en mä tiedä mahtuuks siihen ees kauheesti enempää :D Mut kai sitä kaikenlaista pientä vois puuhastella. Oikeastaan porukoilla pitäis käydä kattoo postit ja kastelees kukkaset. Odotan kyllä siitä hyvästä hyviä Espanjan tuliaisia :D

Pyöräillen mummolaan!Sunnuntai 24.04.2011 14:36

Ainakin sää suosii :) Perheestä onkin kaikki muut reissussa, niin meen yksin mummulaan kahvittelemaan. P eilen ennen lähtöään tsekkas, että mummiksen renkaissa on ilmaa, et pääsen sillä ajelemaan. Fiksuna sanoin, et voinhan mä toisellakin pyörällä mennä, mut siinähän tosiaan on nastat alla, et ei ehkä ihan kivin ajaa tällä kelillä enää :)

Eilen ei tahtonu tulla uni millään. Kolmen jälkeen vasta alko väsyttää. Kympin aikoihin heräsin siihen, kun koira villisti hyppi vasten sängynreunaa. En vaan jaksanu heti nousta. Vieläki kyl väsyttää, mut jospa toi kunnon kahvimukillinen pian pistäis muhun vähän vauhtia. Pitäis lähtee koiran kanssa lenkille ja sitten suihkun kautta sinne mummulaan. Muuten ees jaksais mennä suihkuun, mutta pakko tehdä näille hiuksille jotain, herätessäni näytin siltä niinku oisin ollu tulossa jostain peikkometsän bileistä.

Muuten onki sitte tän päivän suunnitelmat aika avoimet. Tai en mä tiedä mahtuuks siihen ees kauheesti enempää :D Mut kai sitä kaikenlaista pientä vois puuhastella. Oikeastaan porukoilla pitäis käydä kattoo postit ja kastelees kukkaset. Odotan kyllä siitä hyvästä hyviä Espanjan tuliaisia :D

[Ei aihetta]Lauantai 23.04.2011 23:20

Noni. Sinne ne sit lähti. Ja mä jäin tänne.

Melkein tekis mieli lähtee johonki, mut emmä tiiä mihi :D