IRC-Galleria

miiainen

miiainen

I'm a queen. I got this shit handled.

Selaa blogimerkintöjä

Jeppajee.Keskiviikko 31.10.2007 16:53

Huomenna parturiin, lauantaina baariin.

Nii joo. Huomenna on ratsastustuntiki. Jos vaikka onnistuisin nyt sit poistumaan sieltä ilman, että ajan auton ojaan. Ei viittis uudestaan rikkoo sitä.

[Ei aihetta]Tiistai 30.10.2007 17:19

Tänään kävi eka ostajaehdokas kattomassa mun kotia. Olin itekin paikalla, koska en ollu ehtiny toimittaa vielä vara-avaintani sille välittäjälle.

Tää ehdokas oli halukas ostamaan sen asunnon itelleen. Se taas tietää sitä, että jos se päättää sen ostaa, mulle tulee lähtö. Oon kuitenkin asunu tossa jo yli vuoden, joten jos uus omistaja irtisanoo vuokrasopparin, on mulla 6kk aikaa hakea uus asunto.

Saa nähdä nyt, miten käy. Kyllä se tyyppi ainakin kaavaili jo jotain rempan tekemistä.

Se välittäjänainen oli tuttu. Sitä nauratti, kun sanoin, et on täs jo isompaa asuntoo kateltukin, ku on vähän kertyny perhettä. Ja mies. Totta puhuen olin kyllä asennoitunu siihen, että saattaa tulla häätö, mut nyt vasta ajattelin sitä ihan oikeesti, kun joku oli itelleen sitä asuntoa harkinnu. Onneks tosiaan on sen verran pitkä irtisanomisaika, että ehditään P:n kans järjestää asiamme kuntoon, jos on tarvis.

[Ei aihetta]Tiistai 30.10.2007 15:22

Olenpa köyhä.

Tärinä.Maanantai 29.10.2007 10:47

Käytiin viime yönä aikamoinen keskustelu. Tuli jossain vaiheessa iltaa semmonen kummallinen umpikujatilanne ja kommunikaatiokatkos. Molemmille huono mieli ja sit oli vaikea nukkua. Mut me juteltiin meistä ja tunteista ja tunnelmista. Kyllä siinä tuli itku, kun olo oli niin hyvä, ettei osannu enää tehdä muuta. Huh. Sit halattiin ja pussattiin ja halattiin ja kateltiin toisiamme silmiin aika onnellisina. En vieläkään välillä tajua, miten paljon tykkään P:stä ja miten täydellinen se oikeesti on. Vikoineen päivineen.

[Ei aihetta]Sunnuntai 28.10.2007 00:59

Auto on ehjätty ja toimii toistaiseksi. Hienoa.

Käytiin äsken saunassa. Odottelen tässä, et P pääsee suihkuttelemasta, et saadaan ottaa sit toiset saunajuomat. Ekat otettiin jo ennen saunaa leffaa kattoessa. Ollu aika leppoisa ilta.

Ihana mies <3

Että silleen...Lauantai 27.10.2007 13:33

Juu. Torstaina meni koko päivä aika ihanasti. Nukuttiin rauhassa ja iltapäivällä lähdettiin P:n vanhempien luo syömään. Ei me ehditty olla siellä kyllä kovin kauaa, kun mun piti lähtee tallille kuudelta. Ratsastustunti meni ihan nappiin. Menin Matilla ja kaikki meni niiiiin hyvin, etten meinannu uskoo itekään. En oo varmaan koskaan onnistunu Matin kans niin hyvin missään. Pohkeenväistöt meni hienosti, laukannostot meni hienosti, kaikki meni tosi hienosti. Lopputunnilla heittäydyttiin vielä vähän höpöiks ja leikittiin lännenratsastusta. Otettiin ohjat yhteen käteen ja testattiin, miten hevoset sitten ohjautuu. Se oli lystiä!

Tallilta lähteissä onnistuin sit ajamaan autoni tyylikkäästi ojaan. Siihen hiekkatielle oli ajettu lisää hiekkaa ja se oli lanattu silleen, että se uus hiekka ei yltäny ihan tien reunoille asti. Ihmettelin, kun yhtäkkiä oikee eturengas nyppäs sinne pientareelle, vaikken edes ajanu mielestäni mitenkään reunassa. Ei siinä sit mikään auttanu, yritin kääntää reippaasti vasemmalle, mut se tien reuna oli niin pehmeetä mössöä, et se vietti auton suoraan ojaan. Siinä sitä sit oltiin, melkein kyljellään. P tuli kaverinsa kans hinaamaan mut ylös sieltä. Kolme autoo siinä odotellessa ajo vaan ohi, eikä kiinnittäny mitään huomiota. Yks pysäs, niiden kans siinä tutkittiin tietä ja todettiin, että se tien keskiosa oli muutaman sentin korkeemmalla siihen tien reunaan nähden, et se varmaan oli haukannu mun auton sinne pehmeelle mössölle. Se ojan reuna oli sortunu vielä lisäks auton painosta, et eipä siinä ollu oikeen mitään tehtävissä, ku se auto sinne lähti luisumaan. Muuten siinä sit toimi kaikki hyvin, kun hinaamisen jälkeen testattiin ja katottiin, mut bensaa se tiputti koko kotimatkan aika reilusti. Onneks ei kuitenkaan ollu tankki rikki. Vaan joku paluupuolen letku, joka poikien mukaan pitäis olla ihan suht koht helppo juttu vaihtaa. P tossa just lähtiki kaverinsa kanssa mönkimään fibatin alle. Mä lähden tästä kohta perässä kunhan vaan jaksan.

Eilen oltiin sit Tampereella. Käytiin ensin huoltamassa vähän siskon asuntoa, katottiin postit ja muuta ja sit lähdettiin kaupungille hillumaan. Mä yritin etsiä syyssaapikkaita, mutten sit löytäny. P kiltisti seuras mua kaverinsa kanssa joka kauppaan. P kyllä ite löysi heti ekasta kenkäkaupasta itelleen uudet kengät. Mä taputin sitä olalle ja sanoin, et näin niitä ostoksia kuuluu tehdä =) Kierrettiin aika monet Hämeenkadun putiikit ja sit pyörittiin Koskikeskuksessakin muutama tovi. Ostin mä sit kolme cd:tä, kun oli hyvät halvennukset (3x cd = 20euroo Anttilassa) ja sit Seppälästä ostin kolmet rannerenkaat ja yhet korvikset. Käytiin Amarillossa syömässä, Beef bolillo oli aika hyvää! Mun Ellos-pakettinikin oli saapunu jo eilen tohon lähimmälle Ärrälle, käytiin se hakemassa tullessa niin tuli sellanen olo, et olis shoppaillu vähän enemmän =) Hyvät ostokset oli, ei tarvinnu palauttaa mitään. Loppuilta me katottiin Officea tos sohvalla ja hempeiltiin varmaan sata tuntia. Kyl sit maitto unikin ihan hyvin =) Mulla tosin särki kävelystä jalat aika paljon, mut P vähän hiero niitä ja otin särkylääkkeen niin sain nukuttua oikein hyvin. Nyt ei särje enää lainkaan.

Huomenna me käydään kattomassa paria taloa taas. Kaks semmosta ihan kiintoisaa olis esittelyssä ja sit yks tais olla joku semi-kiva. Saapi nähdä sitten, miellyttääkö mikään taaskaan. Yks mua eniten kiinnostava talo on Leppäkorvessa. Siinä ois kaks kerrostakin.

Ja tänään sain aamiaisen sänkyyn <3

[Ei aihetta]Keskiviikko 24.10.2007 18:05

Onks tää ny lainkaan normaalii miettii häitä?

[Ei aihetta]Keskiviikko 24.10.2007 14:34

Siä se oli. Rumat kuvat, mut olkoo.

Pällisteltiin rinkuloita muuten taas eilen. Taidettiin päästä jonkun sorttiseen yhteisymmärrykseen. Kaiverrusasia on kyllä käsittelemättä vielä.

LOMAA!!!!!11Keskiviikko 24.10.2007 14:09

TTU JEE!

Mä tos just heräilin ja tein aamupalaa. Kohta pakkailen vähän kamoja ja sit lähetään Hekun kans Ruosniemeen kissoja kattoon. Aattelin tässä päivällä käydä tallillaki, ku P on töissä. Varmaan syödään sen luona, kun se tulee töistä ja muutetaan sit Ruosniemeen. Kissat kaipaa, kissat kaipaa.

Eilen otettiin kämpästä kuvia. Kohta ne on kaikkien nähtävillä netissä. Hah, hah!

[Ei aihetta]Tiistai 23.10.2007 11:57

P on kipeenä. Köhäinen ja aamulla oli hiukan lämpöäkin. Sen piti lähtee työreissuun tänään, mutta se piti sitten peruuttaa. Parempi niin. Sinne se jäi koiran kanssa nukkumaan, kun mä lähdin töihin. Koirakin on hiukan kipeenä, sillä on vatsavaivaa. Ollut jo muutaman päivän. Tässä nyt tää päivä katsellaan vielä ja jos vaikuttaa siltä, ettei ala mennä ohi niin täytyy soittaa eläinlääkärille. P toivottavasti tokenee lepäilemällä, kun ei se ainakaan vielä ollu ihan hirmusen kipee.

Tänään kiinteistövälittäjä tulee ottamaan mun kämpästä kuvia. Mun täytyy töiden jälkeen kiitää sinne hiukan siivoomaan, että kehtaan päästää sen sisään. Kissat on kumminki keskenään siellä tehny jotain jäynää =)

Mä tässä kovasti toivon, ettei huomiselle olis mitään kiireellistä työtä. Ei tarvis tulla tänne. Saisin rauhassa pakkailla tavaroita ja käydä päivällä vaikka tallilla. Ratsastamaankin vois mennä, jos sää on sopiva. Meidän täytys P:n kans ehtii käydä mummolassakin jossain vaiheessa, se on mun synttäreistä asti odottanu sitä ja aina tuntuu, ettei ole aikaa. Nyt se on kyl sovittu, että mennään. Jos vaan P ei oo kovin kipeä.

Hymmh. Täytys kai tehrä jotain.